THEMO DIN älytermostaatti

, , , ,

THEMO DIN pörssisähkö virtakytkin

THEMO DIN älytermostaatin lokakuussa myydyn erän toimitus on viivästynyt kahdella viikolla 46 -> 48 / 2022 laitevalmistajan tuotanto-ongelmien vuoksi.

Tuo erä on jo loppuunmyyty ennakkovarauksien perusteella. Erästä voi vapautua laitteita, mikäli ennakkovaraaja ei maksa sähköpostilla lähetettävää PDF laskua viikon kuluessa. Maksetut laitteet toimitetaan tilauspäivän mukaisessa järjestyksessä.

Seuraava erä saapuu vko 51 / 2022 tämänhetkisen (7.11.2022) tiedon mukaan. Erästä vapaana olevien laitteiden määrä näkyy hinnan alapuolella. Tee ennakkovaraus, mutta ÄLÄ MAKSA vielä tilausvahvistuksen perusteella.

Kun laitteita on Suomessa heti toimitukseen, saat PDF laskun sähköpostilla. Muistutamme laskun maksamisesta yhden kerran, mutta emme karhua tai peri. Voit aina perua tilauksen ilmoittamalla sähköpostilla tai vain jättämällä laskun maksamatta.

Lämmityskauden aikana THEMO älytermostaatti tuotteen kysyntä ylittää saatavuuden, ja arvioimme että tuotteen saatavuus normaalisoituu vasta huhtikuussa 2023.

199,90

33 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

THEMO DIN älytermostaatti

Themo älytermostaatin tekniset tiedot löytyvät PDF esitteestä. Tutustu myös Themo älytermostaatti DIN-kisko versioon, joka soveltuu lattialämmityksen ja lämminvesivaraajan pörssisähkö automaattiohjaus toimintoon. Kysy vinkkiä sen hyödyntämisestä pörssisähkön ostoon OmaVahdin asiakaspalvelusta. Tekniikan Maailma testasi Themo älytermostaatin, lue lisää TM Rakennusmaailma 12a/2020 lehdestä. Lue myös älytermostaatin asennus- ja käyttöohje.

Ratkaisun soveltuvuus

, ,

Yhteystekniikka

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “THEMO DIN älytermostaatti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...