Cart 0

ToimitusehdotToimitusehdot lyhyesti

OmaVahti Verkkokaupan Toimitusehdot

Tuotteiden normaali toimitusaika on 2-6 arkipäivää. Kaikkia OmaVahti verkkokaupassa olevia tuotteita löytyy omasta varastosta. Mikäli tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Pyrimme myös ilmoittamaan toimitusviikon tuotetiedoissa.

Mikäli teille on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, ilmoittakaa asiasta OmaVahtin asiakaspalveluun joko sähköpostitse tuki [at] omavahti.fi tai puhelimella. Lähetämme uuden tuotteen ja palautat viallisen meille.

Käyttämättömillä tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus.

OmaVahti Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy OmaVahdin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta OmaVahti Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

TARKEMMAT TOIMITUSEHDOT

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 2-6 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Nouto valitsemastasi Postista tai pakettiautomaatista 4-10€ – Yli 300€ tilauksiin 0€

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista.
Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.
Jos paketti ylittää pakettiautomaattiin sopivat mitat, paketti ohjautuu lähimpään Postin noutopisteeseen.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista.
Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Postin kotiinkuljetus 25€

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.
Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.
Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut OmaSäästöpankki tilille.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Saatte tuotepalautukseen liittyvän informaation asiakaspalvelustamme. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen tuki [at] omavahti.fi tai puhelimitse asiakaspalveluun.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Palautuksen yhteydessä tulee ilmoittaa seuraavat asiat:
Palautuksen syy
Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).
Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen tuki [at] omavahti.fi tai puhelimitse asiakaspalveluun.

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen tuki [at] omavahti.fi tai puhelimitse asiakaspalveluun. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös OmaVahti Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen, vaan perumisesta tulee aina ilmoittaa OmaVahti.fi -kaupalle. Kuluista jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme kumpaankin suuntaan aiheutuneet postikulut, kuitenkin vähintään 10€.

7. Yhteystiedot

OmaVahti Oy
Kiviaidankatu 2
00210 Helsinki

Puh. 044 30 30 000
Sähköposti: tuki [at] omavahti.fi

WhatsApp chat