Langaton Ovianturi Sonoff

, , , , , , ,

eWeLink Ovianturi WiFi tai RF 433

Langaton ovianturi valvoo oven tai ikkunan aukaisemista / sulkemista. Ovikytkimen magneettikosketin kiinnitetään oveen ja lähetin oven karmiin kaksipuolisella tarralla. Kun magneettikosketin ja ovianturi erkanevat toisistaan, ovianturi havaitsee oven aukeamisen ja lähettää hälytysviestin kännykkään ja/tai sytyttää valot.

 • Magneettikosketin ovianturi tunnistaa oven tai ikkunan Auki / Kiinni -tilan
 • Ovi-ikkuna anturi soveltuu ovien kulunvalvontaan ja ikkunoiden kuorivalvontaan
 • Kaksi eWeLink yhteensopivaa mallia – WiFi ja RF 433
  • WiFi ovianturi liitetään suoraan WiFi reitittimeen
  • RF 433 MHz ovianturi ohjaa yhteensopivia Sonoff virtakytkimiä suoraan ilman pilvipalvelua (esim. 4ch PRO tai Tx sarjan valokytkimet)
 • Paristot 2x AAA. Kesto riippuu oven avausmääristä, arvio 1-3 vuotta
 • Käyttölämpötila: -10°C ~ +40°C. Sisäkäyttöön IP20.

HUOM! Oletuksena toimitetaan WiFi malli. Merkitse tilauksen lisätietoihin ”RF 433 malli”, mikäli sille on tarve. Molempia malleja löytyy heti toimitukseen.

24,90

5 varastossa

Langaton ovianturi soveltuu ovien ja ikkunoiden valvontaan

Langaton ovianturi Sonoff DW2 on yhteensopivia eWeLink älylaite järjestelmän laitteiden kanssa kanssa. Langaton ovianturi lähetin havaitsee oven tai ikkunan avaamisen kun magneettikosketin erkanee lähettimestä muutaman sentin. Kun murtovalvonta on päällä, saat viestin kännykkään mikäli magneettikytkimen valvoma ovi tai ikkuna avataan.

Langattoman Sonoff DW2 ovianturi + magneettikosketin tietoja:

 • Ovianturi lähetin P70 x L31 x S19 mm
 • Magneettikosketin P42 x L14 x S16 mm
 • Kaksi mallia – WiFi 2.4 GHz ja RF 433 MHz
  • WiFi ovianturi liitetään suoraan WiFi reitittimeen, ja laite soveltuukin erinomaisesti oven kulunvalvontaan ja murtovalvontaan.
  • RF 433 ovikytkin liitetään suoraan langattomasti Sonoff Tx sarjan valokatkaksijaan tai 4ch PRO virtakytkimeen, jolloin ovikytkin ohjaa valot päälle heti kun saavut kotiin.

Tiesithän että RF 433 yhteensopivien laitteiden välillä ohjaussignaali kulkee nopeasti joten valot syttyvät heti, eikä valaistuksen toiminnassa esiinny pilvipalvelun aiheuttamaa pientä viivettä. Tutustu myös Sonoff RF 433 liiketunnistimeen.

OmaVahdin liiketunnistin ja ovianturi valikoima on laaja, laitteita löytyy langattomiin WiFi, Zigbee ja RF 433 verkkoihin.

Vinkki! Valvottaessa talon ulko-ovea, kannattaa ovianturin lähetin sijoittaa tuulikaapin välioveen sisäpuolelle. Lämpimässä huoneilmassa ovianturin paristo kestää toimintakuntoisena pisempään kuin ulko-oveen kiinnitettynä.

OmaVahdin Sonoff eWeLink demojärjestelmä mahdollistaa tutustumisen järjestelmään ja eWeLink Apple iOS ja Android sovelluksiin ennen ostopäätöksen tekoa. Kysy tunnukset asiakaspalvelusta!

Yhteystekniikka

,

Ratkaisun soveltuvuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Langaton Ovianturi Sonoff”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...