Z-Wave Toistin + Virtakytkin

,

Telldus Range Extender Z-Wave Toistin

Z-Wave Toistin laajentaa älykodin Z-Wave verkon peittoaluetta ja parantaa muidenkin Z-Wave laitteiden toimivuutta. Tähän 10A virtakytkimeen Telldus suunnitteli isommat antennit ja sen vuoksi kotelo on suurempi kuin Telldus 8A mittarikytkin mallissa.

  • Telldus Range Extender liitetään pistorasiaan ja on myös 10A virtakytkin
  • Mesh -reititysominaisuus konfiguroi automaattisesti max 3 hyppyä kantavan verkon Z-Wave laitteiden välille
  • Range Extender toistinlaite kannattaa sijoittaa 20-30m etäisyydelle älykoti ohjaimesta, mahdollisimman ylös ja avoimeen tilaan
  • Laitteen käyttöjännite AC 230V 50Hz. Kytkimen tehonkesto max 10A / 2300W
  • Sisäkäyttöön IP20

HUOM! Useat sähköverkkoon liitetyt Z-Wave laitteet toimivat osana Z-Wave Mesh verkkoa. Verkon luotettavuus ja kuuluvuus paranee mitä enemmän siinä on verkkovirtaan kytkettyjä Z-Wave laitteita.

Telldus Range Extender Z-Wave Toistin

Z-Wave toistin laajentaa Z-Wave verkon peittoaluetta ja parantaa laitteiden toimintanta. Toistin kannattaa sijoittaa seinälle noin 20-30m etäisyydelle älykoti ohjaimesta, mieluusti toiseen kerrokseen avoimeen tilaan lähelle kattoa. Näin saat vahvistettua Z-Wave signaalia mahdollisimman paljon ja yhteydet laitteisiin toimivat luotettavammin.

Telldus Range Extender on myös pistorasiaan liitettävä langaton On-Off -kytkin. Virtakytkimessä on Timer -toiminto, joka kytkee laitteen pois päältä määritellyn ajan kuluttua.

Tämä laite on esittelyssä OmaVahdin Telldus demojärjestelmässä – Tutustu netissä!

Ratkaisun soveltuvuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Z-Wave Toistin + Virtakytkin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...