ILP Etäohjaus WiFi

, , , , ,

Ilmalämpöpumpun Etäohjaus WiFi

Huvilan ilmalämpöpumpun etäohjaus onnistuu kotoa kännykkä sovelluksella. Liitä BroadLink RM3 mini etäkaukosäädin huvilan WiFi verkkoon, ja opeta ilmalämpöpumpun kaukosäätimen tärkeimmät näppäimet LÄMPÖ +1°C ja -1°C. Tämän jälkeen ilmalämpöpumpun tavoitelämpötilan säätö onnistuu etänä kännykällä.

  • Lataa sovellus kännykkään ja liitä etäkaukosäädin huvilan WiFi -verkkoon
  • Voit opettaa useita kaukosäätimiä ja näppäimiä, jonka jälkeen voit ohjata näitä laitteita etänä kännykkä sovelluksella
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä sovellus linkkien kautta tai laitepaketissa olevalla QR-koodilla
  • BroadLink etäkaukosäätimen konffaus valmiiksi haluttuun WiFi verkkoon +30€

55,00

Varasto loppu

Huvilan ilmalämpöpumpun etäohjaus kännykkä sovelluksella

BroadLink etäkaukosäädin soveltuu huvilan, mökin tai kodin ilmalämpöpumpun etäohjaus laitteeksi. Etäkaukosäädin liitetään WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykoti ohjainta. BroadLink sovellus toimii kännykässä ja tabletissa.

Yleiskäyttöinen etäkaukosäädin oppii useiden infrapuna (IR) kaukosäätimien (esim. ilmalämpöpumppu, TV, Sound Bar, lämmön talteenottolaite) tärkeät näppäintoiminnot. Laitat etäkaukosäätimen opetustilaan, valitset sopivan muistipaikan ja painat opetettavan kaukosäätimen näppäintä muutaman sekunnin ajan.

Etäkaukosäätimen voi liittää muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta, ja lisäksi laitetta voi ohjata Amazon Alexa ja Google Assistant puheohjaus palveluiden avulla.

Tutustu myös huvilan lämpötilan etäseurantaan ja murtovalvontaan soveltuvaan Telldus Znet älykoti järjestelmään. Telldus aloitupaketin langattomilla antureilla rakennat helposti älykodin. Mittaat lämpötilat ja kosteudet, seuraat liikettä sisällä ja kulkua ovista, sekä mittaat talon sähkönkulutuksen ja aurinkopanelien sähköntuotannon reaaliajassa.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua älykoti järjestelmien ominaisuuksiin rauhassa kotona ennen ostopäätöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ILP Etäohjaus WiFi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...