Ilmalämpöpumpun Etäohjaus

Näytetään tulokset 1–12 / 14

Ilmalämpöpumpun etäohjaus ja sähkönkulutus

Ilmalämpöpumpun etäohjaus on näppärä ominaisuus, ja erityisen tärkeä silloin kun ajoittain tyhjillään olevan huvilan vuosittainen energiakulutus halutaan saada alhaisemmaksi ja lämpöpumpun aiheuttamaan sähkölaskuun säästöä.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus WiFi verkkoon liitetyn IR yleiskaukosäätimen kautta mahdollistaa lämmityksen tavoitelämpötilan ja lämpöpumpun puhaltimen nopeuden säätämisen etänä kännykällä. Vuokrakäytössä ”viikkokalenteri ajastin” -toiminto tarjoaa vaivattomuutta huvilan omistajalle, koska hän voi jo viikkoa aiemmin ajastaa lämmityksen alkamaan 1-2 päivää ennen vuokralaisten saapumista.

Etäohjaus ominaisuudet on mahdollista lisätä myös vanhaan lämpöpumppuun

Etäohjattava yleiskaukosäädin liitetään huvilan WiFi verkkoon ja yli 50.000  tuetun laitemallin valikoimasta valitaan juuri sinun käytössä oleva laitemerkki ja -malli. Laitteen ilmankosteus ja lämpöanturien mittaustulokset näkyvät kännykkäsovelluksessa, ja asetetun lämpötilan raja-arvon alittuessa sovellus lähettää jäätymisvaara hälytyksen kännykkään. Perinteisten infrapuna kaukosäätimien lisäksi OmaVahdin valikoimasta löytyy myös RF kaukosäätimiä emuloiva etäohjattava kaukosäädin, sekä saman TUYA Smart sovellukseen liitettävä WiFi liiketunnistin murtovalvontaan varten.

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus

OmaVahdin WiFi sähkömittari valikoimasta löytyy useita ilmalämpöpumpun sähkönkulutuksen reaaliaikaiseen seurantaan soveltuvia teho [W] ja sähkökulutus [ kWh] mittareita. Nämä mittarit soveltuvat myös maalämpö ja ilmavesi lämpöpumppujen toiminnan seurantaan sekä niiden energiatehokkuus asetuksien optimointiin. Sähkömittareita löytyy 3-vaihe ja yksittäisten laitteiden erisuurten ottotehojen (16-200A) seurantaan.

Tutustu sähkömittari valikoimaan:

Mieti mitkä yllä luetelluista ominaisuuksista ovat sinulle tärkeitä ja tutki alla esiteltyjä laitteita.

Autamme valitsemaan teidän tarpeeseen sopivat laitteet. Avaa WhatsApp chat sivun oikeasta alareunasta, ja kerro lisää kohteen valvonta ja etäohjaus tarpeesta!