Etäluettava Vesimittari

, , ,

Etäluettava Vesimittari + Energomonitor Water

Etäluettava vesimittari pulssilähtö liitännällä mahdollistaa reaaliaikainen vedenkulutuksen mittauksen Energomonitor Relaysense Water lähettimen avulla.

  • Relaysense liitetään langattomasti Energomonitor Homebase keskusyksikköön
  • Mittaustuloksia voit tarkastella netissä ja asettaa VesivuotoVahdin hälytysrajat
  • VesivuotoVahti hälyttää mikäli kiinteistön vedenkulutus ei lopu yön aikana
  • Ilmainen valvomopalvelu, ei vuosi- tai kuukausimaksuja
  • Ilmainen Apple iOS + Google Android sovellus
  • Neljä mallia eri mittaustarpeeseen: kylmä-/lämminvesi ja putki 1/2″ tai 3/4″

HUOM! Mittareiden mittaustarkkuus heikkenee vuosien saatossa ja paikallinen vesilaitos vaihtaa yleensä yli 10v vanhan vesimittarin ilmaiseksi uuteen. Kysy vaihtoa, ja vaadi mittari pulssilähdöllä. Energomonitor Relaysense Water on erittäin hyvin yhteensopiva Suomessa käytössä olevien mittarien kanssa. Soita ja kysy lisää OmaVahdin asiakaspalvelusta!

199,00

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Etäluettava Vesimittari ja Energomonitor Relaysense Water

Suomessa sattuu 100 vesivahinkoa joka päivä. Vesivahingoista aiheutuu paljon vaivaa ja ylimääräisiä kustannuksia. Perinteisesti vedenkulutusta on seurattu kerran kuukaudessa tai vuodessa. Energomonitor Relaysense Water järjestelmän vesimittari pulssilähtö nostaa vedenkulutuksen seurannan uudelle tasolle, koska järjestelmä seuraa vedenkulutusta jatkuvasti reaaliajassa ja hälyttää vuodoista.

Energomonitor Relaysense Water vesimittari pulssilähtö vaihtoehdot mahdollistavat kuuman ja kylmän vedenkulutuksen seurannan erikseen. Bonega merkkisestä mittarista on neljä eri vaihtoehtoa mittavesiputkeen koon ja vedenlämmön perusteella:

  • 3/4″ SAe-20- 130, kylmä vesi – varastomalli
  • 3/4″ SAe-20- 130, kuuma vesi – toimitusaika 1-3 viikkoa
  • 1/2″ SAe-13- 110, kylmä vesi – toimitusaika 1-3 viikkoa
  • 1/2″ SAe-13- 110, kuuma vesi – toimitusaika 1-3 viikkoa

Vesimittarit asennetaan syöttöputkeen sarjaan, niin että vesilaitoksen mittari on ensimmäisenä.

Tutustu Energomonitor laitevalmistajan Demojärjestelmään. Siihen on kytketty useita erilaisia kulutusmittaus ja olosuhde -antureita.

Toimitusaika 2-5 viikkoa. Soita tai ilmoita haluamasi mittarityyppi tilauksen lisätiedoissa.

Mikäli nykyisessä vesimittarissa on impulssilähtö, niin Relaysense Water Sealed pulssilaskuri on helpommin asennettava ja edullisempi vaihtoehto VesivuotoVahti käyttöön. Tarkasta mittarin tiedoista impulssien määrä per 1m3 (1.000 litraa) vettä. Energomonitor on yhteenssopiva pulssimäärien 1, 2, 4, 10, 20, 40, 100, 200, 400, 1000 [imp/1m3] kanssa.

Mikäli kiinteistössä on yli 10v vanha vesimittari, niin vesiyhtiö vaihtaa usein pyynnöstä vanhan mittarin tilalle uuden tarkemman vesimittarin. Silloin kannattaa pyytää pulssilähdöllä varustettu vesimittari. Asiaa tulee tiedustella paikalliselta vesiyhtiöltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Etäluettava Vesimittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...