Älykoti - OmaVahti

Näytetään tulokset 1–12 / 38

Älykoti Mittaa, Valvoo, Ohjaa Laitteita ja Hälyttää Vaarasta

Älykoti järjestelmän rakentaminen kotiin tai huvilalle alkaa tyypillisesti lämpötila ja ilmankosteus mittauksista, sekä oven magneettikytkimeen perustuvasta murtovalvonasta. Lisäksi sisä- ja ulkovalaistusta saatetaan ohjata kellonajan tai auringon lasku- ja nousiaikojen perusteella ohjatusta valaistuksesta.

Telldus älykoti aloituspaketti on fiksu ratkaisu. Reaaliajassa saatavasta lämpötilatiedosta sekä lämpötilan alarajahälytyksistä on paljon hyötyä lämmityksen säädössä ja kustannusten optimoinnissa.

Älykoti on  turvajärjestelmä – Liike ja murtovalvonta sekä häkä, tulipalo ja vesivuoto hälytykset

Kun alkuun on päästy, OmaVahti Älykoti järjestelmä on helppo laajentaa kattavaksi turvajärjestelmäksi lisäämällä liiketunnistin ja ovikytkin, CO-häkä- ja savuhälytin sekä vesivuotoanturi. Kaikkien valvottavien kohteiden hälytys saadaan tarvittaessa näkymään ja kuulumaan paikallisesti kiinteistössä, sekä niitä lähtee Appin sisäisenä viesti kännykkää, sähköposti sekä tekstiviesti valituille kiinteistön ylläpitäjille. Älykoti laitteisto on Verisure ja Sector Alarm turvajärjestelmien kaltainen, mutta anturit voit valita 600 eri laitevalmistajan 2100 Z-Wave laitteen valikoimasta. Räätälöit järjestelmän täysin oman tarpeesi mukaan, omistat laitteeet itse ja palvelun vuosimaksu on 25€.

Mittaa sähkönkulutus reaaliajassa – Löydä sähkösyöpöt laitteet ja toimintavat!

Pystytkö nimeämään kotisi viisi eniten sähköä kuluttavaa laitetta? Ymmärrämme usein kodin sähkönkulutuksesta usein yhtä paljon kuin ”sika pistorasiasta” ja päädymme talvi-iltoina sammuttelemaan valoja sähkönsäästön ja ilmastoystävyyden nimissä.

OmaVahdin valikoimissa on useiden eri laitevalmistajien Z-Wave ja WiFi verkkojen kautta pilvipalveluun liitettäviä reaaliajassa sähkönkulutuksen näyttäviä mittareita. Kullakin laitevalmistajalla on vahvuustensa, tunnemme ne ja osaamme suositella juuri sinun tarpeeseen sopivaa älykoti järjestelmää. Suosittemme seuraavasti:

 • Telldus – Joustavasti laajennetava Z-Wave älykodin ohjaus- ja valvontajärjestelmä
  • Telldus ja Fibaro Pistorasiaan kytkettävät sähkömittarit
  • NorthQ – Helposti asennettava pulssilaskuri sähkömittariin
  • Aeotec – Ryhmäkeskukseen 3-vaihe virtasilmukat
  • Qubino – DIN-sähkömittari talon sähkönkulutuksen seurantaan ja 16A virran kestävä pistorasiamittari
 • Smappee – Omakotitalon kulutuksen ja aurinkosähkön tuotannon  seurantaan
 • Blitzwolf ja Shelly – Yksittäisten laitteiden seurantaan ja ohjaukseen WiFi -verkon yli
 • Minut Point – Helppokäyttöinen vartiointilaite veneen tai mökin etäseurantaan WiFi -verkon yli
 • Energomonitor – Yrityksille kattavaan energiankulutuksen (sähkö, vesi, kaasu) mittaukseen ja taloyhtiöille vesivuotovalvontaan

Soita rohkeasti, laita WhatsApp viestiä tai sähköpostia. Kuulemme mieluusti kohteesi mittaustarpeesta ja keskustellaan lisää!

Autamme mieluusti teidän tarpeeseen sopivan järjestelmän valinnassa. Saat vuosien asiantuntemuksemme käyttöön, ja 10-30 min puhelun jälkeen voit keskittyä parin suositellun älykoti järjestelmän ominaisuuksien tutkimiseen.