Lämpötilan mittaus

Showing 1–12 of 19 results

Lämmitätkö harakoille?

Omakotitalon, huvilan ta liikekiinteistön omistajan on hyvä miettiä lämmityksen säätöjä ja lämmityksestä aiheutuvia kuluja aina lämmityskauden alussa loka-marras-joulukuussa. Kun laitteiston säädöt laitetaan kuntoon ennen kovimpia pakkasia, niin asunnon lämmitys tapahtuu energiatehokkaasti ja taloudellisesti.

Tiedätkö lämmityksestä seuraavia asioita?

  • Mikä on huoneiden keskilämpötila ja saatko niistä grafiikkaa/tilastoja?
  • Paljonko lämmitykseen kuluu €uroja/sähköä/öljyä pakkaspäivässä ja talvikuukauden aikana?
  • Onko ilmanvaihto täysillä läpi vuoden myös kovimpien pakkaspäivien aikaan? Milloin ilmanvaihdon suodattimet on vaihdettu viimeksi?

Usein jo pelkkä sisä- ja ulkolämpötilojen seuranta graafeina saa aikaan päätöksiä, jotka auttavat sinua alentamaan lämmityskustannuksia. Varsinkin viikkoja tyhjillään olevissa kakkosasunnoissa etäohjauksella saavutetaan suuria säästöjä lämmmityskuluissa. Samoin korkeissa varastohalleissa, joissa työskennellään vain arkisin, lämmistystä voidaan vähentää perjantaisin puolen päivän jälkeen 2-4C ja palauttaa normaalilämpö sunnuntai iltana.

Alta löytyy erilaisia lämpömittareita näihin tarpeisiin. Telldus ZNET aloituspakkaus on sopiva ohjain keräämään mittareiden tuottamaa informaatiota. Tutki laitteita ja lähetä meille sähköpostia tai soita. Kuunlemme mieluusti lisää teidän mittaustarpeesta ja autamme valitsemaan tarpeeseen sopivat laitteet.