Termostaatti

Näytetään kaikki 9 tulosta

Termostaatti mittaa huoneiston lämpötilaa ja ohjaa lämmitysjärjestelmän toimintaa verraten mitattua lämpötilaan ja asetettua tavoitelämpötilaa. Älytermostaatti on termostaatin nykyaikainen versio, joka liitetään kännykkäsovellukseen ja WiFi tai Zigbee -verkkoon, jolloin etäohjattavaan virtakytkimeen yhdistyy helposti ohjelmoitava viikkokello ajastin sekä etäluettava lämpömittari.

Langaton lattialämmitystermostaatti ohjaa virtakytkintä perinteiseen tapaan mitatun lämpötilan perusteella, eli termostaattikytkin ohjaa sähköt päälle tai pois määritellyn lämpötilan ylittyessä tai alittuessa. Etäohjaus sekä viikkokello ja pörssisähkön hinnan huomioiva ajastus tarjoavat uusia toiminnallisuuksia asumismukavuuteen ja energian säästöön.

Langattomat lattialämmitystermostaatit liitetään tyypillisesti WiFi tai Zigbee verkkoon. WiFi älytermostaatti on helppo valinta, eikä tarvitse erillistä älykoti ohjainta (hub, gateway). Mesh ominaisuudella varustettu Zigbee huonetermostaatti toimii verkon toistimena, ja laajentaa samalla Zigbee verkon kuuluvuutta. Pörssisähkö älytermostaatti malleja löytyy löytyy perinteisen huonetermostaatin tilalle (THEMO), sekä ryhmäkeskuksen DIN kiskoon lämminvesivaraajan ja lattialämmitys järjestelmän aikaohjaukseen.