Potentiaalivapaa Kosketin WiFi

, , , , , , ,

Potentiaalivapaa Kosketin WiFi

Potentiaalivapaa kosketin Sonoff 4ch PRO R3 on DIN kiskoon asennettava WiFi verkkoon liitettävä kytkin. DC tasajännite virransyöttöön kytkettynä potentiaalivapaa kosketin toimii nelikanavaisena releohjain viikkokello ajastimena. Verkkovirtaan kytkettynä etäohjaat sen avulla neljää sähkölaitetta (esim. valot tai lämmitysrele) On-Off kännykkäsovelluksella tai ajastat viikkokellon perusteella.

  • Käyttöjännite DC 5-23V tai AC 230V 50Hz
  • Tasajännitteeseen kytkettyä 4x potenaalivapaa kosketin / releohjain
  • Tehonkesto 1x Input max 16A / 3650W ja 4x Output max 10A / 2300W
  • Etäohjattava On-Off kytkin ja säädettävä TIMER -toiminto
  • Viikkokello ajastin – Voit määritellä kytkimelle useita aikaohjelmia
  • Ilmainen eWeLink sovellus löytyy Apple ja Google Play sovelluskaupoista

HUOM! Sonoff 4ch PRO älykytkimessä on myös RF 433 radiolähetin ja -vastaanotin. Radioyhteyden avulla voit liittää järjestelmään oven magneettikytkimiä ja liiketunnistimia, sekä kaukosäätimen (10€) tai valokytkimiä.

Alkuperäinen hinta oli: 74,90€.Nykyinen hinta on: 62,90€.

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Potentiaalivapaa kosketin WiFi ja älykytkin 4*10A DIN kiskoon

Potentiaalivapaa kosketin Sonoff 4ch PRO R3 toimii nelikanavaisena releohjain viikkokello ajastimena, sekä soveltuu myös neljän max 10A / 2300W sähkölaitteen etäohjaukseen sekä aikaohjaukseen viikkokalenterin mukaan. Verkkovirtaan kytkettynä älykytkin soveltuu erinomaisesti esim. ulkovalaistuksen ohjaukseen huomioiden max ottoteho 16A / 3650W.

Virtakytkin asennetaan ryhmäkeskuksen DIN kiskoon ja liitetään suoraan WiFi verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen eWeLink sovellus toimii Apple ja Google Android kännyköissä ja tablet koneissa.

Puheohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta. IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin.

Sonoff ajastin virtakytkimen ominaisuuksiin voit tutustua kotona OmaVahdin rakentaman demojärjestelmän avulla. Kysy ohjeet asiakaspalvelusta!

1 arvio tuotteelle Potentiaalivapaa Kosketin WiFi

  1. Jouko

    Hyvä laite potentiaalivapailla koskettimilla, syöttöjännitteen laaja vaihtoehto.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...