Ouman EH-60 järjestelmän säätö ja viritys

, ,

Löytyykö vapaa-ajan asunnostasi Ouman EH-60 tai Fonel-60 etäohjattava valvonta- ja hälytysjärjestelmä? Onko lämmitykset, hälytyksien tai etäohjauksien kanssa ongelmia? Vaatiiko järjestelmä säätöä, viritystä, asetuksien tarkastamista ja/tai ominaisuuksien päivityksiä?

Minulta löytyy kokemusta kolmen EH-60 järjestelmän aktiivisesta käytöstä jo vuodesta 2006. Päivitän järjestelmän asetukset etänä.

OmaVahdin valikoimasta löytyy myös laitteet jolta lisäämällä päivität huvilasi valvonta- ja ohjausjärjestelmän fiksusti internet aikaan!

170,00

Ouman EH-60 on ratkaisu vapaa-ajan asunnon tai pienen liikekiinteistön ohjaus-ja valvontatarpeisiin. Ouman EH-60:n avulla voidaan kauko-ohjata ja valvoa sähkölämmitystä ajasta ja paikasta riippumatta matkapuhelimella tekstiviestein tai Android älypuhelinsovelluksella. Ouman EH-60:lla voidaan toteuttaa myös rakennuksen murto-, palo- ja vesivuotovalvonta sekä ohjata älykkäästi esim. autolämmitystä, valaistusta tai ovilukitusta. Lisäksi Ouman EH-60 hälyttää sähkökatkosta. Laitteeseen on myös kätevästi ohjelmoitavissa viikko-vrk-kelloohjelmat sekä poikkeuskalenteri (vuosiohjelma) eri ohjaustoiminnoille.

Mikäli järjestelmässä on laitevikaa, niin korjaukset onnistuu myös kohteessa. Liikun pääasiassa Kangasniemi – Jämsä – Espoo kaupunkien alueella. Laitteiden säätö onnistuu myös viikonloppuisin, alkuun kuitenkin aina pikasäätö etänä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ouman EH-60 järjestelmän säätö ja viritys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...