Aurinkosähkö

Näytetään tulokset 1–12 / 20

Aurinkosähkö – Ympäristöystävällinen, hauska ja nykyaikainen tapa tuottaa osa käyttämästäsi sähköstä!

OmaVahti aurinkosähkö mittausjärjestelmä nostaa aurinkosähkö investoinnin kannattavuutta. Saat parhaan tuoton investoinnille, kun käytät kaiken aurinkosähköllä tuotetun energian omaan kulutukseen. ”Ylijäämäsähkön” myynti siirtoyhtiölle ei ole taloudellisesti kannattavaa, joten mittaustieto sähkönkulutuksesta on tärkeää!

OmaVahti energian kulutusmittausjärjestelmän avulla mittaat kohteen kokonais ja yksittäisten laitteiden sähkönkulutuksen tarkasti reaaliajassa. Tämän tiedon avulla pystyt laskemaan aurinkopaneelien määrät ja kohdistamaan ne oikeaan ilmansuuntaan sinun kohteesi kulutuksen perusteella, joilloin kaikki tuotettu sähkö kuluu paikallisesti. Lisäksi saat tietoa kuinka järkeistää energiankulutusta, jolloin näet säästöt heti sähkölaskussa!

Laskemme investoinnin tuoton kohteesi tietojen perusteella!

Aurinkosähkö järjestelmän tyypillinen käyttöikä on 25-45 vuotta. Realistinen takaisinmaksuaika on 10-25 vuotta ja investoinnin sijoitetun pääoman tuotto on normaalisti 5-7%. Mikäli kohteessa käytetään on vielä loisteputkia valon tuottamiseen, niin päivittämällä LED-putkiin pääset vielä parempaan sijoitetun pääoman tuottoon. Teemme laskelman kohteen tiedoilla, mutta esimerkkinä 200pv vuodessa ja 14h päivässä käytettävien valaisimien päivityksellä päästään noin 45% sijoitetun pääoman tuottoon.