Shelly

Näytetään kaikki 9 tulosta

Shelly

Shelly älykoti laitteet soveltuvat tietotekniikan tehokäyttäjille ja koodareille.  Alusta on kehitetty Euroopassa, tarkemmin Bulgariassa. Apple iOS ja Google Android kännykkäsovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupasta. Laitteet toimivat myös Hey Google ja Amazon Alexa puheohjauksella. Vastaavia tehokäyttäjien suosimia älykoti laitteita ovat Hubitat ja Blebox.

Shelly virtakytkin ja anturit liitetään pilvipalveluun suoraan WiFi verkon yli, eli et tarvitse erillistä yhdyskäytävää (Hub). Laitteiden toiminnallisuutta voidaan muokata joustavasti ohjelmoimalla ohjauslogiikkaa. Shelly pörssisähkö automaattiohjaus toimii lisäämällä ohjeen mukaisen scriptin.

Alkuun kannattaa lukea lisätietoa eri älykoti järjestelmistä (alusta, ekosysteemi), ja miettiä mitkä ominaisuudet on oleellisia oman käytön kannalta. Mikäli etsit helppokäyttöisiä laitteita kodin automatisointiin tai huvilan etäseurantaan, suosittelemme tutustumaan TUYA Smart älykoti alustan laitteisiin. THEMO älytermostaatti on helppokäyttöinen ratkaisu pörssisähkö automaattiohjaukseen.