WiFi Älykytkin Sähkömittari

, , , , , , , , ,

Älykytkin 16A WiFi / Zigbee

Älykytkin mahtuu normaaliin kytkentärasiaan valokytkimen tai pistorasian taakse. Se soveltuu max 16A valaisimen, valaisinryhmän ja pistorasiaan kiinnitetyn sähkölaitteen ohjaukseen. Älykytkimessä on TUYA lisäksi sähkömittari ominaisuus [W, V, kWh].

Älykytkin voidaan ajastaa toimimaan viikkokellon mukaan, ja sitä voidaan ohjata kännykällä tai paikallisesti valokatkaisijan avulla.

  • Toiminnot: Etäohjaus, viikkokello ajastin, TIMER -toiminto ja paikallinen ohjaus
  • Max tehonkesto 16A / 3680W
  • Jännite AC 220-240V / 50Hz, IP20 sisäkäyttöön
  • Kaksi mallia TUYA Smart WiFi ja Zigbee
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä App linkkien kautta

HUOM! Kaksi mallia – Zigbee ja TUYA Smart WiFi. Zigbee malli edellyttää soveltuvan yhdyskäytävän (hub) käyttöä, TUYA Smart WiFi malli liitetään suoraan WiFi -verkon kautta nettiin. Oletuksena toimitamme WiFi mallin, ilmoita tilauksen lisätiedoissa jos haluat Zigbee mallin!

34,90

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Älykytkin 16A Kytkentärasiaan – TUYA Smart WiFi tai Zigbee malli

Pienikokoinen älykytkin mahtuu normaaliin kytkentärasiaan valokytkimen tai pistorasian taakse. Se soveltuu max 16A valaisimen, valaisinryhmän ja pistorasiaan kiinnitetyn sähkölaitteen ohjaukseen. Älykytkimessä on TUYA kännykkäsovelluksessa toimivat sähkömittari ominaisuus, joka näyttää tehon [W] ja jännitteen [V] reaaliajassa, sekä sähkön kWh kulutuksen päivässä/kuukaudessa.

Mini älykytkimestä on kaksi mallia. WiFi malli liitetään suoraan langattomaan WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen TUYA Smart sovellus toimii kännykässä ja tabletissa (Apple iOS ja Google Android). Zigbee versio liitetään Zigbee älykotiohjaimeen (hub, gateway) tai seinäsäätimeen. Ilmoita haluamasi malli tilauksen Lisätietoja -kentässä.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää älykytkimen myös muihin järjestelmiin. Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta voit aktivoida ääniohjauksen. Tutustu OmaVahdin demojärjestelmiin ja testaa TUYA Smart älykotijärjestelmän toimintaa etänä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Älykytkin Sähkömittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...