Älykoti

Näytetään tulokset 1–12 / 153

Laaja Valikoima Älykoti Laitteita

Älykoti laitteita valmistaa maailmalla yli 700 laitevalmistajaa ja erilaisia tuotteita löytyy tuhansia. OmaVahti maahantuo 20 eri laitemerkkiä ja tuntee verkkokaupassa tarjolla olevien ~150 eri laitteen ominaisuudet. Tiimimme on testannut ne omissa älykoti järjestelmissä ennen laitteiden lisäämistä OmaVahdin valikoimiin.

Älykoti käyttötarpeen mukaan

Mihin tarpeeseen mietit järjestelmää? Testien ja käyttökokemuksen perusteella olemme miettineet tarve ja käyttökohde perusteisen pikaohjeen laitevalinnan helpottamiseksi. Jos alla olevalta listalta löytyy sinun käyttökohteen ensisijainen tarve, niin kannattaa aloittaa tutustuminen ehdotetun tuotemerkin laittesta. Ja aina voit soittaa ja kysyä vinkkiä – autamme mieluusti vaihtoehtojen rajaamisessa ja siten säästät aikaasi!

Etävalvonta ja -ohjaus kohdetyypin mukaan

Seurattavien mittaussuureiden mukaan

Reaaliaikainen sähkön kulutusmittaus

Lämmitysjärjestelmän valvonta ja etäohjaus

Älykoti Hälytysjärjestelmä

OmaVahti Älykoti järjestelmä on helppo laajentaa kattavaksi turva- ja hälytysjärjestelmäksi lisäämällä liiketunnistin ja ovianturi, CO häkä- ja savuhälytin sekä vesivuotoanturi. Kaikkien valvottavien kohteiden hälytykset saadaan näkymään valoilla ja kuulumaan varoitusääninä kiinteistön sisällä. Lisäksi varoitus lähtee sovelluksen sisäisenä viestinä kännykkään, sekä sähköposti ja tekstiviestit valituille kiinteistön ylläpitäjille.

Omavahti älykoti laitteisto on Verisure ja Sector Alarm turvajärjestelmien kaltainen. Näiden palveluntarjoajien järjestelmiin sopii kuitenkin ainoastaan heidän omat lisälaitteet, kun taasen OmaVahdin tarjoamat erimerkkiset laitteet ovat keskenään yhteensopivia.

OmaVahti verkkokaupan Z-Wave standardin mukaisia laitteita valmistaa 700 eri laitevalmistajaa ja voit valita yli 3.000 lisälaitteen valikoimasta. Erimerkkiset Z-Wave laitteet ovat keskenään yhteensopivia. OmaVahdin laitteet ovatkin turvallinen investointi tulevaisuuteen.

Sähkön Kulutusmittaus Reaaliajassa

Pystytkö nimeämään kotisi viisi eniten sähköä kuluttavaa laitetta? Ymmärrämme kodin sähkönkulutuksesta usein valitettavan vähän. Sähköyhtiö kyllä erittelee laskussa energian, siirron ja sähköveron osuuden, mutta emme tiedä kodin todellisia sähkösyöppö laitteita. Näiden laitteiden järkevällä käytöllä voimme saada ison säästön sähkölaskuun. Tiedon puute johtaa siihen että päädymme talvi-iltoina sammuttelemaan valoja ”sähkönsäästön” nimissä, vaikka sillä ei ole mitään merkitystä kokonaiskulutukseen.

Soita rohkeasti, laita sähköpostia tai avaa WhatsApp chat sivun oikeasta alakulmasta!

Autamme mieluusti teidän tarpeeseen sopivan järjestelmän valinnassa. Saat vuosien asiantuntemuksemme käyttöön, ja 10-30 min puhelun jälkeen voit keskittyä parin suositellun älykoti järjestelmän ominaisuuksien tutkimiseen.