Älykoti - Smart Home

Showing 1–12 of 26 results

OmaVahti Älykoti helpottaa arkea ja luo mielenrauhaa

OmaVahti Älykoti järjestelmän rakentaminen kotiin tai huvilalle alkaa tyypillisesti lämpötila ja kosteus mittauksista, sekä liiketunnistimen ja kellonajan perusteella ohjatuista ulkovaloista. Telldus aloituspaketti on fiksu ratkaisu tähän tarpeeseen – reaaliajassa saatavasta lämpötilatiedosta ja lämpötilan alarajahälytyksistä on paljon hyötyä esim. huvilan etäseurannassa.

Murto, vesivuoto, häkä ja tulipalo hälytykset – Monipuolinen turvajärjestelmä kännykässä

Kun alkuun on päästy, voit laajentaa OmaVahti Älykoti järjestelmää kätevästi liiketunnistimilla ja ovi-/ikkunakytkimillä, sekä häkä- (CO) ja savuhälyttimillä ja VesivuotoVahdilla. Kaikista näistä valvontakohteista saadaan hälytys paikallisesti, sekä valituille järjestelmän käyttäjälle kännykkään tekstiviestinä ja Appin sisäisenä viestinä sekä sähköpostilla.

Mittaa sähkönkulutus reaaliajassa ja löydä sähkösyöpöt laitteet ja toimintavat!

Pystytkö nimeämään kotisi viisi eniten sähköä kuluttavaa laitetta? Ymmärrämme usein kodin sähkönkulutuksesta usein yhtä paljon kuin ”sika pistorasiasta” ja päädymme talvi-iltoina sammuttelemaan valoja ilmaston ja sähkönsäästön nimissä.

OmaVahti maahantuo 9 eri laitevalmistajan sähkönkulutusmittareita. Kullakin laitevalmistajalla on vahvuustensa, tunnemme ne ja osaamme suositella juuri sinun tarpeeseen sopivaa järjestelmää. Jotta pääset nopeasti alkuun ja tutustumaan laitteisiin, niin suosittemme seuraavasti:

 • Telldus – Omakotitalojen sähkönkulutuksen seurantaan
  • Telldus ja Fibaro pistorasiaan kytkettävät sähkömittarit
  • NorthQ sähkömittarin pulssilaskuri
  • Aeotec virtasilmukat sähkökaappiin 3-vaihe mittaukseen
  • Qubino – Tarkkaan laitteiden sähkönkulutuksen seurantaan
 • Smappee – Omakotitalojen sähkönkulutuksen seurantaan
 • Blitzwolf – Yksittäisten laitteiden seurantaan ja ohjaukseen WiFi -verkon yli
 • Minut Pilot – Helppokäyttöinen vartiointilaite kodin, huvilan tai veneen etäseurantaan WiFi -verkon yli
 • Energomonitor – Yrityksille kattavaan energiankulutuksen (sähkö, vesi, kaasu) mittaukseen ja taloyhtiöille vesivuotovalvontaan

Chattaa, laita rohkeasti WhatsApp viestiä, sähköpostia tai soita!

Autamme mieluusti teidän tarpeeseen sopivan järjestelmän valinnassa. Saat vuosien asiantuntemuksemme käyttöön ja 10-30 min puhelun jälkeen voit keskittyä parin suositellun älykoti järjestelmän ominaisuuksien tutkimiseen.