Philips HUE

Näytetään kaikki 5 tulosta

Philips Hue

Philips Hue on Philipsin valojärjestelmä, joka koostuu värillisistä ja valkoisista lampuista ja valaisimista. Philips Hue valoja voidaan ohjata älypuhelimella tai vapaasti sijoitettavilla langattomilla valokatkaisimilla. Se on älyvalaistusjärjestelmä, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia:

  1. Valojen sytyttäminen ja sammuttaminen: Philips Hue -valot voidaan ohjata päälle ja pois päältä älypuhelimen avulla.
  2. Automatisointi: Voit automatisoida valojen toimintaa esimerkiksi ajastamalla niiden syttymisen tiettyyn aikaan tai reagoimalla muihin älylaitteisiin.
  3. Viihdevalaistus: Philips Hue voi synkronoida valot televisiosi näytön kanssa, luoden immersiivisen kokemuksen elokuvien katselussa tai pelien pelaamisessa.
  4. Tunnelmavalaistus: Luo erilaisia tunnelmia säätämällä valon väriä ja kirkkautta.
  5. Kodin turva: Voit käyttää Philips Hue -valoja myös kodin turvallisuuden parantamiseen, esimerkiksi simuloimalla läsnäoloa poissa ollessasi.
  6. Hyvinvointi: Philips Hue -valot voivat tukea hyvinvointiasi esimerkiksi säätämällä valon värilämpötilaa vuorokaudenajan mukaan.

Philips Hue on myös yhteensopiva monien Zigbee älykoti laitteiden ja alustojen kanssa, jotta voit hallita valoja vaivattomasti.