Lämpötilan Omavalvonta

, ,

Mittaa kohteen lämpötila ja ilmankosteus useasta eri pisteestä langattomien etäluettavien lämpömittarien avulla. Palvelun nettisivu näyttää reaaliaikaisen lämpötila ja kosteus-% yhteenvedon mittauskohteen tuloksista  ja hälyttää sähköpostilla ja tekstiviestillä ennalta määrittelemäsi lämpötilan tai kosteuden ylittyessä tai alittuessa.

Järjestelmä sopii esimerkiksi kaupan kylmäaltaiden, lounasravintolan tarjoilupöytien, konesalien lämpötilojen kodin tai loma-asunnon pitkäaikaiseen seurantaan, valvontaa ja lämpötilahälytyksiin.

400,00

Aloituspaketti sisältää keskusyksikön ja kaksi lämpötila-anturia valmiiksi käyttöönotettuina. Keskusyksikkö liitetään Ethernet -kaapelilla esim. ADSL tai 4G reitittimeen. Mittausanturit toimivat AA-paristoilla ja kytkeytyvät langattomasti keskusyksikköön.

Järjestelmää voidaan laajentaa lisäämällä lämpö- ja kosteusmittareita, magneettitunnistimia ovien kulunseurantaan sekä langattomia virtakytkimiä laitteiden etäohjaus varten. Kerro kohteesi mittaus ja valvontatarpeet, niin saat tarjouksen sinun kohteesi tarpeita vastaavasta laitteistosta.

Känny ja tabletti App on saatavilla Google Android ja Apple IOS järjestelmille.

Aloituspakkaus sisältää:
– 1 kpl Telldus keskusyksikkö
– 1 kpl yksinäyttöinen lämpö- ja kosteussensori
– 1 kpl kaksinäyttöinen sisä+ulko lämpö- ja kosteussensori

Järjestelmää voidaan laajentaa seuraavilla laitteilla:
– Magneettikytkin oven kulunseurantaa varten
– Etäohjattava ON/OFF -sähköpistorasia
– Etäohjattava ON/OFF -sähköpistorasia himmentimellä
– Etäohjattava IP44 suojattu ON/OFF -sähköpistorasia ulkokäyttöön
– Kauko-ohjain langattomien pistorasioiden paikallista ohjaamista varten

Järjestelmän Net -ohjausyksikön  avulla ohjaat sähköpistorasioita joko itsenäisesti tai ryhmissä Live -pilvipalvelun hallintasivulla. Live -palvelun avulla on mahdollista ajastaa laitteet syttymään ja sammumaan joko yksitellen tai ryhmissä. Net -ohjausyksikkö kytketään nettiyhteydellä varustetun reitittimen ETH-porttiin ja asetusten muuttaminen käy kätevästi Live -palvelussa.

Sisäkäyttöön tarkoitettuun sähköpistorasiaan voit kytkeä valaisimen, lämmittimen tai jonkin muun sähköturvallisen laitteen joka ei vaadi valvontaa. IP44-suojattu sähköpistorasian voit viedä ulos ja ohjata sähkölaitetta siellä. Laite kestää mm. yleisimmät auton lohko- ja sisätilalämmittimet (max. kuorma 16A / 3680W). Lämpö+kosteussensorin avulla voit seurata lämpötilaa/kosteutta ja määrittää Live -palvelussa pistorasioita aktivoitumaan raja-arvojen mukaan. Erillisellä kauko-ohjaimella voit sytytellä ja sammutella laitteita manuaalisesti.

Kantomatka ohjattaville laitteille n. 30 metriä Net -keskusyksiköltä tai kaukosäätimestä. Lämpötila-/kosteussensorista etäisyys Net -ohjausyksiköstä voi olla samaa luokkaa avoimessa tilassa. Järjestelmään on mahdollista lisätä useita Net -keskusyksiköltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpötilan Omavalvonta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...