Taloautomaatio

Taloautomaatio – Mittaa, Ohjaa Energiankulutusta ja Hälytä Vaaran Uhatessa

OmaVahdin tiimi on hyödyntänyt taloautomaatio ratkaisuja omissa kiinteistöissään jo 20 vuoden ajan ja tuotteistanut tämän kokemuksen perusteella yrityksien ja kuluttajien tarpeisiin sopivia ratkaisuja. OmaVahdilla on 13 päämiestä ja kansainvälisiä markkinoita varten suunnitellut nykyaikaiset älykotijärjestelmät mahdollistavat monipuolisten taloautomaatio ominaisuuksien lisäämisen kiinteistöön joustavasti ja kustannustehokkaasti. Me tunnemme maahantuomiemme järjestelmien ominaisuudet sekä niiden vahvuudet. Asiantuntemuksemme on teidän käytössä ja suositemme mieluusti teidän tarpeeseen soveltuvaa kustannustehokasta järjestelmää.

Mitkä taloautomaatio ominaisuudet antavat turvaa tai helpottavat arkea?
  • Olosuhdemittaus ja -valvonta – Lämpötila, ilmankosteus, CO2 hiilidioksidi, CO häkä, radon
  • Liiketunnistus, kulunvalvonta, murtovalvonta
  • Valoisuuden (lux) ja UV-valon mittaus sekä valaistuksen ohjaus
  • Sähkön kulutusmittaus ja sähkölaitteiden toimivuuden seuranta
  • Etäluettavat sähkömittarit, liiketilojen tai asiakkaiden alamittarointi
  • Vedenkulutuksen reaaliaikaiseuranta ja vesivuotohälytykset
  • Toimistotilojen virus ja bakteeri desinfiointi Ultra Violet C valolla
  • Puheohjaus – Apple Siri, Google Assistant tai Amazon Alexa
Joustavasti laajennettava Z-Wave taloautomaatio järjestelmä?

Langattomia Z-Wave laitteita valmistaa 600 eri laitevalmistajaan ja erilaisia laitteita on markkinoilla liki 3.000 kpl. OmaVahdin asiantuntijat ovat testanneet niistä monia, ja olemme valinneet ainoastaan parhaat verkkokauppamme valikoimiin. Tällä hetkellä OmaVahdin valikoimista löytyy yli 100 laitetta ja ne ovat läpäisseet huolellisen valintaprosessin. Olemme testanneet niiden käyttöä omissa kohteissamme, ja ja rakentaneet myös useita demojärjestelmiä asiakaskäyttöön. Demon avulla pääset testaamaan taloautomaatio järjestelmää kotisohvalta jo ennen ostopäätöksen tekoa.

Z-Wave yhteensopivat anturit ja kytkimet tarkoittavat maltillisia laitekustannuksia ja pitkää käyttöikää. Langattomat, paristolla 10v ajan toimivat energiatehokkaat anturit takaavat siistin asennuksen. OmaVahdin taloautomaatio järjestelmä on helppo lisätä myös vanhaan kiinteistöön.

Vai WiFi järjestelmä pieneen taloautomaatio järjestelmään?

WiFi verkkoon liitettävät älykoti anturit ja kytkimet sopivat mainoasti pieneen käyttöön. Et tarvitse erillistä älykoti keskusyksikköä, vaan laitteet yhdistetään nettiin normaalin WiFi reitittimen kautta. Laitteita varten kannattaa toki lisätä reittimeen oma vierasverkko SSID, johon on kätevä liittää myös muut langattomat älylaitteet, kuten Smart TV, ChromeCast, Amazon Alexa ja valvontakamera.

Mieti alkuun oman tarpeesi perusteella taloautomaatio järjestelmän tärkein ominaisuus ja eri käyttötarkoitukset?

Nettisivujemme valikoissa järjestelmät on luokiteltu merkin lisäksi myös käyttötarkoituksen mukaan. Luokittelu ja UKK osiossa kerrotut vinkit helpottavat sopivan järjestelmän valintaa.

Nopeiten  pääset alkuun kun soitat meille 044 – 30 30 000 ja kerrot lisää millaiseen tarpeeseen olet etsimässä taloautomaatio ratkaisua. Vartissa vinkkaamme 1-3 sopivinta taloautomaatio järjestelmää.