WiFi Sähkökytkimet

Näytetään tulokset 1–12 / 67

WiFi Sähkökytkimet – Laitteiden ohjaus älykoti järjestelmällä

Langattomat etäohjattavat WiFi sähkökytkimet mahdollistavat laitteiden ja valaistuksen ohjaamisen aikaohjelman tai muun ohjaussignaalin (esim. lämpötila, kosteus, liike) perusteella. Nämä ominaisuudet helpottavat kodin askareiden sujumista ja säästävät samalla sähköä.

Verkkokauppaan valitsemme aina tiettyyn käyttötarkoitukseen sopivia järjestelmiä ja olemme ryhmitelleet tuotteet niiden yhteenspivuuden perusteella. Tiimimme testaa ja käyttää kaikkia verkkokaupassa olevia älykoti järjestelmiä myös omissa kohteissa. Lisäksi olemme rakentaneet useita demojärjestelmiä asiakkaidemme käyttöön, jotta voitte testata älykoti ohjaimia ja suurimpaa osaa laitteista jo ennen ostopäätöksen tekemistä.

Suosittelemme tutustumaan verkkokaupan tuotekuvauksiin ja testaamaan älykoti demoja. OmaVahti ei ole pelkkä ”anonyymi verkkokauppa”. Tiimimme suhtautuu älykoti järjestelmiin intohimoisesti oman harrastuneisuuden pohjalta. Puhelimeen sekä viesteihin vastaa aina todellinen älykoti asiantuntija, joten vartin puhelussa selviää sinun tavoitteet järjestelmälle ja voimme suositella sopivaa vaihtoehtoa.

Voit myös aina laittaa meille sähköpostia tai WhatsApp viestiä.