Turvaranneke Seniorille

Turvaranneke Kutsupainike

Turvaranneke seniorin itsenäisen asumisen turvaksi – Mielenrauhaa läheisille ja seniorille. Asutteko seniorin kanssa samassa pihapiirissä vai kauempana?

Kutsupainike tyylinen turvaranneke ilman puhelu ominaisuutta soveltuu samassa pihapiirissä tai seniorin lähellä asuvien ja lasten/lähipiirin käyttöön. Suosittu vaihtoehto on matkapuhelimen sisältävä TurvaPUHELIN ranneke, joka on tavallinen kaiutinpuhelin seniorin ranteeseen.

Kysymys! Mieti tarvitsetteko ainoastaan kutsupainike tyylisen turvarannekkeen, vai sopiiko jokin turvapuhelin paremmin teidän perheen tarpeisiin? Pohdi myös onko muistisairautta, katoileeko seniori ulkolenkeillä tai pettääkö jalat? Tutustu malleihin ja katso myös tuotekuvat ja kuvatekstit.

Kysy vinkkiä sopivan turvaranneke tai turvapuhelin mallin valintaan. Asiakaspalvelun WhatsApp chat ikoni on sivun oikeassa alareunassa.

Turvaranneke SenioriVahti

Turvaranneke lisäranneke tai varaosa maksaa 70€, eikä toimi ilman WiFi keskusyksikköä. Poistimme tuotteen verkkokaupasta, koska edullinen varaosa turvaranneke tilattiin liian usein lukematta tuotekuvasta.

Todellinen tarve on usein WiFi turvaranneke aloituspaketille tai 4G turvapuhelin rannekkeelle. Eli jos sinulla ei ole vielä OmaVahdin tuotteita käytössä, lue uudestaan yläpuolella oleva teksti.

Tutustu myös SenioriVahti turvapuhelimiin ja lue OmaVahdin blogista lisää turvapuhelimien ominaisuuksista. Valikoimasta löytyy useita seniorin ja perheen sekä lähipiirin viestintää helpottavia laitteita.

Turvaranneke

Turvaranneke lähettää SOS napin painalluksella Push -viestin kaikkien lähipiiriin kuuluvien kännykkään muutamassa sekunnissa. Turvaranneke aloituspaketti sisältää turvarannekkeen, vedenpitävän kaulanauha kutsupainikkeen sekä seniorin kodin WiFi verkkoon liitettävän soittokello keskusyksikön (Hub).

 • Turvaranneke – Punainen hälytyspainike ja helposti puhdistettava silikoniranneke
 • Vedenpitävä kaulanauha SOS kutsupainike
 • Kaikki SOS painikkeet liitetään kodin hälytyskeskuksen kautta WiFi verkkoon
 • Hälytys lähtee WiFi keskustayksikön kautta lähipiirin kännyköihin
 • Whatsapp ”Mummo” ryhmässä nopein kuittaa apupyynnön vastaanotetuksi
 • Ilmainen käyttö kodin WiFi reitittimen kautta
 • Keskuksen ja turvarannekkeen välinen langaton yhteys jopa 30m
 • Paristo kestää normaalia käyttöä 2-4 vuotta

SOS Panic Watch rannekkeen tekniset tiedot:

 • Paristo 1 kpl CR2450 3V
 • Radiotaajuus 433,92 MHz
 • Protokolla EV1527

HUOM! Turvarannekkeen toiminta edellyttää luotettavaa WiFi yhteyttä, ja kutsupainikkeiden toimivuus kannattaa tarkastaa säännöllisesti esim. 1-2kk välein. Sovelluskaupasta ladatattava App on ilmainen, eikä siitä veloitetava viesti tai palvelumaksuja.

BeNext Panic Watch you are just one press away from sending an emergency call. If you press the button on the Panic Watch, an emergency message will be sent to a pre-defined email address and phone numbers. Actions from the Panic Watch can be programmed freely and according to your own wishes in our free of charge online manager.

The Panic Watch operates on a single battery. The expected lifetime is two to three years and the panic button will send a warning automatically if the battery level degrades to less than 20%.

2 arviota tuotteelle Turvaranneke Seniorille

 1. Huili

  OmaVahdin WiFi turvaranneke ja SOS hätäkutsupainike järjestelmä soveltuu hyvin 30 paikkaisen vanhusten hoivakodin tarpeisiin. Testasimme alkuun aloitupaketilla ja sen jälkeen laajensimme järjestelmää niin että jokaisella seniorilla on turvaranneke ja useissa WC ja suihkutiloissa on langattomat kutsupainikkeet. Laitteet toimitettiin asennusvalmiina, joten käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa. OmaVahdin ratkaisu toimii ilman kuukausimaksuja, Suosittelen.

 2. Annikki K.

  Omavahdin wifi turvarannekkeen käyttöönotto oli erittäin helppoa, ja hätäkutsut saapuvat kaikille sisaruksille välittömästi kuten pitääkin. Ostimme tämän mummille syntymäpäivälahjaksi, vaikka vielä ei olekaan todellista tarvetta. Koskaan ei tiedä jos kunto heikkenee, mutta Omavahdin laitteissa ei tarvinnut sitoutua kuukausimaksulliseen tilaukseen koska ranneke toimii wifin kautta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...