Etäluettava Lämpömittari Saunaan

, ,

Langaton Telldus 433 Lämpötila ja Kosteusmittari

Etäluettava lämpömittari saunaan kruunaa älykoti järjestelmän. Toisen samanlaisen voit laittaa vaikka mökkisaunan pukuhuoneen jääkaappiin, jollaa varmistat että huurteiset ovat varmasti sopivan viileitä kun olette ahkeroineet tai urheilleet päivän 😉

  • Mittari jatkuvasti molemmat arvot ja päivittää ne ohjaimelle 2-5 min välein
  • Roiskevesisuojattu IP44
  • Lämpömittari on yhteensopiva Telldus älykoti ohjaimen kanssa
  • Signaalin kantavuus noin 30m

Ja jotta lämpötilojen seuranta olisi täydellinen, vielä kolmas lämpömittari kylpytynnyrin vedenlämmön mittaukseen takaamaan lämmitysmestarin laadukkaan työn. Eiköhän siinä hameväkikin vakuutu järjestelmän tarpeellisuudesta kun rentoutuu juuri toiveiden mukaan lämmitetyssä vedessä. Onhan tämä jo hifistelyä, mutta joskus äijienkin on taivuttava jotta …

14,00

Langaton Lämpötila ja Kosteusmittari

Etäluettava lämpömittari saunaan on yhteensopiva Telldus älykoti järjestelmän kanssa. Lämpöanturi on 1m johdon päässä ja kosteusanturi sisällä mittarin kotelossa.

Ominaisuudet:

  • Näytössä näkyy vuorotellen lämpötila ja ilmankosteus
  • Mittari näyttää ulkolämpötilan 0,1C resoluutiolla ja sisätilan kosteuden 1% tarkkuudella
  • Anturin paksuus 8mm, pituus 28mm ja johdon pituus noin 1m
  • Langaton 433 radioyhteys, kanava valitaan dippikytkimillä
  • Lämpömittarin 2x AA-paristot (ei mukana) kestävät noin 18kk

Tämän lämpömittarin avulla voit tehdä Telldus älykoti järjestelmään esim. saunan, kylpytynnyrin, jääkaapin tai pakastimen jatkuvan lämpötilavalvonnan.  Tee pakkasvahti, aseta sulamisvaara tai jäätymisvaara valvontakriteeri ja saat  hälytykset suoraan omaan kännykkään Telldus LIVE appin sisäisenä viestinä, SMS:llä ja/tai sähköpostilla. Viestin vastaanottajia voi olla useita. Hälytyssääntöjen IF ”lämpötila korkea” -> THEN ”hälytä sinun kännykkään” ohjelmointi tapahtuu kätevästi graafisen käyttöliittymän kautta.

HUOM! Vuokrakäytössä olevan huvilan lämpötilojen etäseurantaan suosittelemme käyttämään 3-4 lämpömittaria ja sijoittamaan ne eri puolille taloa. Tällöin yhden lämpömittarin paristojen loppuminen ei aiheuta katkosta lämpötilan etäseurantaan. Lisää järjestelmään myös Sensative Strip Vesivuoto tai OviVahti, joissa on 10v paristonkesto.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Etäluettava Lämpömittari Saunaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...