Ilmalämpöpumpun Etäohjaus

, , , , , , , ,

Ilmalämpöpumpun Etäohjaus ja WiFi Lämpömittari

Ilmalämpöpumpun etäohjaus kännykällä onnistuu WiFi verkkoon liitettävän BroadLink IR yleiskaukosäätimen avulla. Laite soveltuu esim. huvilan ilmalämpöpumpun, television sekä muiden infrapuna (IR) kaukosäätimellä ohjattavien laitteiden etäohjaukseen kännykällä. BroadLink on myös etäluettava WiFi lämpömittari, ja se tarjoaa jatkuvan lämpötilavalvonnan sekä jäätymisvaara (esim. alilämpö +9C) hälytyksen.

  • Lataa sovellus kännykkään ja liitä IR yleiskaukosäädin huvilan WiFi -verkkoon
  • Valmiit ohjauskoodit tuhansille laitteille – Ilmalämpöpumput, stereot, TV, jne
  • Lataa ohjauskoodit ja aloita ilmalämpöpumpun etäohjaus kännykkäsovelluksella
  • Tai opeta ilmalämpöpumpun kaukosäätimen tärkeät LÄMPÖ +1°C ja -1°C näppäimet
  • Yleiskaukosäätimelle voi opettaa useiden laitteiden IR kaukosäätimiä
  • Ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä sovellus linkkien kautta

Vinkki – BroadLink liiketunnistimen avulla rakennat kätevästi huvilan kulun-/murtovalvonnan ja WiFi virtapistokkeilla voit ohjata etänä valoja ja lisälämmittimiä.

69,90

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Ilmalämpöpumpun etäohjaus WiFi yleiskaukosäätimen avulla kännykkä sovelluksella

Ilmalämpöpumpun etäohjaus WiFi verkon yli onnnistuu BestCon IR yleiskaukosäätimen avulla. Se soveltuu esim. huvilan tai mökin ilmalämpöpumpun etäohjauksen kotoa. Etäkaukosäädin liitetään WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykoti ohjainta. BestCon sovellus toimii Apple iOS ja Google Android kännykässä ja tabletissa.

Yleiskäyttöinen etäkaukosäädin oppii useiden infrapuna (IR) kaukosäätimien (esim. ilmalämpöpumput, stereot, televisiot) tärkeimmät näppäintoiminnot. Lataa koodit verkosta laitteen merkin (esim. Mitsubishi, Panasonic, Fujitsu, Samsung, Daikin, Green) ja mallin perusteella, tai laita etäkaukosäädin opetustilaan, valitse sopiva muistipaikka ja painat opetettavan kaukosäätimen näppäintä muutaman sekunnin ajan.

Etäkaukosäätimen voi liittää muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta, ja lisäksi laitetta voi ohjata Amazon Alexa ja Google Assistant puheohjaus palveluiden avulla.

Katso huvilan ilmalämpöpumpun WiFi etäohjauslaitteen käyttö YouTube videolla!

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua älykoti järjestelmien ominaisuuksiin rauhassa kotona ennen ostopäätöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmalämpöpumpun Etäohjaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...