Ouman EH-60 säätö

, ,

Löytyykö huvilaltasi Ouman EH-60 tai Fonel-60?

Onko vapaa-ajan asunnostasi lämpöjen, etäohjauksien tai palo-/murtohälytysten kanssa ongelmia? Milloin etäohjattavan valvonta- ja hälytysjärjestelmän kaikki asetukset ja 5 eri hälytyspuhelinnumeroa on viimeksi tarkastettu?

Ouman järjestelmä vaatii säätöä, viritystä, asetuksien tarkastamista ja/tai ominaisuuksien päivityksiä noin 2-4 vuoden välein. Minulta löytyy kokemusta kolmen EH-60 järjestelmän aktiivisesta käytöstä jo vuodesta 2006.

Tarkastan ja päivitän järjestelmän asetukset etänä. Työ vaatii 3-4 säätökertaa ja soitot kanssasi aina niiden välillä. Kalenteriaikaa työ vie noin 2-4 viikkoa ja kirjallisen raportin kaikista tehdyistä muutoksista.

OmaVahdin valikoimasta löytyy Telldus ja Vera älykotilaitteet. Lisäämällä uuden älykoti ohjaimen Oumanin rinnalle, päivität huvilasi lämpötila, kosteus, vesivuoto ja ovien kulunvalvonnan nykyaikaan. Soita ja kysy lisää!

 

199,00

Ouman EH-60 on ratkaisu vapaa-ajan asunnon tai pienen liikekiinteistön ohjaus-ja valvontatarpeisiin

Ouman EH-60:n avulla voidaan kauko-ohjata ja valvoa sähkölämmitystä ajasta ja paikasta riippumatta matkapuhelimella tekstiviestein tai Android älypuhelinsovelluksella. Ouman EH-60:lla voidaan toteuttaa myös rakennuksen murto-, palo- ja vesivuotovalvonta sekä ohjata älykkäästi esim. autolämmitystä, valaistusta tai ovilukitusta. Lisäksi Ouman EH-60 hälyttää sähkökatkosta. Laitteeseen on myös kätevästi ohjelmoitavissa viikko-vrk-kelloohjelmat sekä poikkeuskalenteri (vuosiohjelma) eri ohjaustoiminnoille.

Mikäli järjestelmässä on laitevikaa, niin korjaukset onnistuu myös kohteessa. Liikun pääasiassa Kangasniemi – Jämsä – Espoo kaupunkien alueella. Laitteiden säätö onnistuu myös viikonloppuisin, alkuun kuitenkin aina pikasäätö etänä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ouman EH-60 säätö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...