Ale!

Sähkömittari Ulkokäyttöön

, , , , , , , ,

Sähkömittari Ulkokäyttöön WiFi Älypistorasia

Sähkömittari ulkokäyttöön WiFi älypistorasia näyttää reaaliajassa siihen kytketyn laitteen hetkellisen ottotehon [W], verkon jännitteen [V] ja kumulatiivisen sähkönkulutuksen [kWh]. Laitteiden sähkönkulutuksen reaaliaikaista ja viimeisen 12 kk jakson kumulatiivista seurantaa varten suunniteltu sähkömittari soveltuu erinomaisesti PHEV sähköauton latauslaitteen, ilmalämpöpumpun, lämmistyslaitteiden tai pumppujen toiminnan seurantaan ja hälytyksiin. Sähkönkulutuksen seuranta edellyttää jatkuvaa nettiyhteyttä.

  • Tehonkesto max 3680W / 16A, jännite 220-240V AC 50Hz
  • Raportti  kotilatauksen kWh kulutuksesta työnantajalle ja verottajalle 
  • Älypistorasia liitetään 2,4 GHz WiFi -verkon kautta nettiin
  • Laitteita voi ohjata ON-OFF kännykkä appilla ja aikaohjelmalla
  • Viikkokalenteri – Määrittele kytkimelle useita aikaohjelmia
  • TIMER -toiminto kytkee sähköt OFF määrätyn ajan kuluttua
  • Ulkokäyttöön – IP44 roiskevesisuojattu, toimintalämpötila -30 ~ +40 °C
  • Ilmainen TUYA Smart sovellus – Lataa Apple IOS tai Google Android

HUOM! Tutustu myös vastaavat ominaisuudet sisältävään TUYA Smart WiFi pistokkeeseen, jonka musta väri ja pintamateriaali soveltuvat hyvin ulkokäyttöön.

Original price was: 44,90€.Current price is: 36,90€.

13 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Sähkömittari ulkokäyttöön IP44 ja etäohjattava WiFi älypistorasia

Sähkömittari ulkokäyttöön WiFi älypistorasia IP44 soveltuu yksittäisten sähkölaitteiden ohjaukseen ja sähkönkulutuksen mittaukseen. Pistorasiakytkin liitetään WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen TUYA Smart -sovellus toimii Apple iOS ja Google Android kännykässä, ja se avulla voit ohjata PHEV sähköauton latausta, ilmalämpöpumppua tai auton lämmityslaitetta. Kännykässä toimivasta Appista pystyt näkemään reaaliajassa tehonkulutuksen [W] ja jännitteen [V] sekä jakson sähkökulutuksen [kWh].

Sähkökatkon jälkeen tämä virtakytkin jää OFF -tilaan. Jos haluat laitteen käynnistyvän automaattisesti sähkökatkon jälkeen, kannattaa virtakytkin ajastaa kytketymään päälle (ON) useita kertoja päivässä.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin. Myös ääniohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta. OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin kotona.

Ratkaisun soveltuvuus

, ,

Yhteystekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähkömittari Ulkokäyttöön”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...