Hälytysjärjestelmät

Näytetään tulokset 1–12 / 31

Hälytysjärjestelmät Kodin, Huvilan tai Toimitilan Etäseurantaan

OmaVahti hälytysjärjestelmät tarjoavat monipuoliset ominaisuudet kodin, huvilan tai yrityksen toimitilojen etäseurantaan ja valvontaan. Verkkokaupan laitevalikoimasta löytyy laaja valikoima laitteita kattavan hälytysjärjestelmän rakentamiseksi, ja järjestelmä toimii usein ilman kiinteää kuukausimaksua tai se on varsin maltillinen.

OmaVahti hälytysjärjestelmä sopii käyttäjälle, joka haluaa itse toteuttaa valvonta- ja hälytysjärjestelmän, ja ottaa vastuun sen ylläpidosta sekä asetuksien säädöistä ja antureiden paristojen vaihdosta. Hälytyksien vastaanotossa luotat oman kännykän sovellukseen, lähipiirille lähetettäviin tekstiviesteihin sekä sähköpostiin. Hälytyksiin reagointi nopeuttaa ja helpottaa kun saat alueen yhteisöltä tarvitaessa ”naapuriapua” hälytyksien tarkastuksien osalta.

OmaVahti hälytysjärjestelmän ominaisuuksia:

  • Liikevalvonta – Liiketunnistimet sisä- ja ulkotilojen valvontaan ja valaistuksen ohjaukseen
  • Kuorivalvonta – Magneettikytkimet ovien ja ikkunoiden tilaseurantaan
  • Lämpötila ja kosteusvalvonta sekä jäätymisvahti
  • Tulipalo ja häkä CO varoittimet
  • Reaaliaikainen vedenkulutusmittaus sekä vesivuotovahti
  • Sähköjen aika- ja etäohjaus  sekä reaaliaikainen sähkön kulutusmittaus

Hälytysjärjestelmän viestit tulevat suoraan sinun, lähipiirisi ja naapurisi kännykkään. Usein maaseudun mökkipaikkakunnilla naapuriapu on paras apu, koska vartiointiliikkeiden vartijat ja autot päivystävät lähimmässä kaupungissa 50-200 km päässä. Naapuriapu on silloin nopein apu ja se paikallinen isäntä on korvaamaton kaveri vesivuoto hälytyksen saapuessa.

OmaVahti verkkokaupassa myytävät älykoti ohjaimet ovat yhteensopiva Zigbee laitteiden tai langattoman WiFi -verkon reitittimen kanssa. Tutustu alla esiteltyihin laitteisiin ja ota rohkeasti yhteyttä meihin. Soita tai kysy sähköpostilla.