Telldus Lämpömittari

, , ,

Telldus lämpömittari

Telldus lämpömittari näyttää lämpötilan ja ilmankosteuden jatkuvasti, sekä lähettää mittaustulokset älykoti ohjaimelle 2-5 min välein.

  • Soveltuu sisä- ja ulkolämpötilan ja ilmankosteuden seurantaan
  • Mitta-alueet: Lämpötila -40°C ~ +50°C, Kosteus 20% – 95 %RH
  • Mittaustarkkuus: Lämpötila +/-2°C, Ilmankosteus +/-5 %RH
  • Näytön resoluutio: Lämpötila 0.1°C, Ilmankosteus 1 %RH
  • Lämpömittari on yhteensopiva Telldus Znet ja Net älykoti ohjaimien kanssa
  • Kanava valitaan dippikytkimellä. Tätä malli max 8 mittaria per Telldus ohjain
  • Lämpömittarin 2x AAA-paristot (ei mukana) kestävät noin 18kk
  • Langaton 433 radioyhteys, signaalin kantavuus noin 20m
  • Mitat K108 x L44 x S20 mm. Roiskevesisuojattu IP44

14,90

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Telldus lämpömittari soveltuu lämpötila valvontaan ja hälytyksiin

Telldus lämpömittari näyttää lämpötila ja ilmankosteus arvot jatkuvasti näytössä. Telldus Znet tai Net älykoti järjestelmään liitettynä mittarilla voi tehdä esim. huvilan, kylmiön, autotallin tai laitetilan jatkuva lämpötilavalvonta, sekä saada jäätymisvaara (esim. alilämpö +9°C) tai ylilämpö hälytyksiä suoraan omaan kännykkään Telldus LIVE Premium sovelluksen sisäisenä viestinä, SMS:llä ja/tai sähköpostilla. Viestin vastaanottajia voi olla useita. IF->THEN hälytyssääntöjen ohjelmointi tapahtuu kätevästi graafisen käyttöliittymän kautta.

Paristonkesto on noin 18kk. Suosittelemme 2-5 Telldus (tupla)lämpömittarin sijoittamista eri puolille etäseurattavaa kohdetta. Tällöin saatte kattavat mittaustulokset, eikä yhden mittarin paristojen loppuminen aiheuta vielä etävalvonnassa olevan kohteen lämpötilamittauksen täydellistä keskeytymistä.

Telldus tuplalämpömittaria käyttämällä saadaan mitattua max 16 eri pisteen lämpötila. Tätä laajemmat, jopa 100 lämpömittarin järjestelmät vaativat joko Viking merkkisten 433 lämpömittareiden tai Sensative lämpömittari + valoisuus/vesivuoto Z-Wave antureiden lisäämistä älykoti järjestelmään. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

Tutustu myös suoraan WiFi verkkoon liitettäviin TUYA Smart lämpömittari ja lämpöanturi laitteisiin. Ne ovat yleiskäyttöisiä ja helppo valinta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Telldus Lämpömittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...