Hälytysjärjestelmä

Näytetään tulokset 1–12 / 30

Hälytysjärjestelmä Yrityksen tai Kodin Etäseurantaan ja Videoalvontaan

OmaVahti hälytysjärjestelmä tarjoaa monipuoliset ominaisuudet kodin tai yrityksen liiketilojen valvontaan ja etäseurantaan. Verkkokauppamme laitevalikoimista löytyy kattavammat ominaisuudet kuin Verisure tai Sector Alarm järjestelmissä, ja tarjoamme ne itselle ostettavaksi ilman kiinteää kuukausimaksua.

OmaVahti hälytysjärjestelmä sopii käyttäjälle joka haluaa itse toteuttaa valvonta- ja hälytysjärjestelmän. Hälytyksien vastaanotossa luotat tekstiviesteihin ja oman kännykän appiin sekä sähköpostiin. Lisäksi saat läheiseltä yhteisöltä tarvitaessa ”naapuriapua” hälytyksien tarkastuksien osalta.

OmaVahti hälytysjärjestelmän ominaisuuksia:

  • Liikevalvonta – Liiketunnistimet sisä- ja ulkotilojen valvontaan ja valaistuksen ohjaukseen
  • Kuorivalvonta – Magneettikytkimet ovien ja ikkunoiden tilaseurantaan
  • Lämpötila ja kosteusvalvonta sekä jäätymisvahti
  • Tulipalo ja häkä CO varoittimet
  • Reaaliaikainen vedenkulutusmittaus sekä vesivuotovahti
  • Sähköjen aika- ja etäohjaus  sekä reaaliaikainen sähkön kulutusmittaus

Järjestelmän hälytykset tulevat suoraan sinulle ja/tai naapureillesi. Usein maaseudun mökkipaikkakunnilla naapuriapu on paras apu, koska vartiointiliikkeiden vartijat ja autot päivystävät lähimmässä kaupungissa 50-100km päässä. Naapuriapu on silloin nopein apu ja se mökkipitäjän vanhapoika on korvaamaton kaveri vesivuoto hälytyksen saapuessa.

OmaVahti verkkokaupassa myytävät älykoti ohjaimet ovat yhteensopiva Z-Wave laitteiden tai langattoman WiFi -verkon reitittimen kanssa. Tutustu alla esiteltyihin laitteisiin ja ota rohkeasti yhteyttä meihin. Soita tai kysy sähköpostilla.