TUYA Valvontakamera HD

, ,

Tuya Valvontakamera HD

TUYA valvontakamera tunnistaa liikkeen ja hälyttää siitä kännykkään. Voit katsoa Full-HD laatuista kuvaa reaaliajassa TUYA Smart kännykkäsovelluksessa,  kääntää kameraa täyden ympyrän ja infrapuna LED-valon avulla näet myös pimeässä musta-valko kuvaa.

TUYA valvontakameran tekniset ominaisuudet:

  • Full-HD resoluutio: 1920 x 1080 / 1-25 fps
  • Kiinteä 3.6mm F2.0 linssi
  • Yönäkö valaistus: High Power ICR LEDit valaisevat jopa 10m
  • Kuvien tallennus: Paikallisesti micro-SD max 128GB tai pilvipalveluun
  • Yhteensopivat sovellukset: TUYA Smart ja Arenti
  • Langaton salaus: WPA-PSK / WPA2-PSK
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • Virtalähde: DC 5V/1A
  • Tehonkulutus: max 2.5W

Katso TUYA Smart sovelluksella toimivan valvontakameran esittely YouTube videolta.

49,90

1 varastossa

TUYA valvontakamera HD

TUYA valvontakamera – Laxihub M1-TY

TUYA valvontakamera Laxihub M1-TY -kamera tarjoaa erinomaisen 1080p videolaadun ja pystyy tunnistamaan liikkeen ja äänen. Se tukee kaksisuuntaista puheyhteyttä ja on yhteensopiva Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa. Se tarjoaa myös automaattisen geo-aitauksen yksityisyystilan. Se tukee SD-kortteja 128 Gt asti sekä Arenti Cloud -palvelua. Se voi tallentaa jopa 60 sekunnin pituista videota, kun se havaitsee äänen/liikkeen, ja sitä käytetään kätevästi TUYA Smart -sovelluksella. Kun ostat kameran, saat myös ilmaisen 3 kuukauden kokeilujakson AWS Amazon -pilvitallennustilasta.

Erinomainen kuvanlaatu päivällä ja yöllä

Pidä kaikkea silmällä milloin tahansa päivällä tai yöllä. M1-TY-kamerassa on 105° laajakulmaobjektiivi ja se tarjoaa yksityiskohtaisia, selkeitä 1080p / 25 fps kuvanlaatua. Sopii erinomaisesti käytettäväksi myös pimeän aikaan. Se tarjoaa parannetun Night Visionin, jonka kantama on jopa 10 metriä. Voit siis helposti milloin tahansa tarkistaa, mitä lemmikkisi tai lapsesi tekee, ja selvittää, onko kotona kaikki hyvin.

Ääni- ja liiketunnistus

Laite on varustettu edistyneillä liikkeen- ja äänentunnistusalgoritmeilla. Siinä on myös sisäänrakennettu äänianturi. Tämän ansiosta se voi lähettää sinulle välittömästi ilmoituksen, jos se havaitsee epätavallisen liikkeen tai äänen, kuten vauvan itkua. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että kamera hälyttää aina, kun sen lähellä on esimerkiksi lintu tai pieni eläin. Voit säätää tunnistusherkkyyttä, jotta voit välttää vääriä ilmoituksia.

Jotkut tallennusvaihtoehdot tallennetulle materiaalille

Toisin kuin useimmat markkinoilla olevat kamerat, Laxihub M1-TY mahdollistaa pitkien, jopa 60 sekunnin mittaisten otteiden tallentamisen, kun ääni tai liike havaitaan. Se on yhteensopiva SD-korttien kanssa, joiden enimmäiskapasiteetti on 128 Gt. Voit myös hyödyntää Arenti Cloud -palvelun 3 kuukauden ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit tallentaa viimeisten 72 tunnin materiaalia Amazonin AWS-pilveen. Voit myös toistaa tallennettua materiaalia milloin tahansa. Voit myös viedä videota SD-kortilta MP4-muodossa.

Kätevä käyttö sovelluksella

Ei ole väliä, onko sinulla yksi Laxihub M1-TY -kamera vai omistatko enemmän. TUYA Smart -sovelluksella voit käyttää niitä kaikkia kätevästi! Nyt voit helposti säätää asetuksia tai tarkistaa kameranäkymän. Voit myös jakaa laitteesi muiden perheenjäsenten tai ystävien kanssa. Näin he voivat myös tarkistaa, onko kotona jotain häiritsevää tai mitä lemmikkisi tekee.

Ääniohjausmahdollisuus

M1-TY on yhteensopiva Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa, mikä tarkoittaa, että voit ohjata sitä yksinkertaisilla äänikomennoilla. Muutamalla sanalla voit esikatsella kameraa älypuhelimella tai tabletilla, ja katsella esimerkiksi mitä lapsesi tekee olet töissä. Laite tukee myös 2-suuntaista ääntä ja tarjoaa erinomaisen äänenlaadun, joten voit käyttää sitä kätevästi puhuaksesi läheistesi kanssa, kun et ole kotona.

Yksityisyytesi vuoksi

M1-TY-kameralla voit myös huolehtia yksityisyydestäsi. Tämä on mahdollista laitteen kolmen toiminnon ansiosta. Voit laittaa kameran nukkumaan painamalla yhtä painiketta. Voit myös luoda viikkoaikatauluja kameralle. Näin voit helposti saada sen käynnistymään automaattisesti tiettyyn aikaan, esimerkiksi kun lähdet töihin ja sammumaan palatessasi kotiin. Kamera tukee myös Geo-fencen yksityisyystilaa.

Tekniset tiedot – Specification

Brand Laxihub
Model M1-TY
Sensor 1 / 2.9” CMOS
Minimum brightness Color: 0.01Lux @ F1.2;
Black and white: 0.001Lux @ F1.2;
Resolution 2MP
Lens 3.6mm F2.0
Shutter 1 / 25~1 / 100,000 per second
Infrared high power LED with ICR
IR distance Up to 10m
Compression H.264
Bitrate 32Kbps-2Mbps
Max. resolution 1920×1080
Framerate 1-25FPS
Image settings HD / SD support, rollover support
File storage SD card (max. 128GB)
Audio 2-way
Protocols HTTP, DHCP, DNS, RTSP
Wi-Fi standard IEEE 802.11 b/g/n
Frequency 2.4GHz-2.4835GHz
Bandwidth 20/40MHz
Wi-Fi encryption WPA-PSK / WPA2-PSK
Security AES128
Working temperature -20-55°C
Voltage DC 5V 1A
Power consumption 2.5W max.
Dimensions 60x72x78mm
Input voltage 100-240Vac
Input frequency 50-60Hz
Output voltage +5Vdc
Output current 1A
Output power 5W
Efficiency 73.62%
No-load consumption <0.1W
App Arenti, Tuya Smart
Compatibility Google Assistant, Amazon Alexa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TUYA Valvontakamera HD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...