Cart 0

OmaVahti OyOmaVahti Oy on älykoti ja energian kulutusmittaus järjestelmien asiantuntija ja verkkokauppa

OmaVahti älykoti ja mittausjärjestelmät

OmaVahti Oy on älykoti laitteiden, seniori turvaranneke ja energiankulutusmittaus järjestelmien maahantuontiin ja kauppaan erikoistunut yritys.

Helppokäyttöinen netissä ja kännykkä Appina toimiva etäluettava energian kulutusmittauspalvelu kertoo sähkön-, veden- ja kaasunkulutuksen reaaliajassa. Kulutusraporteista seuraat jopa laitekohtaisen sähkönkulutuksen.

Järjestelmän avulla löydät energiasyöpöt laitteet ja toimintatavat. Tämä mahdollistaa kiinteistön energiatehokkuuden parantamisen ja fiksun investoinnin aurinkosähkö voimalaan.

OmaVahti Yrittäjät

OmaVahti Oy yrittäjien intohimona on erilaisten käyttökohteiden energiankulutuksen mittaus, sekä kulutuksen järkeistäminen käyttöä ohjaamalla ja toimintamalleja muuttamalla. Maahantuomme neljää erimerkkistä järjestelmää. Kullakin järjestelmällä on omat vahvuutensa ja suosittelemme niitä riippuen asiakkaan kohteen mittaus- ja ohjaustarpeista.

Tiimin jäseniltä löytyy pitkä kokemus ja vahvaa teknistä osaamista seuraavilta osa-alueilta: Sähköasennukset, luotettavat ICT-järjestelmät ja nettiyhteydet kuluttajille ja yritykselle. Ja kaikki tiimissä toimivat yrittäjälähtöisesti joustavasti asiakassuhteiden ylläpidossa.

Missio

OmaVahti on joustava yhteistyökumppani, joka toimittaa mittaus- ja ohjausratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Visio

OmaVahti on luotettava ja joustava energiankulutusmittaus ja älykoti järjestelmien toimittaja PK-yrityksille ja kotitalouksille.

Arvot

Rohkeus – Intohimo uuden oppimiseen, uudistumiseen ja edistykselliset ratkaisut perustuvat rohkeuteen ajatella itsenäisesti.
Joustavuus
– Asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen mietityt ratkaisut perustuvat kokemukseen erilaisten komponenttien yhdistämisestä järjestelmään.
Yhteistyö – Tekemällä projekteja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa opimme samalla itsekin kuinka soveltaa mittauslaitteita erilaisten järjestelmien tarpeisiin.
Asiakastyytyväisyys – Korkea asiakastyytyväisyys on seuraus antamiemme lupauksien pitämisestä.

Translate »
WhatsApp chat