Testaa Älykoti Demo

, , , , , , , , ,

OmaVahti Älykoti Demo

Mietitkö älykoti järjestelmän, pörssisähkö hintaohjaus releen tai etäluettavan sähkömittarin hankintaa? OmaVahdin demojärjestelmät on nopea tapa saada selville järjestelmän ominaisuudet ja soveltuvuus niihin toimintoihin joihin etsit ratkaisua.

OmaVahti on pystyttänyt useita demojärjestelmiä asiakkaille tarjottavaan testikäyttöön. OmaVahti demojärjestelmät:

Demo mahdollistaa toimivaan järjestelmään tutustumisen oman kännykän sovelluksella sekä tietokoneen selaimella, joten sinun ei tarvitse ostaa ”sikaa säkissä”. Tutustu rauhassa kotona ja kysy vinkkiä valintaan.

OmaVahti Älykoti Demo Järjestelmät

Tutustu ja testaa Omavahti älykoti sekä energian kulutusmittaus ja -ohjausjärjestelmät helposti omalla tietokoneella tai kännykällä. OmaVahti on pystyttänyt useita demojärjestelmiä nettiin, jotta ostopäätöstä miettivän ei tarvitse hankkia laitteita pelkästään laitekuvauksiin perustuen. Demon lisäksi kannattaa katsoa YouTube videot.

Tutustu alla oleviin esittelyihin. Osaa järjestelmistä pääset testaamaan selaimella suoraan sivulla näkyvän linkin kautta, toiset vaativat sovelluksen lataamisen sovelluskaupasta kännykkään ja rekisteröitymisen. Vierailijakutsun Omavahdin demo järjestelmään saat ottamalla yhteyden asiakaspalveluun.

TUYA Smart älykoti järjestelmä

TUYA Smart on älykotijärjestelmien kännykkäsovelluksen (TUYA Smart Life) kehittäjä ja piirivalmistaja. TUYA ekosysteemin laitteita valmistaa yli 8.000 eri laitevalmistajaa (mm. Schneider Wiser, Siemens, Airam, LIDL) ja markkinoita löytyy erilaisia laitteita 250.000 kpl. Gosund, BlitzWolf, Tomzn ja useat muut OmaVahti verkkokaupassa myytävät virtakytkimet toimivat TUYA Smart -sovelluksella.

Lataa alkuun TUYA Smart App sovelluskaupasta App Store tai Google Play -sovelluskaupasta, ja rekisteröidy sen käyttäjäksi. Laita sen jälkeen rekisteröitymisessä käyttämästäsi sähköpostista viesti OmaVahdin asiakaspalveluun ja pyydä kutsua demo järjestelmään.

Energomonitor energian kulutusmittaus järjestelmä

Energomonitor mittausjärjestelmä on helppo testata tietokoneen selaimella. Energomonitor demo on laitevalmistajan pystyttämä, ja demossa on miltei kaikki laitevalmistajan erilaiset anturit. Järjestelmä soveltuu tarkkaan sähkön-, kaasun ja vedenkulutuksen seurantaan yrityksille ja tehokäyttäjille, sekä taloyhtiölle myös vesivuotovahti käyttöön.

Sähkönkulutusta mittaavat virtamuuntajat päivittävät mittausdatan pilvipalveluun 90s välein. Energomonitor järjestelmän mittausdataa kuvaavat graafit on erittäin tarkat. Read-Only demon käyttöön et tarvitse tunnuksia, testaa rohkeasti sillä mikään ei mene rikki.

Kaikki demossa esitellyt laitteet löytyvät heti toimitukseen OmaVahdin varastosta. Meillä on myös laajempi esiteltävissä oleva mittausjärjestelmä Lauttasaaressa.

eWeLink älykoti järjestelmä

eWeLink on älykoti ekosysteemi ja laitteita siihen valmista noin 70 eri laitevalmistajaa. eWeLink ja TUY Smart ovat vastaavia alustoja, mutta eWeLink alustan laitteita tekee vain 70 laitevalmistajaa. eWeLink laitteita on mahdollista hallita kännykkä App sovelluksen lisäksi myös selaimella, ja sovelluskehittäjille se tarjoaa helposti käyttöön otettavan Rest API rajapinnan.

OmaVahti verkkokaupasta löytyy kattava laitevalikoima Sonoff ja Tomzn tuotemerkeiltä. eWeLink sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Store ja Google Play -sovelluskaupasta, tai kokeilla nettiselaimella. OmaVahdin rakentaman demojärjestelmän tunnukset saat asiakaspalvelusta kysymällä.

Emporia Energy VUE – Pihtivirta sähkömittari WiFi

Emporia Energy VUE pihtivirtamittari on suunniteltu jenkeissä. Sen 19 virtapihtiä tarjoavat mahdollisuuden kattavaan mittaukseen ja mittaustulokset päivittyvät reaaliajassa – vain 2sek viive päivityksissä on markkinoiden nopein. Tämän ominaisuuden vuoksi Emporia VUE soveltuu myös sähkömiehille työkaluksi vianhakuun. Tutustu Emporia demo järjestelmään netissä.

Blebox WiFi virtakytkimet ja anturi

Blebox virtakytkimet ja mittausanturit on suunniteltu sähköalan ammattilaisten käyttöön, ja ne on helppo liittää myös Home Assistant järjestelmään. Pienen kokonsa vuoksi ne on helppo asentaa seinässä tai katossa olevaan kytkentärasiaan, mutta käyttöönotto ja parittaminen WiFi verkkoon kannattaa aina tehdä ennen lopullista kytkentärasiaan asennusta esim. katkaistuun jatkojohtoon kytkettynä.

Puolalaisen laitevalmistajan EU alueella valmistetut tuotteet ovat erityisen suosittuja kotimaassaan. Blebox laitteita voi käyttää nettiselaimella, tai lataa wBox sovellus App Store tai Google Play -sovelluskaupasta. OmaVahdin rakentaman demojärjestelmän tunnukset saat asiakaspalvelusta kysymällä.

Themo pörssisähkö ohjausrele

Themo pörssisähkö älytermostaatti ajastin ohjaa sähkönkulutuksen pörssisähkön edullisten tuntien ajalle automaattisesti. Kaksi laitemallia soveltuvat eri käyttötarkoituksiin – älytermostaatti perinteisen huonetermostaatin tilalle ja pörssisähkö DIN ohjausrele lattialämmityksen, lämminvesivaraajan, öljylämmityskattilan sähkövastuksen tai maalämpöpumpun ohjaukseen.

Kytkennän ja alkuun määriteltävien pörssisähkönhinta ostokriteerien asettamisen jälkeen laite on vaivaton käyttää. Themo laitteita voi käyttää nettiselaimella, tai lataa sovellus App Store tai Google Play -sovelluskaupasta. OmaVahdin rakentaman demojärjestelmän tunnukset saat asiakaspalvelusta kysymällä.

IFTTT – Yhdyskäytävä työkalu eri laitteiden yhdistämiseen

Kaikki toimii yhdessä paremman. Joskus älykoti järjestelmän järjestelmän laajentaminen tiettyyn erityistarpeeseen ei onnistu saman alustan laitteilla, vaan tarvitset toisen alustan tai erimerkkisen laitteen. IFTTT palvelun avulla voit yhdistää ja automatisoida erimerkkisiä älykoti laitteita ja järjestelmiä, jolloin ne toimivat saumattomasti toistensa kanssa.

Laita sähköpostilla yhteystietosi, saat paluupostissa käyttöoikeuden sinua kiinnostaviin OmaVahti älykoti demojärjestelmiin.

Ratkaisun soveltuvuus

Saatat myös pitää...