Ilmalämpöpumpun Etäohjaus

, , , , , , , ,

Ilmalämpöpumpun Etäohjaus ja Lämpömittari

Ilmalämpöpumpun etäohjaus kännykällä onnistuu WiFi verkkoon liitettävän TUYA Smart IR yleiskaukosäätimen avulla. Laite soveltuu esim. huvilan ilmalämpöpumpun, television sekä muiden infrapuna (IR) kaukosäätimellä ohjattavien laitteiden etäohjaukseen kännykällä. TUYA Smart IR yleiskaukosäädin on myös etäluettava ilmankosteus- ja lämpömittari, ja se tarjoaa jatkuvan lämpötilavalvonnan sekä jäätymisvaara (esim. alilämpö +12°C) hälytyksen.

  • Lataa sovellus kännykkään ja liitä IR yleiskaukosäädin huvilan WiFi -verkkoon
  • Valmiit ohjauskoodit 8.000 laitteelle – Ilmalämpöpumput, televisiot…
  • Lataa ohjauskoodit ja aloita ilmalämpöpumpun etäohjaus kännykkäsovelluksella
  • Tai opeta ILPin kaukosäätimen tärkeät LÄMPÖ +1°C ja -1°C näppäimet
  • Yleiskaukosäätimelle voi opettaa useiden laitteiden IR kaukosäätimiä
  • Ilmainen TUYA Smart Apple iOS ja Google Android kännykkäsovellus

VINKKI – WiFi liiketunnistin soveltuu huvilan murtovalvontaan, ja saat hälytykset kätevästi samaan TUYA Smart kännykkäsovellukseen.

89,90

13 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Ilmalämpöpumpun etäohjaus TUYA kännykkäsovelluksella kaikille laitemerkeille

Ilmalämpöpumpun etäohjaus WiFi verkon kautta onnistuu TUYA Smart IR yleiskaukosäätimen avulla. Etäohjauslaite soveltuu esim. mökin tai huvilan ilmalämpöpumpun etäohjaukseen kotoa tai maailmalta. Etäkaukosäädin liitetään suoraan huvilan WiFi verkkoon, joten et tarvitse käyttöön matkapuhelinliittymää (SIM-korttia) tai älykoti ohjainta. TUYA Smart sovellus toimii Google Android ja Apple kännykässä sekä iPadissa.

Yleiskäyttöinen etäkaukosäädin oppii useiden infrapuna (IR) kaukosäätimien (esim. ilmalämpöpumput, stereot, televisiot) tärkeimmät näppäintoiminnot. Voit ladata koodit verkosta laitteen merkin (esim. Mitsubishi, Panasonic, Fujitsu, Samsung, Daikin, Gree) ja mallin perusteella (ilmalämpöpumppu, TV, stereot), tai laita etäkaukosäädin opetustilaan, valitse haluttu näppäin/muistipaikka ja paina opetettavan kaukosäätimen näppäintä muutaman sekunnin ajan.

Etäkaukosäätimen voi liittää muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta, ja lisäksi laitetta voi ohjata Amazon Alexa ja Google Assistant puheohjaus palveluiden avulla.

Katso huvilan ilmalämpöpumpun WiFi etäohjauslaitteen käyttö YouTube videolla!

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua älykoti järjestelmien ominaisuuksiin rauhassa kotona ennen ostopäätöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmalämpöpumpun Etäohjaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...