Kameravalvonta

Näytetään kaikki 11 tulosta

Kameravalvonta

Kameravalvonta yrityksen toimipisteen, kodin, huvilan tai varaston etävalvontaan sekä kulunseurantaan. OmaVahdin valikoimista löytyy ReoLink ja BlitzWolf merkkisiä valvontakameroita.

OmaVahdin valvontakamerat ovat helppokäyttöisiä, kännykkään hälyttäviä ja reaaliajassa kännykällä tai iPadilla katsottavia kameroita. Kameroiden kuvanlaatu on hyvä, ja niiden kennot on vähintään 2MP Full-HD tasoista (parhaat kennot 5MP Super-HD).

Valvontakameran liiketunnistin tarkkailee ympäristöä jatkuvasti. Ennakkoon määriteltyinä valvonta-aikoina kamera lähettää viestin suoraan kännykkääsi havaitessaan liikettä. Voit avata kuvayhteyden kameraan välittömästi, ja tallentaa kuvia ja videon kännykkääsi. Kamera tallentaa videot lisäksi kameran SD muistikortille, ja lähettää ne sähköpostiin. Voit lisäksi määritellä tallennuksen pilvipalvelimelle tai omalle NAS-tallentimelle.

Valvontakameroissa on 2-suuntainen ääniyhteys sekä ”poliisi” hälytysääni. Sovelluksen nappia painamalla voit lähettää kuvassa näkyvällä varkaalle selkeän viestin että hänet on nähty, tai avata kännykästä keskusteluyhteyden henkilön kanssa.