Lämpömittarit

Näytetään tulokset 1–12 / 32

Etäluettavat langattomat WiFi lämpömittarit

OmaVahti lämpömittarit soveltuvat omakotitalon, huvilan tai liikekiinteistön omistajalle tai talonmiehelle valvontatyökaluksi lämmityslaskun järkeistämiseen. Kiinteistönomistajan ja talonmiehen on hyvä miettiä talvikauden lämmityksestä aiheutuvia kuluja ja lämmityksen säätöjä jo syksyllä, ja tarkastella laitteiston toimivuutta pariinkin otteeseen erityisesti lämmityskauden alussa. Kun laitteiston säädöt laitetaan kuntoon jo syksyllä, niin lämmitys tapahtuu energiatehokkaasti ja taloudellisesti koko talvikauden ajan.

Lämpömittarit auttavat havaitsemaan

  • Lämmitätkö harakoille?
  • Kun lasket kohteen lämpötilaa energian säästämiseksi, niin näetkö muutokset helposti ja saatko hälytyksen jäätymisvaarasta jos jokin menee vikaan?
  • Tiedätkö suurimmat lämpövuodot?

Etäluettavat lämpömittarit kertovat lämmityksestä

  • Mikä on huoneiden keskilämpötila ja saatko niistä grafiikkaa/tilastoja?
  • Paljonko lämmitykseen kuluu euroja/sähköä/öljyä pakkaspäivässä ja talvikuukauden aikana?
  • Onko ilmanvaihto täysillä läpi vuoden myös kovimpien pakkaspäivien aikaan? Milloin ilmanvaihdon suodattimet on vaihdettu viimeksi?

Etäluettavat lämpömittarit tuottavat informaatiota pilvipalveluun. Sisä- ja ulkolämpötilaa graafien seuraaminen auttaa sinua tekemään päätöksiä, jotka alentavat lämmityskustannuksia. Varsinkin viikkoja tyhjillään olevissa kakkosasunnoissa lämmityksen etäohjauksella saavutetaan suuria säästöjä lämmityskuluissa. Jos kohteessa työskennellään vain arkisin, niin lämmitystä voidaan huoletta vähentää perjantaisin puolen päivän jälkeen 2-5°C ja palauttaa normaalilämpö sunnuntai-maanantai yön aikana.

OmaVahdin lämpömittari valikoimasta löytyy erilaisia lämpömittarit moneen eri tarpeeseen. TUYA Smart WiFi lämpömittari ja lämpöanturi ovat helppo valinta. Blebox lämpömittarit soveltuvat laajan lämpöitila mittausalueen seurantaan, ja Energomonitor lämpömittari järjestelmä on pätevä keräämään ja havainnollistamaan useiden langattomien lämpömittareiden ja -antureiden sekä sähkömittarien tuottamaa dataa.

Tutki alkuun näiden tuotemerkkien langattomia lämpömittareita, ja kysy vinkkiä WhatsApp chatin kautta. Keskustelemme mieluusti lisää teidän mittaustarpeesta ja autamme valitsemaan tarpeeseen sopivat laitteet.