Älykoti

Näytetään tulokset 1–12 / 28

Älykoti Mittaa, Seuraa, Ohjaa Laitteita ja Hälyttää Vaaran Uhatessa

Älykoti järjestelmän rakentaminen kotiin tai huvilalle alkaa tyypillisesti lämpötila ja ilmankosteus mittauksista, sekä oven magneettikytkimiin ja liiketunnistimiin perustuvasta murtovalvonasta. Lisäksi sisä- ja ulkovalaistusta ohjataan kellonajan tai auringon lasku- ja nousiaikojen sekä liiketunnistimien perusteella.

Älykoti on  myös turvajärjestelmä – Liike ja murtovalvonta sekä häkä, tulipalo ja vesivuoto hälytykset

Kun alkuun on päästy, OmaVahti Älykoti järjestelmä on helppo laajentaa kattavaksi turvajärjestelmäksi lisäämällä liiketunnistin ja ovikytkin, CO-häkä- ja savuhälytin sekä vesivuotoanturi. Kaikkien valvottavien kohteiden hälytykset saadaan tarvittaessa näkymään ja kuulumaan paikallisesti kiinteistössä, ja niistä lähtee Appin sisäisenä viesti kännykkää, sähköposti sekä tekstiviesti valituille kiinteistön ylläpitäjille.

Omavahti älykoti laitteisto on Verisure ja Sector Alarm turvajärjestelmien kaltainen. Niihin käy ainoastaan palveluntarjoajan omat lisälaitteet. Z-Wave standardin mukaisia laitteita valmistaa 600 eri laitevalmistajaa. Voit valita 2200 anturin ja kytkimen valikoimasta, ja erimerkkiset laitteet ovat keskenään yhteensopivia. OmaVahdin laitteet ovat turvallinen investointi tulevaisuuteen.

Telldus älykoti aloituspaketti on fiksu ratkaisu. Räätälöit järjestelmän täysin oman tarpeesi mukaan, omistat laitteeet itse ja palvelun vuosimaksu on ainoastaan 25€. Reaaliajassa saatavasta lämpötilatiedosta sekä lämpötilan alarajahälytyksistä on paljon hyötyä lämmityksen säädössä ja kustannusten optimoinnissa.

Mittaa sähkönkulutus reaaliajassa – Löydä sähkösyöpöt laitteet ja toimintavat!

Pystytkö nimeämään kotisi viisi eniten sähköä kuluttavaa laitetta? Ymmärrämme usein kodin sähkönkulutuksesta usein yhtä paljon kuin ”sika pistorasiasta” ja päädymme talvi-iltoina sammuttelemaan valoja sähkönsäästön ja ilmastoystävyyden nimissä.

OmaVahdin valikoimissa on useiden eri laitevalmistajien Z-Wave ja WiFi verkkojen kautta pilvipalveluun liitettäviä reaaliajassa sähkönkulutuksen näyttäviä mittareita. Kullakin laitevalmistajalla on vahvuustensa, tunnemme ne ja osaamme suositella juuri sinun tarpeeseen sopivaa älykoti järjestelmää. Suosittemme seuraavasti:

 • Telldus – Joustavasti laajennetava Z-Wave älykodin ohjaus- ja valvontajärjestelmä
  • Telldus ja Fibaro Pistorasiaan kytkettävät sähkömittarit
  • NorthQ – Helposti asennettava pulssilaskuri sähkömittariin
  • Aeotec – Ryhmäkeskukseen 3-vaihe virtasilmukat
  • Qubino – DIN-sähkömittari talon sähkönkulutuksen seurantaan ja 16A virran kestävä pistorasiamittari
 • Smappee – Omakotitalon kulutuksen ja aurinkosähkön tuotannon  seurantaan
 • Blitzwolf, Sonoff ja Shelly Cloud – Yksittäisten laitteiden seurantaan ja ohjaukseen WiFi -verkon yli
 • Minut Point – Helppokäyttöinen vartiointilaite veneen tai mökin etäseurantaan WiFi -verkon yli
 • Energomonitor – Yrityksille kattavaan energiankulutuksen (sähkö, vesi, kaasu) mittaukseen ja taloyhtiöille vesivuotovalvontaan

Soita rohkeasti, laita WhatsApp viestiä tai sähköpostia. Kuulemme mieluusti kohteesi mittaustarpeesta ja keskustellaan lisää!

Autamme mieluusti teidän tarpeeseen sopivan järjestelmän valinnassa. Saat vuosien asiantuntemuksemme käyttöön, ja 10-30 min puhelun jälkeen voit keskittyä parin suositellun älykoti järjestelmän ominaisuuksien tutkimiseen.