Sähköauton Lataus

Näytetään kaikki 7 tulosta

Sähköauton latauksen seurantaan soveltuvat sähkömittarit ja -kytkimet

Sähköauton latauksen seurantaan tarvitaan oma reaaliajassa seurattava sähkömittari tyypillisesti seuraavissa tilanteissa:

  • Verottaja vaatii yritykseltä kirjapitoon tilastot työtekijöiden sähkönautojen latauksesta työpaikalla
  • Halutaan seurata sähköauton latauksen edistymistä ja sähkönkulutusta
  • Omakotitalossa halutaan hyödyntää oman aurinkovoimalan sähköntuotanto tehokkaasti omiin tarpeisiin
  • Parkkialueen, hotellin, ravintolan tai vastaavan asiakkaille halutaan tarjota voimavirtapistoke sähköauton latausta varten ja sen käyttäjät halutaan maksamaan latauksessa käytetty 1-10€ sähköenergia oikeudenmukaisesti ladatus energian mukaan

OmaVahdin sähkömittareista löytyy ratkaisu hybridi ja täyssähköautojen latauksen seurantaan ja laskutukseen soveltuvat sähkömittarit ja kytkimet.

Valitse järjestelmä käyttötarpeen mukaan

Alla on esitelty sähköautojen lataukseen parhaiten soveltuvat sähkömittarit ja -kytkimet. Tutustu laitteisiin ja soita asiapalveluume niin autamme mieluusti sopivan järjestelmän valinnassa tarpeen mukaan.

  • Täyssähköauton sekä voimavirralla tapahtuvaan lataukseen –  Suositus Shelly Cloud 3EM tai Qubino 3x 65A ja Telldus ZNET älykotijärjestelmä
  • Hotellin tai vastaavan voimavirtapistokkeen etäohjaukseen ja seurantaan –  Suositus Shelly Cloud 3EM
  • Hybrid sähköauton lataukseen – BlitzWolf IP44 mittari ulkokäyttöön ja edullinen WiFi mittari sisätiloissa olevan max 16A pistorasian etäohjaukseen

Mittarikytkimet asennetaan sähkönsyöttöjohtoon aina ennen sähköauton latauslaitetta tai voimavirtapistoketta.

Näillä laitteilla seuraat oman sähköauton latauksen edistymistä, ajastat latauksen sähköhinnan edullisten tuntien aikaan tai silloin kun oman talosi aurinkosähköpanelit tuottavat hyvin energiaa.

Hotelleille OmaVahdin valikoimasta löytyy myös mittarikytkin joka soveltuu sähköauton latauksen laskuttamiseen. Laskutus voidaan tehdä ennakkomaksulla tyyliin maksa 1-5€ ja sähköpistoke avataan etänä 1-7h ajaksi. Tai sitten jälkilaskutuksena mitatun sähkönkulutuksen perusteella.

Ota yhteyttä OmaVahdin asiakaspalveluun ja kerro kuinka haluaisitte tarjoata asiakkaillenne voimavirtaa sähköauton lataamiseksi. Meillä on valmiiksi mietittyjä ratkaisuja!