Ale!

Älykoti Demo

, , , , , , , , , , ,

Älykoti Demo

Mietitkö älykoti järjestelmän hankintaa? Älykoti demo on nopea tapa saada selville järjestelmän ominaisuudet ja soveltuvuus niihin toimintoihin joihin etsit ratkaisua.

OmaVahti on pystyttänyt useita demojärjestelmiä asiakkaille tarjottavaan testikäyttöön. Demo mahdollistaa toimivaan järjestelmään tutustumisen oman tietokoneen nettiselaimella tai kännykkä/tablet appilla, joten sinun ei tarvitse ostaa ”sikaa säkissä”.

OmaVahti älykoti demo järjestelmät:

  • Omakotitaloon – Telldus ja Smappee
  • Huvilan etävalvontaan – Telldus ja Vera
  • Taloyhtiölle – Energomonitor VesivuotoVahti
  • Yrityskäyttöön – Energomonitor ja Telldus
  • Veneen etävalvontaan – Minut Pilot ja Vera Premium
  • Yksittäisen sähkölaitteen etäohjaukseen ja -seurantaan – BlitzWolf
  • Asuinhuoneiston, veneen tai asuntovaunun etävalvontaan – Minut Point

Soita tai laita viestiä Yhteydenotto -sivun kautta! Kerro mihin tarpeeseen etsit älykoti järjestelmää, niin laitamme suosituksia ja demotunnuksen testausta varten. Appi löytyy järjestelmän nimellä sovelluskaupasta, tai testaa demo nettiselaimella.

0,01

73 varastossa

Älykoti Demo

Tutustu ja testaa älykoti järjestelmää helposti omalla tietokoneella tai kännykällä. OmaVahti on pystyttänyt useita älykoti demo järjestelmiä nettiin, niin että ostopäätöstä miettivän ei tarvitse hankkia laitteita pelkästään laitespeksejä lukemalla ja YouTube videoita katsomalla. Tutustu alla oleviin esittelyihin, ota yhteys asiakaspalveluumme ja testaa pari parhaiten tarpeeseesi sopivaa järjestelmää.

Energomonitor

Energomonitor laitevalmistajan demon voit testata heti alla olevan linkin kautta. Read-Only demon käyttöön et tarvitse käyttätunnuksia, klikkaa heti sisään!
https://app.energomonitor.com/login?username=demoEN

Energomonitor älykoti demossa on kiinni miltei kaikki laitevalmistajan erilaiset anturit. Järjestelmä soveltuu tarkkaan sähkönkulutuksen seurantaan ja taloyhtiölle vesivuotovahti käyttöön. Sähkönkulutusta mittaavat virtasilmukat päivittävät mittausdatan pilvipalveluun 90s välein. Tämän järjestelmän mittausdataa kuvaavat graafit on erittäin tarkat. Käytä rohkeasti, mikään ei mene rikki.

 

Telldus Z-Wave Älykoti

Telldus Z-Wave älykoti järjestelmä soveltuu omakotitalon ja huvilan seurantaan. Langattoman Z-Wave standardin mukaisia antureita ja kytkimiä tekee yli 300 laitevalmistajaa, joten järjestelmää voi laajentaa joustavasti erilaisten tarpeiden mukaan. Demojärjestelmässä on eri merkkisiä laitteita, myös Z-Wave verkon signaalia vahvistavia Mesh toistimia.
https://live.telldus.com

 

Vera Älykoti Ohjaukseen ja Videovalvontaan

Vera älykoti järjestelmä soveltuu omakotitalon ja huvilan seurantaan. Vera Plus ohjain tukee Z-Wave lisäksi myös Zigbee ja BlueTooth standardin mukaisia antureita. Erilaisten hälytyksien lisäksi Vera appi näyttää videokameran kuvaa valvottavasta kohteesta.
https://home.getvera.com/users/login

 

Smappee Sähkömittari Omakotitaloon

Smappee on omakotitalon sähkölaitteet tunnistava älykotijärjestelmä. Smappee tunnistaa laitteet ja tekee niille laitekohtaisen sähkölaskun. Tunnistuksen avulla automatisoida toimintoja tai tehdä hälytyksiä (esim. silitysrauta päällä yli 1h tai tehonkulutus lähellä sulakkeen max arvoa) IFTTT palvelun kautta. Lue lisää sähkölaitteiden tunnistamisesta linkin kautta.

Smappee Solar järjestelmä mittaa sähkönkulutuksen lisäksi myös aurinkosähköpanelien tuotannon reaaliajassa.
https://dashboard.smappee.net/login

 

BlitzWolf pistorasiamittari laitteiden ohjaukseen

BlitzWolf on edullinen ratkaisu yksittäisen sähkölaitteen etäohjaukseen ja seurantaan. BlitzWolf ei vaadi älykoti ohjainta, vaan kytkin liitetään WiFi -verkkoon ja ohjaus tapahtuu pilvipalvelussa appin kautta. Ilmainen käyttö ja appi – lataa Apple IOS tai Google Android linkkien kautta ja kysy testitunnukset OmaVahdin demoon.

 

Minut Point veneen etävalvontajärjestelmä

Minut Point hälytysjärjestelmä soveltuu veneen, asuntovaunun, mökin tai omakotitalo työmaan valvontajärjestelmäksi ja olosuhde etäseurantaan. Point sisältää liike, ääni, lämpö ja kosteusanturit. Kiinnitetään magneetilla, akku kestää 3-6 kk ja täyslataus 5h.
https://pro.minut.com

 

If This, Then That

Kaikki toimii yhdessä paremman. Usein käytössä on jo yksi taloautomaation järjestelmä, mutta sen laajentaminen ei onnistu järkevästi. IFTTT palvelu yhdistää erimerkkiset älykoti järjestelmät toisiinsa saumattomasti.
https://ifttt.com/

 

Apple HomeKit demo

Tutustu Apple HomeKit demoon YouTube videoilla:
Everything New with Apple HomeKit in iOS 13
Is Apple HomeKit Home Right For You?

 

Google Home demo

Tutustu Google Home demoon YouTube videolla:
Get to know Google Home Hub

 

Laita sähköpostilla yhteystietosi, saat paluupostissa käyttöoikeuden sinua kiinnostaviin OmaVahti älykoti demojärjestelmiin.

Ratkaisun soveltuvuus

1 arvio tuotteelle Älykoti Demo

  1. Marko

    Todella laaja valikoima erilaisia demoja. Demojen ja omavahti.fi:n asiantuntevan opastuksen avulla löytyi juuri oikea ratkaisu minun tarpeisiin. Suosittelen kokeilemaan!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...