Ale!

Turvaranneke Seniorille

,

Turvaranneke Kutsupainike

Turvaranneke seniorin itsenäisen asumisen turvaksi, mielenrauhaa läheisille. SenioriVahti Turvarannekkeen SOS napin painallus lähettää apukutsun kaikkien läheisten kännyköihin parissa sekunnissa. Järjestelmässä voi olla kymmeniä kutsupainikikkeita ja ne ovat yhteydessä SenioriVahti keskusyksiköön, joka välittää apukutsutpyynnöt nopeasti eteenpäin kodin WiFi verkon kautta.

 • Iso punainen hälytyspainike ja helposti puhdistettava silikoniranneke
 • Turvaranneke liitetään kodin hälytyskeskuksen kautta WiFi verkkoon
 • Hälytys lähtee WiFi keskustayksikön kautta sisarusten kännyköihin
 • WhatsApp ”Mummo” ryhmässä nopein kuittaa apupyynnön vastaanotetuksi
 • Ilmainen käyttö kodin WiFi reitittimen kautta
 • Keskuksen ja turvarannekkeen välinen langaton yhteys jopa 30m
 • Paristo kestää normaalia käyttöä 2-4 vuotta

HUOM! Tämä turvaranneke on lisä-/varaosa WiFi turvaranneke aloituspakettiin, joka sisältää turvarannekkeen lisäksi tarvittavat osat, eli WiFi keskusyksikkö + SOS kutsupainike WC:n seinään tai kaulanauhaan roikkumaan!

Kannatta katsoa kuvat tarkkaan ja lukea kuvatekstit, ne kertovat SenioriVahti WiFi turvarannekkeen toiminnallisuuden selkeästi. Kysy lisätieoa asiakaspalvelusta – Klikkaa Whatsapp chat ikonia oikealla alhaalla tai jätä yhteydenottopyyntö.

69,90

6 varastossa

Turvaranneke – SenioriVahti Turvapalvelu

Turvaranneke – SOS Panic Watch tekniset tiedot:

 • Paristo: 1x CR2450 3V
 • Teknologia: EV1527
 • Taajuus: 433,92 MHz

Tutustu myös paikantaviin SenioriVahti turvapuhelimiin sekä muihin Turvapalvelu 70+ järjestelmän laitteisiin. Palveluun on mietitty valmiiksi ikäihmisen ja perheen sekä lähipiirin viestintää helpottava laajempi laitteisto.

BeNext Panic Watch you are just one press away from sending an emergency call. If you press the button on the Panic Watch, an emergency message will be sent to a pre-defined email address and phone numbers.

Actions from the Panic Watch can be programmed freely and according to your own wishes in our free of charge online manager.

The Panic Watch operates on a single battery. The expected lifetime is two to three years and the panic button will send a warning automatically if the battery level degrades to less than 20%.

2 arviota tuotteelle Turvaranneke Seniorille

 1. Annikki K.

  Omavahdin wifi turvarannekkeen käyttöönotto oli erittäin helppoa, ja hätäkutsut saapuvat kaikille sisaruksille välittömästi kuten pitääkin. Ostimme tämän mummille syntymäpäivälahjaksi, vaikka vielä ei olekaan todellista tarvetta. Koskaan ei tiedä jos kunto heikkenee, mutta OmaSeniorissa ei tarvinnut sitoutua kuukausimaksulliseen tilaukseen koska ranneke toimii wifin kautta.

 2. Huili

  OmaVahdin WiFi turvaranneke ja SOS hätäkutsupainike järjestelmä soveltuu hyvin 30 paikkaisen vanhusten hoivakodin tarpeisiin. Testasimme alkuun aloitupaketilla ja sen jälkeen laajensimme järjestelmää niin että jokaisella seniorilla on turvaranneke ja useissa WC ja suihkutiloissa on langattomat kutsupainikkeet. Valmiiksi konffatujen laitteiden käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa, ja OmaVahdin ratkaisu toimii ilman kuukausimaksuja. Suosittelen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...