Turvapuhelin Ranneke

,

Turvapuhelin Ranneke 4G

Turvapuhelin 4G ranneke kaiutinpuhelin ja GPS paikannuslaite. Turvapuhelin soittaa läheiselle painettaessa SOS nappia 4sek ajan tai 3D kiihtyvyysanturin havaitessa kaatumisen. Samalla turvapuhelin lähettää tekstiviestin SOS listalla ensimmäisenä olevalle läheiselle. Tämän jälkeen turvapuhelin soittaa kolmen SOS numeron listan läpi nopeasti kahteen kertaan.

 • Määrittele turvapuhelimeen lähipiirin kolme puhelinnumeroa
 • Turvapuhelin hälyttää vain 15-20 sek ajan per numero, eli se soveltuu käytettäväksi myös vastaajan kanssa
 • Lähettää tekstiviestin SOS listan ensimmäiseen numeroon
 • 1 ja 2 näppäimistä voi soittaa vastaavaan SOS numeroon
 • Vastaa lähipiirin numerosta saapuvaan puheluun automaattisesti
 • Akun kesto 1-3 päivää. Akun 10% varauksen hälytys tekstiviestillä
 • Turvapuhelimen paikannustiheys valittavissa 1min – 12h välein
 • Aluerajavalvonta hälyttää kun seniori poistuu määritellyltä alueelta
 • Paikannustiheys voidaan muuttaa sovelluksesta etänä 1min välein, jolloin kännykkäsovellus näyttää kadonneen sijainnin reaaliajassa
 • Ei käyttömaksua. LAITENETTI liittymä ~6 €/kk – Elisa, DNA tai Telia
  • Telia Prepaid toimii pisimpään kuin Elisa tai DNA
  • Soitto 112 hätänumeroon onnistuu myös ilman Prepaid saldoa
 • Värit: SOS näppäin punainen tai musta. Ranneke musta.
 • Ilmoita väri tilauksen lisätiedoissa, oletuksena toimitamme punaisella SOS napilla.

Turvapuhelin toimitetaan valmiiksi konffattuna. Klikkaa kuva vasemmalla suureksi ja lue myös kuvatekstit. Kysy vinkkiä OmaVahdin asiakaspalvelusta tai sivun oikeassa alareunassa olevan WhatsApp chatin kautta.

229,90

9 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

SenioriVahti Turvapuhelin 4G – Hätäkutsupainike, GPS Paikannin ja aluerajavalvonta

Seniorin turvapuhelin 4G antaa mielenrauhaa läheisille. Turvapuhelin pysyy helposti mukana ja on aina lähellä. Siitä on helppo soittaa, ja myös puheluun vastaaminen onnistuu nopeasti. Turvapuhelin auttaa senioria arjessa ja mahdollistaa itsenäisen elämän jatkamisen omassa kodissa.

Pikaohje turvapuhelimen ominaisuuksien asettamiseksi

 • The SOS Numbers – Kolmen lähipiirin henkilön kännykkänumerot.
 • Main Monitoring Number – Valvontanumero mihin lähetetään tekstiviestillä hälytykset kuten akun alhainen 10% varaustila.
 • Anti Harass Mode – Estää puhelut tuntemattomista numeroista. Sallittuja ovat kolme SOS numeroa ja turvapuhelimen luettelossa ovat tuttavien numerot.
 • Answer Mode – Saapuvaan puheluun vastaaminen nappia painamalla tai automaattisesti.
 • Falls Alarm – Kaatumisen tunnistava 3D kiihtyvyysanturi On/Off. Tämä ominaisuus toimii kaulanauha käytössä, mutta turvapuhelimen ollessa ranteessa se aiheuttaa toistuvia vääriä hälytyksiä. Turvakello mallissa kaatumisen tunnistuksen herkkyys on säädettävissä.

Käyttöönoton vaiheet

1. Lähipiirin puhelinnumerot

Turvapuhelin toimitetaan valmiiksi konffattuna käyttöönoton helpottamiseksi. Alkuun tarvitsemme kolmen läheisen puhelinnumerot, niin konffaamme ne valmiiksi turvapuhelimeen. Painettaessa SOS nappia turvapuhelin soittaa kolmeen lähipiirin numeroon järjestyksessä. Mikäli lähipiirin puhelinliittymässä on vastaajapalvelu ja puhelu päätyy vastaajaan, niin soittokierros ei jatku enää seuraavaan numeroon. Vastaaja tulee kytkeä pois päältä tai kyseisen henkilön liittymä tulee olla soittoringin viimeinen.

2. Laitenetti SIM-kortin ja liittymän hankkiminen

Turvapuhelimen käyttö edellyttää matkapuhelinliittymää ja sen hankkiminen on teidän vastuulla. Turvapuhelimessa käytettävän liittymän vaatimukset ovat pienet, ja tarpeeseen soveltuu esim. Elisa, DNA tai Telia Laitenetti liittymät puheominaisuudella. Käyttö edellyttää puhepalvelua (arvio puheluista 20 min kuukaudessa), tekstiviestejä (alle 50 kuukaudessa) ja hitaan dataliittymän (alle 512 kbps). PIN-koodin kysely tulee ottaa pois päältä. Liittymän kuukausimaksu on tyypillisesti 5-10 €/kk.

Elisa Laitenetti S on toimiva, riittävä ja edullinen liittymä, mutta myös DNA ja Telia tarjoavat keskittäjälle sopivia vaihtoehtoja. Liittymän voi tilata linkkien kautta postitse suoraan kotiin.

3. Any Tracking sovelluksen lataus pääkäyttäjän kännykkään

SenioriVahti GSM Turvapuhelin toimii Any Tracking sovelluksella. Sovelluksen lataus älypuhelimeen onnistuu Apple App Store ja Google Play sovelluskaupoista. Paikannus toimii myös web selaimella GPS123 palvelussa.

Tilin käyttäjätunnus on turvapuhelimen pohjasta ja paketista löytyvä laitteen sarjanumero ja ensimmäinen salasana 123456. OmaVahdin asiakaspalvelu käyttää näitä laitteiden konffauksen ajan, tämän jälkeen voitte päivittää tilille oman henkilökohtaisen salasanan.

4. Paikantavan turvapuhelimen käyttö

Painettaessa SOS nappia turvapuhelin lähettää tekstiviestin ja soittaa tämän jälkeen kolmeen lähipiirin numeroon tärkeysjärjestyksessä, kunnes joku vastaa puheluun.

Turvapuhelimeen voi myös soittaa. Linja aukeaa automaattisesti mikäli soittajan numero löytyy turvapuhelin luettelosta tai SOS numero listalta.

Turvapuhelimessa on myös muistisairaille suunniteltu ”GEO Fence” aluerajavalvonta ominaisuus. Kun GEO Fence aluerajavalvonta on aktivoitu, se lähettää hälytyksen lähipiirille mikäli turvapuhelin liikkuu yli 200m – 2km kotoa. Akunkeston pidentämiseksi paikannus on oletuksena 12h välein, mutta muistisairaan kadotessa paikannustiheys voidaan laittaa etänä kännykkäsovelluksella jopa 1 min välein.

Akku kestää normaalikäytössä noin 1-3 päivää. Akun kestoa voi pidentään laittamalla GPS paikannuksen tapahtumaan harvemmin. Akun alhaisen varaustilan 10% hälytys tulee tekstiviestinä pääkäyttäjän kännykkään.

Addsecure turvapuhelin – Kaatumisentunnistus ominaisuus toimii luotettavasti ainoastaan kaulanauhassa. Turvapuhelimen kiihtyvyysanturi reagoi helposti käsien liikkeeseen tai heiluttamiseen, joten siitä aiheutuu turhia soittoja mikäli turvapuhelin on ranteessa. 4G Turvapuhelin mallissa kaatumisanturin liiketunnistimen herkkyys on säädettävissä, joten turhien SOS puheluiden määrää saa pienennettyä. Kaatumisen herkkyystason säätö ominaisuus löytyy myös 4G Turvakello puhelimesta.

OmaVahdin tuotevalikoima on laaja. SenioriVahti turvapuhelimet sekä muut seniorin itsenäistä elämää helpottavat SenioriVahti laitteet löydät alta ja nettisivuiltamme. Laita WhatsApp viestiä sivun oikeasta alareunasta, ja kysy vinkkiä sopivasta laitteesta teidän tarpeeseen liittyen.

Lue lisää aiheesta MTV uutisten blogista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turvapuhelin Ranneke”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...