Kotona-Poissa -kytkin WiFi

, , , , , , , , ,

Etäohjattava Kotona-Poissa -kytkin

Etäohjattava Kotona-Poissa -kytkin avulla mahdollistaa huvilan sähkölämmityksen vaihtamisen Kotona -tilaan kännykällä etänä. TUYA Smart WiFi virtakytkimellä toteutettava lämmityksen ohjausjärjestelmä vähentää energian tarvetta silloin kun huvila on tyhjillään.

  • Etäohjaa Kotona-Poissa -tila kännykkäsovelluksella tai kytkimen hipaisunäppäimellä
  • Ohjaa lämmitystä viikkokello ajastimen mukaan
  • Kotona -tilassa virtakytkimen LED kirkkaana
  • Etäohjattava virtakytkin liitetään WiFi -verkon kautta nettiin
  • Ilmainen TUYA Smart sovellus Apple ja Android kännykkään ja iPadiin
  • Useita malleja: Väri musta tai valkoinen – Output tehonkesto 500 – 3500W
  • Jännite AC 220-240V / 50Hz. Osa malleista toimii myös ilman nollajohtoa.

Hipaisukytkimellä varustettu WiFi virtakytkin asennetaan perinteisen Kotona-Poissa -keinukytkimen tilalle seinärasiaan ja liitetään WiFi verkkoon. Voit määritellä toistuvan viikko-ohjelman tyyliin ”Lämmitys Kotona -tilaan aina torstaina klo 23” ja ”Alempi Poissa -tilan tavoitelämpötila sunnuntaina klo 14”. Varmista soveltuvuus käyttötarkoitukseen yhdessä OmaVahdin asiakaspalvelun kanssa.

79,90

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Etäohjattava Kotona-Poissa -kytkin WiFi

Tyylikäs lasipintainen hipaisunäppäimellä toimiva TUYA Smart virtakytkin soveltuu huvilan lämmityksen etä- ja aikaohjaukseen. Virtakytkin asennetaan kytkentärasiaan perinteisen Kotona-Poissa -keinukytkimen tilalle ja se liitetään huvilan langattomaan WiFi verkkoon. Ilmainen TUYA Smart Life sovellus kännykälle löytyy Apple tai Google Play sovelluskaupasta.

Tyypillinen käyttökohde on lämmityksen Kotona-Poissa -tilan etäohjaus kännykällä ja viikkokellon mukaan. Virtakytkimen releen tehonkesto 500 – 3500W mallista riippuen. Katso valokuvat, ruuvaa irti nykyinen kytkin ja katso minkä väriset johdot sinne on vedetty. Ota valokuva ja kysy vinkkiä OmaVahdin asiakaspalvelusta WhatsApp chatin kautta.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin. Myös ääniohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotona-Poissa -kytkin WiFi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...