Plug-In Hybrid Sähköauton Latausmittari Z-Wave

,

Qubino Älykytkin 16A, Sähkömittari ja Z-Wave toistin

Etäohjattava Qubino mittarikytkin sopii erinomaisesti 2300-3600W tehoa kuluttavien laitteiden reaaliaikaiseen seurantaan, sähkönkulutuksen päivä- ja kuukausitason mittaukseen, sekä etä- ja aikaohjaukseen. Ajasta laitteet toimimaan pörssisähkön edullisten tuntien aikaan, tai hyödynnä sähkön siirtohinnan edulliset tunnit yöaikaan klo 22-06.

  • Reaaliajassa etäluettava sähkönkulutusmittari ja etäohjattava virtakytkin
  • Tehonkesto max 16A / 3680W (resistiivinen)
  • Z-Wave yhteensopiva kuten Telldus Znet ja Vera Edge/Plus älykoti
  • Mesh toistin laajentaa älykoti laitteiden Z-Wave verkkoa
  • Pikaohjaus – On-Off nappi pistorasian kyljessä
  • Jännite AC 230V / 50Hz
  • Valkoinen. Sisäkäyttöön IP20

Soveltuvia käyttökohteita ovat 10-16A virtaa kuluttavat laitteet, kuten Plug-In Hybrid sähköauton kotilatausaseman seuranta tai auton lohkolämmittimen aikaohjaus. Mikäli laitteen tehontarve on alle 2300W / 10A, niin OmaVahdin valikoimista löytyy vastaavia edullisempia Telldus mittarikytkimiä.

Tämä älylaite on loppuunmyyty. Vastaavia laitteita ja vaihtoehtoja löytyy alempaa, tai kysy vinkkiä sivun oikean alareunan WhatsApp chatin kautta!

Qubino Z-Wave älykytkin 16A ja etäluettava sähkömittari

Qubino älykytkin on yhteensopiva Telldus Znet, Vera Edge/Plus sekä muiden Z-Wave älykoti ohjaimien kanssa. Älykytkin + sähkömittari on helppo ja nopea laittaa tavalliseen Schuko pistorasiaan. Laadukas 16A virtakykin soveltuu paljon tehoa käyttävien laitteiden, kuten Plug-In Hybrid sähköauton kotilatausaseman toiminnan ja sähkönkulutuksen seurantaan tai polttomoottoriauton lämmityslaitteen aika- ja etäohjaukseen.

Qubino mittarikytkin 16A on Z-Wave yhteensopiva ja toimii Z-Wave verkon Mesh toistimena laajentaen verkon kantavuutta noin 30m (max 3 hyppyä).

Katso Qubino Smart Plug 16A tarkat tiedot Ohjekirjasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Plug-In Hybrid Sähköauton Latausmittari Z-Wave”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...