Zigbee Älykytkin Mini 10A

, , , , , , ,

Zigbee Älykytkin Valokatkaisijan Päivitykseen

Zigbee älykytkin soveltuu mallista riippuen 1-2 valaisimen tai valaisinryhmän etäohjauksen ja ajastuksen kännykällä, ja mahdollistaa valojen ohjauksen myös perinteisesti valokatkaisijasta. Pienikokoinen älykytkin liitetään WiFi verkkoon ja asennetaan kytkentärasiaan vanhan valokytkimen taakse.

  • Mallista riippuen tehonkesto 1x 10A / 2300W (malli 2x 5A / 1150W lopussa)
  • Älykytkimen viikkokalenteriin voi määritellä useita aikaohjelmia
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä App linkkien kautta
  • Virtakytkin liitetään Zigbee älykoti ohjaimen (hub) kautta verkkoon
  • Jännite AC 220-240V / 50Hz, IP20 sisäkäyttöön

39,90

5 varastossa

Zigbee Älykytkin Mini Kytkentärasiaan

Pienikokoinen Zigbee älykytkin mini mahtuu kytkentärasiaan valokytkimen alle ja se soveltuu 1-2 valaisinryhmän ohjaukseen perinteisesti keinukytkimellä ja etänä kännykällä. Älykytkin liitetään Zigbee älykotiohjaimeen (hub, esim. BlitzWolf BW-IS10). Ilmainen Tuya Smart Life sovellus toimii kännykässä ja tabletissa (Apple iOS ja Google Android).

Zigbee älykytkimen mallista riippuen voit ohjata joko yhtä max 2300W / 10A tai kahta max 1150W / 5A sähkölaitetta tai valoa. Mainitse haluamasi malli tilauksen lisätiedoissa, hinta on sama molemmille.

WiFi älykytkimen ominaisuudet ja käyttöönotto on kerrottu kattavasti tässä video-ohjeessa.

Äkytkimen paritus WiFi -verkkoon on ohje alkaa videon 4:09 kohdalla. Lyhyesti kerrottuna virtakytkimen saa paritustilaan kääntämällä johdonsuojaa nopeasti 5x ON-OFF-ON-OFF-ON, jonka jälkeen kytkimestä alkaa kuulumaan jatkuva nopea piip-piip-piip ääni noin 2min ajan. Mikäli teit tuon ON-OFF-ON-OFF-ON liian hitaasti, niin kuuluu hidas piip-piip-piip. WiFi verkko nimeltä Smart-Life-xxx ilmestyy näkyviin, mutta paritus ei onnistu.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää älykytkimen myös muihin järjestelmiin. Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta voit aktivoida ääniohjauksen. Tutustu OmaVahdin demojärjestelmiin ja testaa Tuya Smart älykotijärjestelmän toimintaa etänä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zigbee Älykytkin Mini 10A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...