1-Vaihe Sähkömittari DIN

, , , , , , , , , ,

1-Vaihe Sähkömittari TUYA

1-vaihe sähkömittari soveltuu erinomaisesti paljon tehoa kuluttavan yksittäisen sähkölaitteen kulutuksen ja toiminnan seurantaan. Sen avulla voidaan laukaista hälytyksiä, sekä ohjata muita TUYA Smart järjestelmään liitettyjä älylaitteita.

  • Tehonkesto 1x 5(65). Jännite AC 220-240V 50Hz
  • Diginäytössä sähkönkulutus kWh mittari sekä useita muita mittauksia
  • Mitattavat suureet mm. virta, jännite, Active Power ja Reactive Power
  • Liitetään langattomasti nettiin WiFi tai Zigbee -verkon kautta
  • kWh kulutustiedot tallentuvat laitteen muistiin WiFi katkon aikana
  • Ilmainen TUYA Smart sovellus Apple ja Google Play sovelluskaupoista
  • Oletuksena toimitamme WiFi mallin näytöllä
  • Mallit WiFi ilman diginäyttöä ja Zigbee diginäytöllä heti toimitukseen

DIN kiskoon asennettava 1-vaihe sähkömittari näyttää reaaliajassa verkon jännitteen [V], laitteen hetkellisen ottotehon [W] ja virran [A], sekä kumulatiivisen päivä ja kuukausikohtaisen sähkönkulutuksen [kWh].

79,90

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

1-vaihe sähkömittari – Etäluettava TUYA Langaton WiFi / Zigbee

1-vaihe sähkömittari soveltuu yksittäisen paljon tehoa ottavan laitteen sähkönkulutuksen seurantaan. Ryhmäkeskuksen DIN-kiskoon asennettava sähkömittarin diginäytöstä näkee sähkön kWh kulutuksen.

Tehoa ja sähkönkulutusta on mahdollista tarkastella reaaliajassa TUYA Smart Life sovelluksella liitettäessä sähkömittari Zigbee tai WiFi verkkoon (Huom! WiFi mallissa ei tarvitse erillistä älykoti ohjainta). Kännykkäsovelluksesta pystyt katsomaan reaaliajassa verkon jännitteen [V], ottotehon [W], virran [A] sekä jakson päivä ja kuukausikohtaisen sähkökulutuksen [kWh]. Ilmainen Tuya sovellus toimii Apple iOS ja Google Android  kännyköissä.

Tutustu myös kaksisuuntaiseen 3-vaihe sähkömittariin, aurinkosähkö releohjaus järjestelmään, pienikokoiseen virtamuuntaja sähkömittariin, sekä sähkömittarin sisältävään Schuko seinäpistorasiaan.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua sähkömittariin, ja älykotijärjestelmien ominaisuuksiin omalla kännykällä tai tietokoneelta. Kysy demotunnus asiakaspalvelusta!

Ratkaisun soveltuvuus

, ,

Yhteystekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “1-Vaihe Sähkömittari DIN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...