Vesivuotojen havaitseminen taloyhtiössä 11.2.2020 – Posted in: IoT ratkaisut – Tags: , , , , , , , ,

Onko teidän taloyhtiössä tapahtunut vesivahinko? Olisiko aiheutunut vahinko ollut pienempi mikäli vuoto olisi havaittu nopeammin?

OmaVahti tarjoaa ratkaisun vedenkulutuksen seurantaan

Energomonitor VesivuotoVahti liitetään vesimittarin pulssilähtöön ja Energomonitor keskusyksikkö Ethernet kaapelilla nettiin. Tämän jälkeen talossanne on käytössä jatkuva reaaliaikainen vedenkulutuksen seuranta ja vesivuotohälytykset. Kulutusseurantaraportista näette tuntikohtaisen kulutuksen ja raakadatasta kulutuksen 90sek jaksoissa. Lisäksi järjestelmä hälyttää vesivuodoista sähköpostilla, mikäli vettä kuluu jatkuvasti myös yöllä.

 

 

Vesilaitos uusii mittarin ilmaiseksi

Energomonitor järjestelmä edellyttää vesilaitoksen toimittamaan pulssilähtöistä vesimittaria. Mikäli taloyhtiönne vesimittari on yli 10 vuoden ikäinen, niin normaalisti vesilaitokset vaihtavat ne ilmaiseksi uusiin pyynnöstä. Kuvassa on pulssi per 100 litraa mittari, mutta pienten tihkuvien liitosvuotjen vuotojen havaitsemiseksi suosittelemme pulssi per 1 litra mittaria. 

 

Luotettava ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen

Energomonitor VesivuotoVahti laitteisto maksaa 400-500€. Web palvelun ja kännykkä appin käyttö sekä hälytykset kuuluvat laitehintaan. Ainut mitä tarvitsette on kiinteä nettiyhteys.

Tutustu linkkien takaa löytyviin laitteisiin – Energomonitor keskusyksikköön ja RelaySense Water pulssimittarinlukijaan. Laita viestiä tai soita asiakaspalveluumme. Pääkaupunkiseudulle näitä on asennetty kymmeniä ja haluttaessa saatte referenssikohteen talon hallituksen puuhamiehen yhteystiedot.