Z-Wave

Näytetään kaikki 11 tulosta

Langattomat Z-Wave anturit ja kytkimet

Langaton Z-Wave tekniikka yhdistää virtakytkimet, sähkömittarit, liiketunnistimet, lämpömittarit ja termostaatit sekä vesivuotovahdin OmaVahti älykoti ohjaimeen. Salatun yhteyden kautta laitteita voidaan helposti ohjata nettiselaimella, puhelimella ja tabletilla.

Z-Wave standardi takaa että erimerkkiset laitteet toimivat yhdessä järjestelmässä. Zwave vähän energiaa kuluttava yhteysteknologia ja esim. Sensative vesivuotoanturi toimii paristoilla jopa 10 vuoden ajan.

Kahden Z-Wave laitteen välinen etäisyys voi olla jopa 30m. Normaalisti osa laitteista kytketään verkkovirtaan, jolloin nämä laitteet toimivat signaalin toistimina. Mesh-verkko ominaisuus antaa signaalin ”hypätä” muiden tuotteiden läpi ja saavuttaa päämääränä olevan laitteen. Mesh-verkko tukee max kolmea hyppyä, joten verkon kattavuus kasvaa riippuen verkkovirtaan kytkettyjen laitteiden tuotteiden määrästä verkossa. Maksimi kantama kolmella hypyllä on noin 100m.

Zwave standardin taustalla on Zwave Alliance. Sen taustalta löytyy 700 laitevalmistajan tuki ja yli 3000 erilaista laitetta joiden yhteensopivuuden standardi takaa. Tutustuminen kannattaa aloittaa OmaVahdin alla esitellystä valikoimasta, mutta mikäli sieltä ei löydy teidän tarpeeseen sopivaa laitetta tai anturi, niin  Zwave Allianssin ylläpitämällä Z-wave.com sivustolla esitellään laitteita kattavasti.