Turvapuhelin Ranneke

, ,

Vedenkestävä Turvapuhelin GSM

Turvapuhelin ranneke mahdollistaa kaiutinpuhelun läheisille SOS napin painalluksella. Soittoringissä voi olla kolme puhelinnumeroa, ja samalla painalluksella turvaranneke lähettää seniorin sijainnin Google Maps linkkinä tekstiviestinä.

Turvapuhelin antaa mielenrauhaa läheisille. Turvaranneke on aina lähellä ja sillä on helppo soittaa. Seniorille soittaminen ja puheluun vastaaminen on helppoa ja nopeaa. Turvapuhelin auttaa senioria arjessa ja mahdollistaa itsenäisen elämän jatkamisen omassa kodissa

 • GSM matkapuhelin, SOS kutsupainike ja GPS paikannuslaite
 • Määrittele turvapuhelimeen kolmen läheisen puhelinnumero
 • SOS painallus soittaa lähipiirin numeroihin kahdesti kunnes läheinen vastaa
 • Samalla turvapuhelin lähettää kaikille tekstiviestinä Google Maps karttalinkin
 • Saapuvaan puheluun vastataan painamalla turvapuhelimen vihreää nappia
 • Aluerajavalvonta (GEO Fence 200m-2km) soittaa läheiselle muistisairaan poistuessa alueelta
 • Akku kestää 2-4 päivää. Akun alhaisen 10% varauksen hälytys pääkäyttäjälle
 • Paikannustiheys 1min, 10min tai 1h – Voidaan muuttaa etänä appista
 • Vesitiivis IP67. Musta tai punainen silikoniranneke – katso kuvat
 • Vastaaja voi olla käytössä ainoastaan lähipiirin kolmannessa numerossa, koska soittokierros pysähtyy vastaajapalveluun.

Klikkaa vasemalla olevat kuvat suureksi ja lue myös kuvatekstit. Niissä on kerrottu ominaisuuksiata tarkasti. OmaVahdin asiakaspalvelu neuvoo mieluusti alkuun, avaa rohkeasti WhatsApp Chat yhteys ja kerro lisää teidän seniorin tarpeesta. Onko muistisairautta, tai pelkäätkö että kaatuu lenkillä eikä pääse pystyyn? Vinkkaamme sopivat tuotteet niin aikaasi ei kulu niiden etsimiseen!

199,90

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Turvapuhelin Ranteeseen – SOS Kutsupainike ja GPS Paikannin

Turvapuhelin ranteeseen – Käyttöohje

Turvapuhelin on kätevä apuväline seniorin ja läheisten väliseen viestintään. Puhelun soitto onnistuu helposti, ja se antaa mielenrauhaa läheisille. Valmiustilassa turvapuhelimen SOS napin alapuolella vilkkuu punainen LED noin 10s välein.

 1. Paina viiden sekunnin ajan turvapuhelimen punaista SOS nappia – Avaa puhelun lähipiirin jäsenille tärkeysjärjestyksessä. Lopuksi lyhyt painallus katkaiseen puhelun.
 2. Paina viiden sekunnin ajan vihreästä napista – Lähettää ääniviestin lähipiirin jäsenille kännykkäsovellukseen
 3. Kolme pikaista painallusta punaisesta SOS napista – Aloittaa pulssin ja verenpaineen mittauksen. Mittauksen aikana puna-vihreä LED vilkkuu.
 4. Lyhyt painallus punaisesta SOS napista – Kertoo kellonajan englanniksi.

Mietitään teidän tilanteeseen soveltuva turvapuhelin todellisen tarpeen pohjalta, vaihtoehtoja on useita. Pienellä alkuun, ja kun seniorille tulee ikää lisää niin järjestelmää voi laajentaa tarpeen mukaan.

Turvapuhelimen GPS paikannusominaisuus on ehdoton apuväline omassa kodissaan asuvan muistisairaan turvaksi. YLEn uutinen kertoo ”Kymmeniä suomalaisia katoaa läheisiltään joka päivä”. Katso myös Wikipedia aiheeseen liittyen.

Tutustu SenioriVahti järjestelmän itsenäistä elämää helpottaviin laitteisiin nettisivuillamme

Valinnan helpottamiseksi asiakaspalvelumme auttaa mieluusti. Laita sähköpostia tai soita!

A reliable assistant for anyone who looks after elderly relatives and cares about their health! This smart band will help you to monitor their location and check their heart rate. It offers convenient telephone communication at the touch of a button, which is simple for a person at any age. The owner of the smart band can easily send you voice messages. Besides, you can turn on several notifications, such as crossing a security zone (GEO Fence) or low battery. You can set an alarm, use callback and listening modes. Discreet control – Care for your loved ones made simple and convenient!

Keywords stella addsecure turvapuhelin helsinki mehiläinen

2 arviota tuotteelle Turvapuhelin Ranneke

 1. Liisa, Jalasjärvi

  Laadukkaan tuntuinen vedenpitävä turvaranneke. Jos mummalla on hätää niin napin painalluksella turvapuhelin soittaa minulla ja kahdelle veljelleni. Kertaalleen olemme etsineet mummaa viranomaisten avustuksella, joten otimme käyttöön myös alueraja 500m hälytyksen kodin ympärille.
  Liisa, Jalasjärvi

 2. Matti K. Pori

  Ostin paikantavan turvapuhelimen isälleni. Turvapuhelin toimii kuten pitääkin, eli lyhyen SOS napin painalluksen jälkeen turvapuhelin soittaa minulle ja muille sisaruksille. Turvaranneke lähettää myös tekstiviestin, jossa on rannekkeen sijainti linkkinä Google Maps kartalla. Turvaranneke toimii normaalin GSM kaiutinpuhelimen tapaan ja siihen voi myös soittaa, jos isä ei vastaa tavalliseen puhelimeen. Turvapuhelimen antaa mielenrauhaa, sen avulla isä on aina ja välittömästi tavoitettavissa.

  Matti K. Pori

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...