Hälytysjärjestelmä

Näytetään tulokset 1–12 / 45

Hälytysjärjestelmä ja Videovalvonta Kodin tai Yrityksen Etäseurantaan

Hälytysjärjestelmä tarjoaa monipuoliset ominaisuudet kodin tai yrityksen liiketilojen valvontaan ja etäseurantaan. OmaVahti verkkokaupan laitevalikoimasta löytyy laaja valikoima laitteita kattavan hälytysjärjestelmä rakentamiseksi, ja tarjoamme ostettavaksi omaksi ilman ~50€ kiinteää kuukausimaksua (toisin kuin Verisure tai Sector Alarm).

OmaVahti hälytysjärjestelmä sopii käyttäjälle joka haluaa itse toteuttaa valvonta- ja hälytysjärjestelmän ja ottaa vastuun sen paristojen vaihdosta ja ylläpidosta. Hälytyksien vastaanotossa luotat oman kännykän sovellukseen, lähipiirille lähetettäviin tekstiviesteihin sekä sähköpostiin. Hälytyksiin reagointi nopeuttaa ja helpottaa kun saat alueen yhteisöltä tarvitaessa ”naapuriapua” hälytyksien tarkastuksien osalta.

OmaVahti hälytysjärjestelmän ominaisuuksia:

  • Liikevalvonta – Liiketunnistimet sisä- ja ulkotilojen valvontaan ja valaistuksen ohjaukseen
  • Kuorivalvonta – Magneettikytkimet ovien ja ikkunoiden tilaseurantaan
  • Lämpötila ja kosteusvalvonta sekä jäätymisvahti
  • Tulipalo ja häkä CO varoittimet
  • Reaaliaikainen vedenkulutusmittaus sekä vesivuotovahti
  • Sähköjen aika- ja etäohjaus  sekä reaaliaikainen sähkön kulutusmittaus

Hälytysjärjestelmän viestit tulevat suoraan sinun, lähipiirisi ja naapurisi kännykkään. Usein maaseudun mökkipaikkakunnilla naapuriapu on paras apu, koska vartiointiliikkeiden vartijat ja autot päivystävät lähimmässä kaupungissa 50-200 km päässä. Naapuriapu on silloin nopein apu ja se paikallinen isäntä on korvaamaton kaveri vesivuoto hälytyksen saapuessa.

OmaVahti verkkokaupassa myytävät älykoti ohjaimet ovat yhteensopiva Z-Wave laitteiden tai langattoman WiFi -verkon reitittimen kanssa. Tutustu alla esiteltyihin laitteisiin ja ota rohkeasti yhteyttä meihin. Soita tai kysy sähköpostilla.