Ale!

TUYA Avainsäilö Seinään

, , ,

Avainsäilö Kertakäyttö PIN Koodilla

Avainsäilö on kätevä ratkaisu vuokrahuvilan tai kodin avainten turvalliseen säilytykseen. Määrittele kertakäyttöinen tai aikarajattu PIN-koodi vuokrauksen ajalle, sekä pysyvä PIN omaan käyttöön. Avainsäilö asennetaan tyypillisesti kiinteästi seinään, mutta yläosan irrotettavan lukitussalvan avulla sen voi kiinnittää myös ketjuun, ovenkahvaan tai muuhun kiinteään jämäkkään rakenteeseen.

 • Tilava avainlaatikko – Mahtuu useita avaimia sekä RFID-/luottokortit
 • PIN hallinta onnistuu kännykällä Bluetooth yhteyden yli
 • Etäohjaus ja hallinta myös TUYA Smart yhdyskäytävän kautta
 • App näyttää avainsäilön tilastoimat päivämäärät/-ajat kaikesta käytöstä PIN-koodeilla ja kännykällä.

PIN-koodi avainsäilön käyttö on esitelty videolla ja TUYA Smart sovelluksen käyttöönotto yleisessä älylaite käyttöohjeessa!

Alkuperäinen hinta oli: 99,90€.Nykyinen hinta on: 79,90€.

Helposti vaihdettavalla PIN-koodilla avattava avainsäilö

Avainsäilö on kätevä avainpiilo ratkaisu vuokrahuvilan tai kodin avainten turvalliseen säilytykseen. Määrittele kertakäyttöinen tai aikarajattu PIN-koodi vuokrauksen ajalle, sekä pysyvä PIN omaan käyttöön. Voit määritellä vuokralaiselle vain määräajan voimassa olevan PIN-koodin, tai lähettää kertakäyttöisen koodin esim. nuohoojalle. Laitteessa on helppokäyttöiset numeropainikkeet PIN-koodin syöttöä varten, jotka on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja kestäväksi.

Avainsäilö on valmistettu kestävästä teräksestä, joten se kestää naarmuja, jäätymistä ja juuttumista. IPX5-suojaluokituksen ansiosta se kestää haastavissa olosuhteissa. Avainsäilö asennetaan tyypillisesti kiinteästi seinään, mutta yläosan irrotettavan lukitussalvan avulla se voidaan kiinnittää myös ketjuun, ovenkahvaan tai muuhun kiinteään jämäkkään rakenteeseen.

Avainsäilö aukeaa PIN-koodilla ja TUYA Smart sovelluksella

Avainsäilön hallinta tapahtuu TUYA Smart sovelluksella langattoman Bluetooth -yhteyden yli. Avainsäilön käyttäjille annetaan kertakäyttöisiä, määraikaisia tai henkilökohtaisia PIN-koodeja. Avainsäilön voi avata myös kännykkäsovelluksella Bluetooth-yhteyden yli. Kaikki käyttö tallennetaan lokitietoihin, ja voit tarkastella niitä jälkeenpäin TUYA sovelluksen kautta.

Älylukon etähallinta kännykällä Internetin yli Bluetooth yhdyskäytävän kautta

Älylukko voidaan liittää yhdyskäytävän avulla TUYA Smart älykoti järjestelmään. Avainsäilön ja yhdyskäytävän (hub, gateway) välinen yhteys toimii vähän virtaa kuluttavan Bluetooth Low Energy (BLE) langattoman yhteyden yli, mikä takaa pitkän toiminta-ajan. Bluetooth yhdyskäytävä liitetään langattomaan WiFi -verkkoon, ja näin avainsäilön etähallinta onnistuu mistä tahansa Internetin ylitse. Katso tästä lisätietoja TUYA Bluetooth yhdyskäytävästä.

Avainsäilö – Tekniset tiedot

Avainsäilö on turvallinen, helppo ja kestävä ratkaisu avainten, kulkukorttien ja vastaavien pientavaroiden säilytystarpeisiin. Alla tekniset tiedot lyhyesti, katso tarkemmat tiedot laitevalmistajan ohjekirjasta.

 • Käyttölämpötila -20°C ~ +50°C, IP-luokitus IP5x (pölyltä suojattu)
 • Väri musta. Rungon materiaali SPCC (Steel Plate Cold Common) ja kannen materiaali ruostumaton teräs
 • Mitat K141 x L79 x S40 mm. Paino 1kg
 • Paristomalli 2 x AA, valmiusaika 12 kuukautta. Lisäksi USB-C virransyöttö
 • Avaustavat: PIN-koodi ja TUYA Smart sovelluksella Bluetooth yhteyden yli (max etäisyys noin 1m)
 • PIN koodin pituus: 6 numeroa, tuki 16 numeroa
 • PIN koodien määrä kapasiteetti: 30 ryhmää

Avainsäilön toiminta-aika on paristoilla jopa vuoden – lisävirtaa USB-C-liitännän avulla

Avainsälilö toimii kahdelle AA-paristolla jopa vuoden. Paristojen vuoksi laitteen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Jos paristot hiipuvat pakkasessa, avainsälilön pohjassa on USB-C virtaliitin tilapäistä laturi/PowerBank sähkösyöttöä varten paristonvaihdon ajaksi. Pakkauksen mukana tulee tehokkaat alkaliparistot, ja suosittelemme sellaisten käyttöä. TUYA yhdyskäytävään liitettynä näet paristojen varaustilan sovelluksessa ja laite hälyttää kännykkään ennen paristojen hiipumista.

Hakusanat: yale doorman abloy älylukko yale linus etäohjattava wifi lukko danalock

Ratkaisun soveltuvuus

, ,

Yhteystekniikka

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TUYA Avainsäilö Seinään”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...