Lämpömittarit

Näytetään tulokset 1–12 / 31

Etäluettavat langattomat WiFi lämpömittarit

Etäluettavat lämpömittarit soveltuvat omakotitalon, huvilan tai liikekiinteistön omistajalle tai talonmiehelle valvontatyökaluksi lämmityslaskun järkeistämiseen. Kiinteistönomistajan ja talonmiehen on hyvä miettiä talvikauden lämmityksestä aiheutuvia kuluja ja lämmityksen säätöjä jo syksyllä, ja tarkastella laitteiston toimivuutta pariinkin otteeseen erityisesti lämmityskauden alussa. Kun lämmitysjärjestelmän säädöt laittaa kuntoon jo syksyllä, lämmitys tapahtuu energiatehokkaasti ja taloudellisesti koko talvikauden ajan.

Langattomat lämpömittarit auttavat havaitsemaan

  • Lämmitätkö harakoille?
  • Kun lasket kohteen lämpötilaa energian säästämiseksi, niin näetkö muutokset helposti?
  • Saatko hälytyksen alilämmöstä tai jäätymisvaarasta jos jokin menee vikaan?
  • Tiedätkö suurimmat lämpövuodot?

WiFi lämpömittari kertoo lämmitysjärjestelmän toiminnasta

Etäluettavat lämpömittarit tuottavat dataa pilvipalveluun. Sisä- ja ulkolämpötila graafien informaatio auttaa tekemään päätöksiä, jotka alentavat lämmityskustannuksia.

  • Mikä on huoneiden keskilämpötila? Saatko lämpötila mittauksista grafiikkaa ja tilastoja?
  • Paljonko lämmitykseen kuluu euroja/sähköä/öljyä pakkaspäivässä ja talvikuukauden aikana?
  • Onko ilmanvaihto täysillä läpi vuoden myös kovimpien pakkaspäivien aikaan? Milloin ilmanvaihdon suodattimet on vaihdettu viimeksi?

Viikkoja tyhjillään olevissa kakkosasunnoissa lämmityksen etäohjauksella saavutetaan suuria säästöjä lämmityskuluissa. Jos kohteessa työskennellään vain arkisin, niin lämmitystä voidaan huoletta vähentää perjantaisin puolen päivän jälkeen 2-5°C ja palauttaa normaalilämpö sunnuntai-maanantai yön aikana.

Etäluettavat lämpömittarit soveltuvat moneen eri tarpeeseen

Tutki alkuun näiden tuotemerkkien langattomat lämpömittarit:

Keskustelemme mieluusti lisää teidän mittaustarpeesta ja autamme valitsemaan tarpeeseen sopivat laitteet. Kysy vinkkiä asiakaspalvelun WhatsApp chatin kautta!