OmaSeniori turvapalvelu läheisen turvaksi 10.12.2020 – Posted in: Älykoti Ratkaisut, IoT – Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

OmaSeniori turvapalvelu ikäihmisille

Huolettaako sinua kuinka ikääntyvät läheisesi selviävät omassa kodissaan? Et aina ehdi soittamaan hänelle ainoastaan kysyäksesi kuulumisia, mutta haluat suoda turvaa isovanhemmille ja mielenrauhaa siitä että on kaikki hyvin. OmaSeniori turvapalvelu on joustavasti laajennettava ratkaisu tähän tarpeeseen.

OmaSeniori turvapalvelu lähesten väliseen nopeaan ja joustavaan viestintään

OmaVahti älykoti laitteilla toteutettu OmaSeniori palvelu auttaa yksin asuvien vanhusten arjen seurannassa. Saat viestin jos seniorin asunnossa ei ole havaittu liikettä viimeisen 4-12 tunnin aikana. Avaa videopuhelu kännykästäsi ja kysy kuulumiset. Järjestelmä voi hälyttää myös muiden lähipiiriin kuuluvien kännyköihin. Vanhuksen elämän seurantaan voidaan lisätä erilaisia antureita tarpeen mukaan, esim.

  • Turvaranneke ja SOS hätäpainikkeet
  • Liiketunnistin havaitsemaan ”ei liikettä”
  • Sähkömittari TV:n tai kahvinkeittimeen käyttöä seuraamaan

Hälytykset ohjataan suoraan perheenjäsenten, tai mahdollisesti naapureiden ja kotihoidon sähköpostiin tai kännykkään tekstiviestinä. Lue lisää OmaSeniori palvelusta!

 

Palveluun voidaan liittää useita erilaisia antureita ja ne tarkkailevat senioria herkeämättä, kuitenkin säilyttäen hänen yksityisyyden. Antureita ei välttämättä myöskään tarvitse pukea päälle, joten järjestelmä sopii myös muistisairaan tai uuteen tekniikkaan vastahakoisesti suhtautuvan henkilön seurantaan.