Ale!

ILP Etäohjaus Kännykällä

, , , , , ,

Ilmalämpöpumpun Etäohjaus WiFi

Huvilan ilmalämpöpumpun etäohjaus onnistuu kotoa kännykkä sovelluksella. Liitä BlitzWolf BW-RC1 etäkaukosäädin huvilan WiFi verkkoon, ja opeta ilmalämpöpumpun kaukosäätimen tärkeimmät näppäimet LÄMPÖ +1°C ja -1°C. Tämän jälkeen ilmalämpöpumpun tavoitelämpötilan säätö onnistuu etänä kännykällä.

 • Lataa sovellus kännykkään ja liitä etäkaukosäädin huvilan WiFi -verkkoon
 • Voit opettaa useita kaukosäätimiä ja näppäimiä, jonka jälkeen voit ohjata näitä laitteita etänä kännykkä sovelluksella
 • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä sovellus linkkien kautta tai laitepaketissa olevalla QR-koodilla
 • BlitzWolf etäkaukosäätimen konffaus valmiiksi haluttuun WiFi verkkoon +30€

Kysy OmaVahdin demojärjestelmän tunnus sähköpostilla!

44,90

10 varastossa

Huvilan ilmalämpöpumpun etäohjaus kännykkä sovelluksella

BlitzWolf etäkaukosäädin soveltuu huvilan, mökin tai kodin ilmalämpöpumpun etäohjaus laitteeksi. Etäkaukosäädin liitetään WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykoti ohjainta. BlitzWolf sovellus toimii kännykässä ja tabletissa.

Yleiskäyttöinen etäkaukosäädin oppii useiden infrapuna (IR) kaukosäätimien (esim. ilmalämpöpumppu, TV, Sound Bar, lämmön talteenottolaite) tärkeät näppäintoiminnot. Laitat etäkaukosäätimen opetustilaan, valitset sopivan muistipaikan ja painat opetettavan kaukosäätimen näppäintä muutaman sekunnin ajan.

Etäkaukosäätimen voi liittää muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta, ja lisäksi laitetta voi ohjata Amazon Alexa ja Google Assistant puheohjaus palveluiden avulla.

Tutustu myös huvilan lämpötilan etäseurantaan ja murtovalvontaan soveltuvaan Telldus Znet älykoti järjestelmään. Telldus aloitupaketin langattomilla antureilla rakennat helposti älykodin. Mittaat lämpötilat ja kosteudet, seuraat liikettä sisällä ja kulkua ovista, sekä mittaat talon sähkönkulutuksen ja aurinkopanelien sähköntuotannon reaaliajassa.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua älykoti järjestelmien ominaisuuksiin rauhassa kotona ennen ostopäätöstä.

1 arvio tuotteelle ILP Etäohjaus Kännykällä

 1. Arvo Vartia

  Erittäin kätevä ja helppokäyttöinen ilmalämpöpumpun etäohjauslaite. BlitzWolf on liitetty WiFi verkkoon ja saamme ohjattua mökin lämmöt etänä +22C vuorokautta aiemmin. Näin mökki on mukavan lämmin jo sinne saapuessamme.

  Mökin lämpötila on +16C sen ollessa tyhjillään, joten ilmalämpöpumpun etäohjauslaite säästää lämmitysenergiaa. Alempi ylläpitolämpö aikaansai säästöä lämmityskustannuksiin noin 300-400€ vuodessa verrattuna aiempien vuosien sähkölaskuun. Suosittelen kaikille tiedostaville mökinomistajille.

  Arvo Vartia, Kuusamo

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...