3-Piste Lämpöanturi IP65

,

Energomonitor 3-Piste Lämpötilamittari IP65

Langaton lämpömittari IP65 kotelossa laajalla mittausalueella.

 • Lämpöantureiden mittausalue on laaja -40°C ~ +120°C
 • Mittausresoluutio 0,1°C (tarkkuus 1°C)
 • Mittausarvojen lähetyväli 90s
 • Anturin paksuus 4mm, pituus 30mm ja johdon pituus 1,5m
 • Ilmainen käyttö ja lämpötilahistorian säilytys jopa 5 vuotta
 • IP65 koteloitu, käyttölämpötila -20°C ~ +60°C
 • HUOM! Lopussa tilapäisesti, lisää tulossa marraskuussa 2022.

OmaVahdin valikoimasta löytyy liki 20 erilaista lämpömittaria. Tutustu WiFi lämpömittariin Shelly HTruotsalainen 3-10 lämpömittarin Telldus älykoti järjestelmään sekä termostaatti virtakytkimeen.

119,90

16 varastossa

Etäluettava Energomonitor Thermosense 3-Piste Lämpömittari IP65

Energomonitor nettipalvelussa voit tarkastetta lämpötilan sekä sähkön- ja vedenkulutuksen mittaustuloksia ja -jaksoja joustavasti. Mittaustuloksia säilytetään pilvipalvelussa jopa 7 vuoden ajan ilman keskiarvoistamista, joten Energomonitor soveltuu hyvin myös teollisen prosessin lämpötilojen ja sähkönkulutuksen tarkkailuun.

 • Lämpötilan mitta-anturit ovat noin 1,5m johdon päässä, ja tämän vuoksi lämpömittari tarjoaa laajimman mittausalueen Omavahdin mittareista
 • IP65 kotelointi, mittari soveltuu käytettäväksi pölyisissä ja likaisissa kohteissa sekä ulkokäyttöön
 • Paristot 2x R14 alkaliparistot
 • Paristonkesto vähintään 2 vuotta. Paras paristokesto +5°C ~ +20°C lämpötiloissa.
 • Koko 65 x 60 x 40 mm
 • Paino 160g

Tutustu myös etäluettavaan Energomonitor ulkolämpömittariin, jonka IP65 kotelo on pöly- ja vesitiivis.

OmaVahti älykoti DEMO on kätevä tapa tutustua järjestelmän käyttöön kotoa omalla iPadillä tai tietokoneella. Kysy demojärjestelmien tunnukset asiakaspalvelusta!

Paino ,13 kg (kilogramma)
Mitat 6,5 × 6 × 4 cm (senttimetri)
Mittaus

Yhteystekniikka

2 arviota tuotteelle 3-Piste Lämpöanturi IP65

 1. Simo T, Urjala

  Käytän tätä lämpömittaria maatilalla viljkuivaamon toiminnan etäseurantaan. Energomonitor järjestelmä helpottaa työtäni, koska pystyn tarkastamaa yöllä etänä viljaerän kuivumisen, eikä tarvitse ajaa 2km päähän kuivaamolle tarpeettomasti liian aikaisin kuivattavaa erää vaihtamaan. IP65 lämpömittari nosti meidän nykyisen kuivaamon kapasiteettiä huomattavasti, koska saimme sen ympärivuorokautiseen käyttöön aiemman 15 tunnin sijasta. Lämpötilojen mittausjärjestelmän avulla vältimme kymmenien tuhansien investoinnin uuteen kuivaamoon.

  OmaVahdilta sain hyviä neuvoja laitevalintaan ja valitut IP65 suojatut mittarit ovat toimineet moitteettomasti pölyisessä käyttökohteessa. Lue lisää blogista, suosittelen!

 2. Jukka Linna

  Viljan kuivaamon tarkkailussa myös minulla. Helpottaa huomattavasti kuivurin säätöä ja kuivumisen edistymistä pystyy ennakoimaan lämpökäyrien avulla, jolloin ei tarvitse tehdä turhia kuivurikäyntejä. Järjestelmään on liitetty 3-kanavainen virta / sähkötehomittari, joka seuraa puhaltimen, elevaattorin ja öljypolttimen sähkönkulutusta. Niiden avulla näkee poltinhäiriöt, elevaattorin häiriöt ja puhaltimen tilan reaaliaikaisesti ja pystyy ohjelmoimaan häiriöhälytyksiä. Prepaid nettiliittymö tai laitenetti riittää mainiosti tiedonsiirtoon. Oikeastaan ainut mitä jää kaipaamaan on etäohjaukset.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...