Turvaranneke Seniorille

Turvaranneke Kutsupainike

Turvaranneke seniorin itsenäisen asumisen turvaksi – Mielenrauhaa läheisille ja seniorille. Turvarannekkeen SOS napin painallus lähettää apukutsun kaikkien läheisten kännyköihin parissa sekunnissa kodin WiFi verkon kautta. Mieti alkuun tarvitsetteko kutsupainike tyylisen turvarannekkeen, vai kenties turvapuhelimen joka on GSM kaiutinpuhelin seniorin ranteeseen?

 • Iso punainen hälytyspainike ja helposti puhdistettava silikoniranneke
 • Turvaranneke liitetään kodin hälytyskeskuksen kautta WiFi verkkoon
 • Hälytys lähtee WiFi keskustayksikön kautta lähipiirin kännyköihin
 • WhatsApp ”Mummo” ryhmässä nopein kuittaa apupyynnön vastaanotetuksi
 • Ilmainen käyttö kodin WiFi reitittimen kautta
 • Keskuksen ja turvarannekkeen välinen langaton yhteys jopa 30m
 • Paristo kestää normaalia käyttöä 2-4 vuotta

HUOM! Tämä tuote on vain varaosa tai lisäranneke, ja maksaa hiukan alle 80€. Kerro lisätiedoissa mikäli tarvitset lisärannekkeen, niin lähetämme laskun oikealla summalla. Tämä toimintamalli koska varaosa turvaranneketta tilataan epähuomiossa vaikka todellinen tarve on WiFi Turvaranneke aloituspaketti. Kysy lisätieoa asiakaspalvelusta – Klikkaa WhatsApp chat ikonia oikealla alhaalla tai jätä yhteydenottopyyntö.

Tutustu myös SenioriVahti GSM Turvapuhelimien vertailuun. GSM kaiutinpuhelin toimii myös kodin ulkopuolella ja paikantaa kadonneen muistisairaan. Turvaranneke kutsupainike on osa Turvaranneke Seniorille aloituspakettia, joka sisältää WiFi keskusyksikön ja toisen SOS kutsupainikkeen joko WC:n seinään tai kaulanauhaan roikkumaan!

159,90

4 varastossa

Turvaranneke SenioriVahti

Turvaranneke on lisä-/varaosa SenioriVahti WiFi Turvaranneke aloituspakettiin. SOS Panic Watch rannekkeen tekniset tiedot:

 • Paristo: 1x CR2450 3V
 • Teknologia: EV1527
 • Taajuus: 433,92 MHz

Tutustu myös SenioriVahti turvapuhelimiin sekä muihin Turvapalvelu 70+ järjestelmän laitteisiin. Palveluun on mietitty valmiiksi ikäihmisen ja perheen sekä lähipiirin viestintää helpottava laajempi laitteisto.

 

BeNext Panic Watch you are just one press away from sending an emergency call. If you press the button on the Panic Watch, an emergency message will be sent to a pre-defined email address and phone numbers.

Actions from the Panic Watch can be programmed freely and according to your own wishes in our free of charge online manager.

The Panic Watch operates on a single battery. The expected lifetime is two to three years and the panic button will send a warning automatically if the battery level degrades to less than 20%.

2 arviota tuotteelle Turvaranneke Seniorille

 1. Huili

  OmaVahdin WiFi turvaranneke ja SOS hätäkutsupainike järjestelmä soveltuu hyvin 30 paikkaisen vanhusten hoivakodin tarpeisiin. Testasimme alkuun aloitupaketilla ja sen jälkeen laajensimme järjestelmää niin että jokaisella seniorilla on turvaranneke ja useissa WC ja suihkutiloissa on langattomat kutsupainikkeet. Laitteet toimitettiin asennusvalmiina, joten käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa. OmaVahdin ratkaisu toimii ilman kuukausimaksuja, Suosittelen.

 2. Annikki K.

  Omavahdin wifi turvarannekkeen käyttöönotto oli erittäin helppoa, ja hätäkutsut saapuvat kaikille sisaruksille välittömästi kuten pitääkin. Ostimme tämän mummille syntymäpäivälahjaksi, vaikka vielä ei olekaan todellista tarvetta. Koskaan ei tiedä jos kunto heikkenee, mutta Omavahdin laitteissa ei tarvinnut sitoutua kuukausimaksulliseen tilaukseen koska ranneke toimii wifin kautta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...