Etäohjattava pistorasia

, , , ,

Etäohjattava Pistorasia 10A

Etäohjattavan pistorasian avulla aika- ja etäohjaat sähkölaitetta kännykkä sovelluksella Telldus älykoti ohjaimen kautta, sekä paikallisesti kaukosäätimellä tai painonapista. Sovelluksella voit ohjata laitteita myös aikaohjelman perusteella, tai kytkeä On-Off liiketunnistimen tai oven magneettikytkimen antaman ohjaussignaalin perusteella.

  • Langaton 433 etäohjattavaa pistorasiaa 4A
  • Yhteensopiva Telldus Znet ja Net älykoti järjestelmien kanssa
  • Paikallinen ohjaus myös pistorasiassa olevaa nappia painamalla
  • Jännite AC 230V 50 Hz. Max kuorma resistiivinen 1000W / 4A
  • Sisäkäyttöön IP20. Takuu 1v.

HUOM! TUYA Smart älylaite alustan etäohjattavat pistorasiat liitetään suoraan WiFi verkkoon. Tutustu OmaVahdin laitevalikoimaan.

 

Etäohjattava pistorasia 10A Telldus älykoti järjestelmään

Etäohjattava pistorasia on yhteesopiva Telldus Znet ja Net älykoti ohjaimien kanssa. Langattoman 433 pistorasian tunnistamiseen käytetään ”self learning” (itseoppivien) koodeja. Pistorasiat on helppo ”parittaa” älykoti ohjaimen lisäksi myös Telldus kaukosäätimen kanssa.

Käyttöalueen max etäisyys on noin 25m. Lue lisää ruotsalaisen Telldus laitevalmistajan nettisivuilta.

Mikäli älykoti ohjaimen ja pistorasian etäisyys on suurempi kuin 30m, kannattaa älykoti ohjaimen tavallisen antennin tilalle vaihtaa magneettijalka tehoantenni. Muut mahdollisuudet laajentaa kuuluvuutta ovat Z-Wave Range Extender toistin pistorasia tai WiFi pistorasia. Langattoman Z-Wave älykotiverkon kuuluvuus paranee myös lisäämällä järjestelmään tavallisia pistorasiakytkimiä, koska toimivat samalla toistimena ja laajentavat langattoman verkon kantavuutta.

TUYA Smart älylaite alustan etäohjattavat pistorasiat liitetään suoraan WiFi verkkoon. Tutustu myös niihin OmaVahti verkkokaupassa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Etäohjattava pistorasia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...