Älykoti ja -huvila

Showing 1–12 of 33 results

Älykoti automatisoi toimintoja, helpottaa arkea ja luo mielenrauhaa

Etähallittavan älykoti järjestelmän rakentaminen kotiin tai huvilalle alkaa tyypillisesti lämpötila ja ilmankosteus mittauksista, sekä aikaohjatuista ulkovaloista. Telldus ZNET aloituspaketti on edullinen ratkaisu tähän tarpeeseen ja varsinkin reaaliajassa saatavasta lämpötilatiedosta ja lämpötilan alarajahälytyksistä on paljon hyötyä.

Laajenna Smart Home Älykoti turvajärjestelmäksi

Kun perusasiat ovat kunnossa, voit laajentaa älykoti järjestelmää liike- ja hämärätunnistimilla. Älykoti perusjärjestelmä laajenee turvajärjestelmäksi oviin ja ikkunoihin asennettavilla magneettikytkimillä. Niillä saadaan tietoa kohteessa liikkuvista ihmisistä ja elämistä, ja voidaan tarpeen mukaan ohjata valaistusta ja/tai lähettää hälytyksiä kohteen omistajalle mikäli kohde on murtovalvottu -tilassa. Kehittyneimmässä versiossa älykoti järjestelmä tunnistaa asukkaat kännykän perusteella, ja sytyttää ennalta määritellyn valaistuksen kun kännykkä lähestyy kotia.

Mittaa energiankulutusta ja säästä!

Smappee järjestelmän fokus on energian (sähkö, vesi, kaasu) kulutusmittauksessa. Smappee älykoti järjestelmä on yhteensopiva System Nexa -järjestelmän komponenttien kanssa, joten se sopii hyvin myös Telldus järjestelmän laajentamiseen. Smappee näyttää kohteen kokonais sähkönkulutuksen, tunnistaa yksittäisten sähkölaitteiden käytön ja näyttää reaaliajassa laitteiden ON/OFF -tilan, sekä luo laitekohtaisen arvion sähkönkulutuksesta.