Sähkömittarit

Sähkömittarit

Etäluettavat WiFi sähkömittarit soveltuvat moneen eri tarpeeseen. Oman etäluettavan sähkön kulutusmittarin avulla mittaat yksittäisen laitteen tai koko talon sähkökulutuksen reaaliajassa, valvot ja ohjaat laitteita sekä ymmärrät kohteen energiankulutusta ja laitteiden toimintaa.

Tiedätkö sinä kiinteistön kolme suurinta sähkösyöppöä, vai tyydytkö vain manaamaan jatkuvasti nousevia sähkölaskuja? Tiedätkö talosi sähkölaskun suuruuden vuodessa ja tammi-maalikuussa?

OmaVahti on kumppanisi energian- ja sähkönkulutus seurannassa

Maahantuomme useita erimerkkisiä järjestelmiä. Kullakin mittausjärjestelmällä on omat vahvuutensa ja niiden avulla selvität kätevästi kaasun-, veden-, öljyn- ja sähkönkulutuksen reaaliajassa. Järjestelmän avulla löydät energiasyöpöt laitteet ja toimintatavat!

Alla esitellyt etäluettavat sähkömittarit sopivat moneen erilaiseen käyttöön. Erimerkkiset järjestelmät on valittu Omavahdin edustukseen niiden omaisuuksien erilaisen painotuksen. Niillä kullakin on omat vahvuutensa, ja ne on suunniteltu hiukan erilaiseen mittauskäyttöön.

Tutustu tuotekuvauksiia, mutta ota meihin yhteyttä ennen ostopäätöstä. Soita tai pyydä sähköpostilla tunnukset OmaVahdin demojärjestelmään. Sähkömittarin valinnassa 20 min puhelu on nopein tapa löytää teidän tarpeeseen soveltuva laite. Tai katso heti TUYA Smart sähkömittarit ja virtakytkimet esittelevä YouTube video.