OmaSeniori Yksin Asumisen Turvaksi 15.10.2020 – Posted in: Älykoti Ratkaisut, IoT – Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

OmaSeniori turvapalvelu ikäihmisille

Huolettaako sinua kuinka ikääntyvät läheisesi selviävät omassa kodissaan? Et aina ehdi soittamaan hänelle ainoastaan kysyäksesi kuulumisia, mutta haluat suoda turvaa isovanhemmille ja mielenrauhaa siitä että on kaikki hyvin. OmaSeniori palvelu on helppo ratkaisu tähän tarpeeseen, ja kuukausikulu on alle 8€/kk vuosilaskutuksella.

OmaSeniori on OmaVahdin suunnittelema ratkaisu tähän pulmaan

OmaVahti älykoti laitteilla toteutettu OmaSeniori palvelu auttaa yksin asuvien vanhusten arjen seurannassa. Jos seniorin asunnossa ei ole havaittu liikettä viimeisen 4-20 tunnin aikana, järjestelmä hälyttää lähipiirin kännykkään. Vanhuksen elämän seurantaan voidaan lisätä erilaisia antureita tarpeen mukaan, esim.

  • magneettikytkin jääkaapin ovea valvomaan
  • sähkömittari TV:n tai kahvinkeittimeen käyttöä seuraamaan

Palveluun voidaan liittää useita erilaisia antureita ja ne tarkkailevat senioria herkeämättä, kuitenkin säilyttäen hänen yksityisyyden. Anturit eivät lähetä videokuvaa tai ääntä, vaan siihen viestintään käytätte edelleen kännykkää. Antureita ei myöskään tarvitse pukea päälle, joten järjestelmä sopii myös muistisairaan tai uuteen tekniikkaan vastahakoisesti suhtautuvan henkilön seurantaan.

Hälytykset voidaan ohjata perheenjäsenten, naapureiden tai kotihoidon sähköpostiin tai kännykkään tekstiviestinä. Lue lisää OmaSeniori palvelusta!