ILP Etäohjaus WiFi

, , , , , ,

BlitzWolf Ilmalämpöpumpun Etäohjauslaite WiFi

Ilmalämpöpumpun etäohjaus onnistuu BlitzWolf BW-RC1 laitteen kännykkä appilla. BlitzWolf liitetään WiFi verkkoon ja se oppii ilmalämpöpumpun tai sekä muidenkin kaukosäätimien infrapuna (IR) näppäinkomennot. Laitteen avulla etäohjaat ja ajastat esim. ilmalämpöpumppua etänä kännykkä sovelluksella.

 • Etäkaukosäädin liitetään WiFi -verkon kautta nettiin
 • Opeta kaukosäätimet, ja ohjaat etänä laitteita kännykkä appilla tai aikaohjelmalla
 • Voit nostaa ja laskea ilmalämpöpumpun tavoitelämpötilaa etänä
 • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä appi linkkien kautta tai helposti QR-koodilla
 • Konffaus valmiiksi haluttuun WiFi verkkoon +29€

Kysy demojärjestelmän tunnukset sähköpostilla!

49,00

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Huvilan, Mökin, Kodin Ilmalämpöpumpun Etäohjaus Kännykällä WiFi -verkon Yli

BlitzWolf ilmalämpöpumpun etäohjaus soveltuu esim. huvilan, mökin tai kodin ilmalämpöpumpun etäohjaukseen kännykällä, mutta yleiskäyttöisenä kaukosäätimenä se oppii myös muiden infrapuna kaukosäätimien toiminnot. Laite liitetään suoraan WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen Apple iOS ja Google Android App sovellus toimii kännykässä ja tabletissa.

Etäohjaimen voi liittää muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta, ja myös Amazon Alexa ja Google Assistant ääniohjaus toimivat laitteen kautta.

Tutustu myös Telldus ZNET älykoti järjestelmän aloituspakettiin. Telldus älykodilla automatisoit koko talon – Mittaat lämpötilat ja kosteudet, seuraat liikettä ja ovien käyttöä, sekä mittaat talon sähkönkulutuksen ja aurinkopanelien sähköntuotannon reaaliajassa. OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin kotona.

1 arvio tuotteelle ILP Etäohjaus WiFi

 1. Arvo Vartia

  Erittäin kätevä ja helppokäyttöinen ilmalämpöpumpun etäohjauslaite. BlitzWolf on liitetty WiFi verkkoon ja saamme ohjattua mökin lämmöt etänä +22C vuorokautta aiemmin. Näin mökki on mukavan lämmin jo sinne saapuessamme.

  Mökin lämpötila on +16C sen ollessa tyhjillään, joten ilmalämpöpumpun etäohjauslaite säästää lämmitysenergiaa. Alempi ylläpitolämpö aikaansai säästöä lämmityskustannuksiin noin 300-400€ vuodessa verrattuna aiempien vuosien sähkölaskuun. Suosittelen kaikille tiedostaville mökinomistajille.

  Arvo Vartia, Kuusamo

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...