Laitteet läheisen seniorin turvaksi 8.6.2021 – Posted in: Älykoti Ratkaisut, IoT – Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SenioriVahti turvalaitteet ikäihmisille

Huolettaako sinua kuinka ikääntyvät läheisesi selviävät omassa kodissaan? Et aina ehdi soittamaan hänelle ainoastaan kysyäksesi kuulumisia, mutta haluat suoda turvaa isovanhemmille ja mielenrauhaa siitä että on kaikki hyvin. OmaVahti turvalaitteet tarjoavat joustavasti tarpeen mukaan laajennettavan ratkaisun.

OmaVahti turvaranneke ja -puhelin seniorin ja läheisten väliseen viestintään

OmaVahdin laitteilla tukevat ja turvaavat yksin asuvan vanhuksen arkea ja viestintää. Turvarannekkeen nappia painettaessa viesti tulee parissa sekunnissa kaikkien sisarusten sekä myös muiden apu-/lähipiiriin kuuluvien kännyköihin. Avaa videopuhelu kännykästäsi ja kysy avuntarpeesta. Järjestelmään voidaan lisätä myös hälytys, mikäli seniorin asunnossa ei ole havaittu liikettä viimeisen 4-12 tunnin aikana. Seniorin elämää voidaan seurata tarpeen mukaan erilaisilla antureilla, esim.

  • Turvaranneke ja kutsupainikkeet
  • Paikantava SOS turvapuhelin
  • Kääntyvät videokamera jossa kaiutinpuhelin ominaisuus
  • Liiketunnistin havaitsemaan ”ei liikettä” ja sähkömittari seuraamaan TV:n tai kahvinkeittimeen käyttöä

Hälytykset ohjataan suoraan sisarusten, muiden perheenjäsenten sekä apu-/lähipiirin ja kotihoidon kännyköihin ja/tai sähköpostiin. Lue lisää seniorin turvarannekkeesta ja tutustu alla oleviin laitteisiin!

 

Seniorin vahtijärjestelmään voidaan liittää useita erilaisia kutsupainikkeita ja laitteita. Anturit tarkkailevat senioria herkeämättä, kuitenkin säilyttäen hänen yksityisyyden. Laitteita ei myöskään välttämättä tarvitse ”pukea päälle”, joten järjestelmä sopii myös muistisairaan tai uuteen tekniikkaan vastahakoisesti suhtautuvan henkilön seurantaan.