Älykoti

Näytetään tulokset 1–12 / 23

Älykoti laitteita valmistaa maailmalla yli 700 laitevalmistajaa ja erilaisia tuotteita löytyy tuhansia. OmaVahti tuntee maahantuomiensa 20 laitemerkin ~150 eri laitetta, sillä tiimimme on testannut ne omassa käytössä ennen niiden lisäämistä valikoimiin.

Älykoti järjestelmä kannattaa valita käyttötarpeen mukaan

Mihin tarpeeseen mietit järjestelmää? Kokemuksiemme perusteella olemme miettineet tarve ja käyttökohde perusteisen pikaohjeen valinnan helpottamiseksi. Jos alla olevalta listalta sinun käyttötarve, niin kannattaa aloittaa tutustuminen ehdotetun tuotemerkin laittesta. Ja aina voit soittaa ja kysyä!

Etävalvonta ja -ohjaus kohdetyypin mukaan

Seurattavien mittaussuureiden mukaan

Reaaliaikainen sähkön kulutusmittaus

Lämmitysjärjestelmän valvonta ja etäohjaus

Älykoti Hälytysjärjestelmä

OmaVahti Älykoti järjestelmä on helppo laajentaa kattavaksi turva- ja hälytysjärjestelmäksi lisäämällä liiketunnistin ja ovianturi, CO häkä- ja savuhälytin sekä vesivuotoanturi. Kaikkien valvottavien kohteiden hälytykset saadaan näkymään valoilla ja kuulumaan varoitusääninä kiinteistön sisällä. Lisäksi varoitus lähtee sovelluksen sisäisenä viestinä kännykkään, sekä sähköposti ja tekstiviestit valituille kiinteistön ylläpitäjille.

Omavahti älykoti laitteisto on Verisure ja Sector Alarm turvajärjestelmien kaltainen. Palveluntarjoajien järjestelmiin sopii kuitenkin ainoastaan heidän omat lisälaitteet.

OmaVahti verkkokaupan Z-Wave standardin mukaisia laitteita valmistaa 500 eri laitevalmistajaa ja voit valita 2500+ anturin ja kytkimen valikoimasta. Erimerkkiset Z-Wave laitteet ovat keskenään yhteensopivia. OmaVahdin laitteet ovatkin turvallinen investointi tulevaisuuteen.

Sähkön Kulutusmittaus Reaaliajassa

Pystytkö nimeämään kotisi viisi eniten sähköä kuluttavaa laitetta? Ymmärrämme kodin sähkönkulutuksesta usein valitettavan vähän. Sähköyhtiö kyllä erittelee laskussa energian, siirron ja sähköveron osuuden, mutta emme tunne kodin todellisia sähkösyöppö laitteita. Niitä joiden järkevällä käytöllä voimme saada isoa säästöä sähkölaskuun. Tiedon puute johtaa siihen että päädymme talvi-iltoina sammuttelemaan valoja ”sähkönsäästön” nimissä vaikka sillä ei ole mitään merkitystä kokonaiskulutukseen.

Soita rohkeasti, laita sähköpostia tai avaa WhatsApp chat sivun oikeasta alakulmasta!

Autamme mieluusti teidän tarpeeseen sopivan järjestelmän valinnassa. Saat vuosien asiantuntemuksemme käyttöön, ja 10-30 min puhelun jälkeen voit keskittyä parin suositellun älykoti järjestelmän ominaisuuksien tutkimiseen.