Ale!

Valvontakamera akulla

, ,

TUYA Valvontakamera Akulla

TUYA HD valvontakamera soveltuu ulkokäyttöön. Se havaitsee liikkeen ja epätavalliset äänet, ja hälyttää niistä kännykkään. Voit katsoa Full-HD laatuista kuvaa reaaliajassa TUYA Smart kännykkäsovelluksessa ja infrapuna LED-valon avulla näet myös pimeässä musta-valko kuvaa.

TUYA HD valvontakameran ominaisuudet:

  • Full-HD resoluutio 1920 x 1080 / 1-25 fps
  • Laajakuvanäkymä 105° ja jalan avulla helposti suunnattavissa
  • High Power ICR LEDit valaisevat pimeässä jopa 10m
  • Liiketunnistus, hälytys ja kuvien tallennus muistikortille tai pilvipalveluun
  • Äänianturi – Hälytys epätavallisen äänen perusteella ja 2-suuntainen puheyhteys
  • Ilmaiset TUYA Smart IOS / Android ja Arenti sovellukset
  • Liitetään langattomaan WiFi verkkoon

HUOM! TUYA Smart älylaite sovelluksella toimivan valvontakameran liiketunnistimien havaintojen perusteella voidaan ohjata muitakin sähkölaitteita, kuten sytyttää järjestelmään liitetyt ulkovalot. Laxihub valvontakamerat soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön, ja laajasta valikoimasta löytyy akun ja tehokkaan pihavalaisimen sisältävät mallit. Katso Laxihub valvontakameran esittely YouTube videolta.

Alkuperäinen hinta oli: 111,00€.Nykyinen hinta on: 99,90€.

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

TUYA HD valvontakamera akulla ulos – Laxihub W1-TY

TUYA valvontakamera Laxihub W1-TY -kamera tarjoaa erinomaisen 1080p videolaadun ja pystyy tunnistamaan liikkeen sekä epätavallisen äänen. Kun kamera havaitsee liikettä, se tallentaa 60 sekunnin pituisen videon. Tallennukseen valvontakamera käyttää max 128 GB SD-muistikorttia, sekä Arenti Cloud -palvelua.

Valvontakamera tukee kaksisuuntaista puheyhteyttä, ja on yhteensopiva Google Assistant ja Amazon Alexa puheohjaus järjestelmien kanssa. Se myös tunnistaa kännykkäsi saapumisen kodin WiFi -verkkoon, ja siirtyy automaattisesti Yksityisyys -tilaan ja liiketunnistimen perusteella tapahtuva tallennus keskeytetään. Kameraa käytät kätevästi TUYA Smart -sovelluksella.

Erinomainen kuvanlaatu päivällä ja yöllä

Laxihub W1-TY-valvontakameran laajakuvaobjektiivi 105° tarjoaa selkeitä yksityiskohtia ja Full-HD 1080p / 25 fps kuvanlaatua. Valvontakameran Night Vision ominaisuus mahdollistaa käytön myös pimeän aikaan, ja IR LEDit valaisevat jopa 10m etäisyydelle. Voit siis helposti milloin tahansa tarkistaa mitä lapsesi tai lemmikkisi tekee, ja selvittää onko kotona kaikki hyvin. Pidä kaikkea silmällä milloin tahansa – päivällä tai yöllä!

Älykäs liikkeentunnistus ja äänien havaitseminen

Laxihub valvontakamera on varustettu edistyneillä liikkeen- ja äänentunnistusalgoritmeilla. Sisäänrakennetun äänianturin ansiosta se lähettää sinulle välittömästi ilmoituksen, kun valvontakamera havaitsee vauvan itkua tai muun epätavallisen äänen. Voit myös säätää älykkään tunnistuksen herkkyyttä, jotta valvontakamera ei lähetä turhaan vääriä ilmoituksia. Tällöin kamera ei hälytä turhaan kun lähellä on pieni eläin tai lintu.

Tekniset tiedot – Specification

Brand Laxihub
Model W1-TY
Sensor 1 / 2.9” CMOS
Minimum brightness Color: 0,01 Lux @ F1.2; Black and white: 0,001 Lux @ F1.2;
Resolution 2MP
Lens 3.6mm F2.0
Shutter 1/25 ~ 1/100.000 per second
Infrared High power LED with ICR
IR distance Up to 10m
Compression H.264
Bitrate 32 kbps – 2 Mbps
Max. resolution 1920 x 1080
Framerate 1-25 fps
Image settings HD / SD support, rollover support
File storage SD card (max. 128 GB)
Audio 2-way voice
Protocols HTTP, DHCP, DNS, RTSP
WiFi standard IEEE 802.11 b/g/n
WiFi Frequency 2,4 GHz (no 5 GHz support)
Bandwidth 20/40 MHz
Wi-Fi encryption WPA-PSK / WPA2-PSK
Security AES128
Working temperature -20°C ~ +55°C
Voltage DC 5V 1A
Power consumption max 2,5W
Dimensions 60 x 72 x 78 mm
Input voltage AC 100-240V
Input frequency 50-60 Hz
Output voltage DC +5V
Output current 1A
Output power 5W
Efficiency 73,62%
No-load consumption <0,1W
App Arenti, TUYA Smart
Compatibility Google Assistant, Amazon Alexa

Videotallennus muistikortille tai pilveen

Kun Laxihub valvontakamera havaitsee oudon äänen tai liikettä, se nauhoittaa 60s tallenteen. Tallennus tapahtuu max 128 GB SD-muistikortille tai Amazonin AWS pilvipalveluun (tallenustila on 72h). TUYA kännykkäsovelluksella voit toistaa tallennettua materiaalia milloin tahansa, ja ladata videotallenteet myös muihin järjestelmiin MP4-muodossa. Valvontakameran hankinnan yhteydessä saat ilmaisen 3kk kokeilujakson Arenti Cloud pilvitallennus palveluun.

Kätevä käyttää TUYA Smart sovelluksella

TUYA Smart sovelluksella voit käyttää kaikkia älykoti laitteita helposti. Ei ole väliä onko sinulla käytössä yksi tai useampi Laxihub valvontakamera – voit säätää niiden asetuksia kätevästi etänä, tarkistaa kameran näkymän, sekä jakaa valvontakameran käyttöoikeuden muiden perheenjäsenten tai ystävien kanssa. Näin he voivat myös tarkistaa mitä lemmikkisi tekee kotona, tai onko mökillä jotain häiritsevää?

Google Assistant ja Amazon Alexa ääniohjaus sekä kaksisuuntainen puheyhteys

Laxihub valvontakamerat ovat yhteensopivia Google Assistant ja Amazon Alexa ääniohjaus palveluiden kanssa, eli voit ohjata valvontakameraa yksinkertaisilla äänikomennoilla. Lausumalla muutaman sanalla voit katsella valvontakameraa älypuhelimella tai iPadilla. Valvontakamera tukee myös kaksisuuntaista ääniyhteyttä, joten voit tarvittaessa puhua valvontakameran kuvassa näkyvän henkilön kanssa.

Laxihub valvontakamerat huomioivat yksityisyytesi

Laxihub valvontakamerat huomioivat yksityisyytesi kolmen ominaisuuden avulla. Valvontakameran voi laittaa ”nukkumaan” yhdellä napin painalluksella. Viikkoajastimen avulla voit luoda valvontakameralle aikatauluja, jolloin se käynnistyy automaattisesti ja sammuu aina tiettyyn aikaan (esim. käynnistyy kun lähdet töihin ja sammuu palatessasi kotiin). Valvontakameran GEO Fence aluerajavalvonta ominaisuuden avulla yksityisyystila käynnistyy kun kännykkäsi kirjautuu kodin WiFi verkkoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valvontakamera akulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...