Lämpömittarit

Näytetään tulokset 1–12 / 26

Lämpömittarit

Etäluettavat lämpömittarit aloituspaketti soveltuu liikekiinteistön, omakotitalon tai huvilan omistajalle tai talonmiehelle valvontatyökaluksi energialaskun järkeistämiseen. Kiinteistö omistajan ja talonmiehen on hyvä miettiä lämmityksen säätöjä ja lämmityksestä aiheutuvia kuluja viimeistään syys-marraskuussa. Kun laitteiston säädöt laitetaan kuntoon ennen talven kovimpia pakkasia, niin kiinteistön lämmitys tapahtuu energiatehokkaasti ja taloudellisesti. Kaksi tärkeää kysymystä on lämmitätkö harakoille? Ja kun lasket lämpötilaa energian säästämiseksi, niin näetkö muutokset helposti ja saatko hälytyksen jäätymisvaarasta jos jokin menee vikaan?

Tiedätkö lämmityksestä seuraavia asioita

  • Mikä on huoneiden keskilämpötila ja saatko niistä grafiikkaa/tilastoja?
  • Paljonko lämmitykseen kuluu euroja/sähköä/öljyä pakkaspäivässä ja talvikuukauden aikana?
  • Onko ilmanvaihto täysillä läpi vuoden myös kovimpien pakkaspäivien aikaan? Milloin ilmanvaihdon suodattimet on vaihdettu viimeksi?

Etäluettavat lämpömittarit tuottavat informaatiota pilvipalveluun. Seuraamalla sisä- ja ulkolämpötiloja graafeina pystyt tekemään päätöksiä, jotka auttavat sinua alentamaan lämmityskustannuksia. Varsinkin viikkoja tyhjillään olevissa kakkosasunnoissa etäohjauksella saavutetaan suuria säästöjä lämmmityskuluissa. Jos kohteessa työskennellään vain arkisin, niin lämmitystä voidaan huoletta vähentää perjantaisin puolen päivän jälkeen 2-5°C ja palauttaa normaalilämpö sunnuntai maanantai yön aikana.

Lämpömittari valikoimastamme löytyy erilaisia lämpömittareita moneen tarpeeseen. Telldus Znet on pätevä ohjain keräämään lämpömittareiden tuottamaa informaatiota.

Tutki laitteita, lähetä meille sähköpostia tai soita. Keskustelemme mieluusti lisää teidän mittaustarpeesta ja autamme valitsemaan tarpeeseen sopivat laitteet.