Valvontakamerat

Näytetään kaikki 12 tulosta

Valvontakamerat

Valvontakamerat soveltuvat kodin, huvilan tai yrityksen toimipisteen/varaston kameravalvontaan, sekä piha-alueen kulkijoiden etäseurantaan.

OmaVahdin valvontakamera valikoima on keskittynyt ulko- ja sisäkäyttöön suunniteltuihin valvontakamera malleihin, joiden reaaliaikaista LIVE-kuvaa ja tallenteita voi katsella kännykkäsovelluksella. Liiketunnistimen havaitessa kulkijoita ne aloittavat automaattisesti videokuvan tallennuksen valvontakameran muistikortille tai pilvipalveluun, sekä asetettujen kriteerien täyttyessä lähettävät hälytyksen myös kännykkäsovelluksen kautta. Valvontakamera liitetään nettiin joko WiFi tai Ethernet -yhteydellä.

OmaVahdin valvontakamerat otetaan käyttöön kännykkäsovelluksella, ja kameravalvonta järjestelmää voi käyttää myös useampi henkilö yhtäaikaisesti omalla kännykällään. Valvontakameran Full HD resoluution kuva (1920*1080 pix) on tarkkuudeltaan noin 2 megapikseliä, ja silloin kuvalaatu on jo hyvä. 5 megapikselin Super HD kuvassa yksityiskohtia taasen on 2,5 kertaa enemmän, ja Ultra HD kuvassa moninkertaisesti. Resoluutio vaikuttaa suoraan myös kameran tuottaman videokuvan tiedostokokoon, ota tämä tämä asia huomioon tallennukseen käytettävää muistikorttia sekä nettiyhteyttä valittaessa.

Monet valvontakamerat tarjoavat myös 2-suuntaisen ääniyhteyden, sekä etänä kännykkäsovelluksella käynnistettävän sireeni/hälytysääni ominaisuuden. Kännykkäsovelluksen nappia painamalla voit avata keskusteluyhteyden kameran kuvassa näkyvän henkilön kanssa, tai lähettää hälytysäänen välityksellä kulkijalle selkeän viestin että hänet on havaittu.

Tutustu valvontakamera vaihtoehtoihin, sekä kameravalvontaa säätelevään henkilötietolakiin. Laitevalintaan liittyen vinkkiä kannattaa kysyä OmaVahdin asiakaspalvelusta!