Sähkömittarit

Näytetään tulokset 1–12 / 43

Etäluettavat Sähkömittarit – Mittaa sähkökulutus reaaliajassa. Valvo ja ohjaat laitteita. Ymmärrä kohteen energiankulutus ja toiminta.

Etäluettavat sähkömittarit mahdollistavat sähkönkulutuksen seurannan reaaliajassa, joka mahdollistaa energian ja rahan säästämisen ja puhtaamman luonnon. Tiedätkö sinä kiinteistön kolme suurinta sähkösyöppöä, vai tyydytkö vain manaamaan jatkuvasti nousevia sähkölaskuja? Tiedätkö talosi sähkölaskun suuruuden vuodessa ja tammi-maalikuussa?

OmaVahti on kumppanisi sähkön ja energian kulutuksen mittauksessa. Maahantuomme useita erimerkkisiä järjestelmiä. Kullakin mittausjärjestelmällä on omat vahvuutensa ja niiden avulla selvität kätevästi sähkön-, veden-, öljyn- ja kaasunkulutuksen reaaliajassa. Järjestelmän avulla löydät energiasyöpöt laitteet ja toimintatavat!

Alla esitellyt etäluettavat sähkömittarit sopivat moneen erilaiseen käyttöön. Erimerkkiset järjestelmät on valittu Omavahdin edustukseen niiden omaisuuksien erilaisen painotuksen. Niillä kullakin on omat vahvuutensa, ja ne on suunniteltu hiukan erilaiseen mittauskäyttöön.

Tutustu tuotekuvauksiia, mutta ota meihin yhteyttä ennen ostopäätöstä. Soita tai pyydä sähköpostilla tunnukset OmaVahdin demojärjestelmään. Sähkömittarin valinnassa 20min puhelu on nopein tapa löytää teidän tarpeeseen soveltuva laite.