Laitteet Läheisen Seniorin Turvaksi 10.9.2022 – Posted in: Älykoti Ratkaisut – Tags: , , , , , , , , , ,

SenioriVahti turvalaitteet ikäihmisille

Huolettaako sinua kuinka ikääntyvät läheisesi selviävät omassa kodissaan? Et aina ehdi soittamaan hänelle ainoastaan kysyäksesi kuulumisia, mutta haluaisit suoda turvaa isovanhemmille ja mielenrauhaa läheisille ja itsellesi. SenioriVahti laitteet tarjoavat turva joustavasti ja tarpeen mukaan laajennettavan ratkaisun.

SenioriVahti turvapuhelin seniorin ja läheisten väliseen viestintään

OmaVahdin laitteet tukevat yksin asuvan vanhuksen ja läheisten välistä viestintää, ja turvaavat näin seniorin arkea omassa kodissa. Turvapuhelimen avulla seniori avaa puhelun läheisille SOS napin painalluksella läheisille, ja samalla turvapuhelin lähettää sijaintitiedon läheisten kännykkään Google Maps linkkinä. Turvarannekkeen nappia painettaessa SOS viesti tulee parissa sekunnissa kaikkien sisarusten, sekä myös muiden apu-/lähipiiriin kuuluvien kännyköihin. Avaa videopuhelu kännykästäsi seniorin kotona olevaan valvontakameraan, ja kysy avuntarpeesta. Tutustu laitteisiin tarkemmin:

Tyyppilisen OmaVahdin toimittamissa laitteissa hälytykset ohjataan suoraan sisarusten ja muiden perheenjäsenten kännyköihin puheluna, tekstiviestinä tai sovelluksen Push -viestinä. Lue lisää seniorin turvarannekkeesta ja tutustu alla oleviin laitteisiin!

 

SenioriVahti WiFi turvaranneke järjestelmään voidaan liittää useita turvarannekkeita ja kutsupainikkeita, joten se sopii myös vanhusten hoivakodin kutsujärjestelmäksi. Turvaranneke ja kaulanauha kutsupainike on kevyt, eikä niitä tarvitse ladata. Paristo kestää 2-3 vuotta, joten laite sopii myös muistisairaan tai uuteen tekniikkaan vastahakoisesti suhtautuvan henkilön seurantaan. Kattoon asennettava häkä- ja palovaroitin sensoriina voidaan liittää samaan järjestelmään.