OmaSeniori tukee asumista omassa kodissa 17.3.2020 – Posted in: Älykoti, IoT – Tags: , , , , , , , , ,

OmaSeniori palvelu ikäihmisille. Huolettaako sinua kuinka ikääntyvät läheisesi selviävät omassa kodissaan? Et aina ehdi soittamaan hänelle ainoastaan kysyäksesi kuulumisia, mutta haluaisit mielenrauhaa siitä että mummilla tai vaarilla on kaikki hyvin.

OmaSeniori on OmaVahdin suunnittelema ratkaisu tähän pulmaan.

Telldus älykoti laitteilla toteutettu palvelu auttaa yksin asuvien vanhusten seurannassa. Järjestelmä hälyttää kännykkääsi jos seniorin asunnossa ei ole havaittu liikettä, tai avattu jääkaapin ovea, tai laitettu kahvinkeitintä/ televisiota päälle viimeisen 4-20 tunnin aikana. Palveluun voidaan liittää useita erilaisia antureita ja ne tarkkailevat senioria herkeämättä, kuitenkin säilyttäen hänen yksityisyyden. Anturit eivät lähetä videokuvaa tai ääntä, vaan siihen kommunikaatioon käytätte edelleen kännykkää. Antureita ei myöskään tarvitse pukea päälle, joten järjestelmä sopii myös muistisairaan tai uuteen tekniikkaan vastahakoisesti suhtautuvan henkilön seurantaan.

Hälytykset voidaan ohjata perheenjäsenten, naapureiden tai kotihoidon sähköpostiin tai kännykkään tekstiviestinä. Lue lisää OmaSeniori palvelusta!