Ale!

Turvaranneke Vanhukselle

,

Turvaranneke SenioriVahti kutsupainike

Turvaranneke läheisen seniorin itsenäisen asumisen turvaksi. SenioriVahti Turvarannekkeen punaisen napin painallus lähettää hätäkutsun seinäpistorasiaan kytketyn WiFi keskusyksikön kautta parissa sekunnissa sinun ja kaikkien lähipiiriin kuuluvien kännyköihin.

 • Turvaranneke liitetään SenioriVahti turvajärjestelmän keskuksen kautta WiFi verkkoon
 • Hälytys lähtee WiFi keskustayksikön kautta sisarusten kännyköihin
 • Toimivuus edellyttää SenioriVahti WiFi hubia
 • Iso punainen hälytyspainike ja helposti puhdistettava silikoniranneke
 • WhatsApp ”Mummo” ryhmässä nopein kuittaa apupyynnön vastaanotetuksi
 • Ilmainen käyttö kodin WiFi reitittimen kautta
 • Tavallinen nettiliittymä riittää tai tarvittaessa Elisa/DNA Laitenetti 4-7 €/kk
 • Keskuksen ja turvarannekkeen välinen langaton yhteys jopa 30m
 • Paristo kestää normaalia käyttöä 2-4 vuotta

HUOM! Katso kuvat ja lue kuvatekstit, koska ne kertovat selkeästi SenioriVahti turvarannekkeen toiminnallisuuden. Jätä yhteydenottopyyntö helposti WhatsApp chatin kautta. Klikkaa ikonia oikealla alhaalla.  

Tutustu myös WiFi turvaranneke aloituspakettiin, joka sisältää WiFi keskusyksikön ja ylimääräisen SOS kutsupainikkeen.

69,90

5 varastossa

Turvaranneke – SenioriVahti Turvapalvelu

Turvaranneke – SOS Panic Watch tekniset tiedot:

 • Paristo: 1x CR2450 3V
 • Teknologia: EV1527
 • Taajuus: 433,92 MHz

Tutustu SenioriVahti 70+ Turvapalveluun. Palveluun on mietitty valmiiksi ikäihmisen ja perheen sekä lähipiirin viestintää helpottava laajempi laitteisto.

BeNext Panic Watch you are just one press away from sending an emergency call. If you press the button on the Panic Watch, an emergency message will be sent to a pre-defined email address and phone numbers.

Actions from the Panic Watch can be programmed freely and according to your own wishes in our free of charge online manager.

The Panic Watch operates on a single battery. The expected lifetime is two to three years and the panic button will send a warning automatically if the battery level degrades to less than 20%.

2 arviota tuotteelle Turvaranneke Vanhukselle

 1. Annikki K.

  Omavahdin wifi turvarannekkeen käyttöönotto oli erittäin helppoa, ja hätäkutsut saapuvat kaikille sisaruksille välittömästi kuten pitääkin. Ostimme tämän mummille syntymäpäivälahjaksi, vaikka vielä ei olekaan todellista tarvetta. Koskaan ei tiedä jos kunto heikkenee, mutta OmaSeniorissa ei tarvinnut sitoutua kuukausimaksulliseen tilaukseen koska ranneke toimii wifin kautta.

 2. Huili

  OmaVahdin WiFi turvaranneke ja SOS hätäkutsupainike järjestelmä soveltuu hyvin 30 paikkaisen vanhusten hoivakodin tarpeisiin. Testasimme alkuun aloitupaketilla ja sen jälkeen laajensimme järjestelmää niin että jokaisella seniorilla on turvaranneke ja useissa WC ja suihkutiloissa on langattomat kutsupainikkeet. Valmiiksi konffatujen laitteiden käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa, ja OmaVahdin ratkaisu toimii ilman kuukausimaksuja. Suosittelen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...