Ilmalämpöpumpun Etäohjaus WiFi

, , , , , , , ,

Ilmalämpöpumpun Etäohjaus WiFi

Ilmalämpöpumpun etäohjaus kännykällä onnistuu WiFi verkkoon liitettävän BroadLink IR yleiskaukosäätimen avulla. Laite soveltuu esim. huvilan ilmalämpöpumpun, television sekä muiden infrapuna (IR) kaukosäätimellä ohjattavien laitteiden etäohjaukseen kännykällä. BroadLink on myös etäluettava lämpömittari, ja se tarjoaa jatkuvan lämpötilavalvonnan sekä jäätymisvaara (esim. alilämpö +12°C) hälytyksen.

  • Lataa sovellus kännykkään ja liitä IR yleiskaukosäädin huvilan WiFi -verkkoon
  • Valmiit ohjauskoodit 50.000 laitteelle – Ilmalämpöpumput, televisiot…
  • Lataa ohjauskoodit ja aloita ilmalämpöpumpun etäohjaus kännykkäsovelluksella
  • Tai opeta ILPin kaukosäätimen tärkeät LÄMPÖ +1°C ja -1°C näppäimet
  • Yleiskaukosäätimelle voi opettaa useiden laitteiden IR kaukosäätimiä
  • Ilmainen BroadLink Apple iOS ja Google Android kännykkäsovellus

VINKKI – WiFi liiketunnistin soveltuu huvilan murtovalvontaan, ja saat hälytykset kätevästi samaan BroadLink kännykkäsovellukseen. Kimppatarjous -10% koodilla ”omavahti-broadlink” kun tilaat nämä laitteet samalla kertaa.

79,90

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Ilmalämpöpumpun etäohjaus WiFi kännykällä kaikille merkeille

Ilmalämpöpumpun etäohjaus WiFi verkon kautta onnistuu IR yleiskaukosäätimen avulla. BroadLink RM4 mini soveltuu esim. mökin tai huvilan ilmalämpöpumpun etäohjaukseen kotoa tai maailmalta. Etäkaukosäädin liitetään suoraan huvilan WiFi verkkoon, joten et tarvitse käyttöön matkapuhelinliittymää (SIM-korttia) tai älykoti ohjainta. BroadLink sovellus toimii Google Android ja Apple kännykässä sekä iPadissa.

Yleiskäyttöinen etäkaukosäädin oppii useiden infrapuna (IR) kaukosäätimien (esim. ilmalämpöpumput, stereot, televisiot) tärkeimmät näppäintoiminnot. Voit ladata koodit verkosta laitteen merkin (esim. Mitsubishi, Panasonic, Fujitsu, Samsung, Daikin, Gree) ja mallin perusteella (ilmalämpöpumppu, TV, stereot), tai laita etäkaukosäädin opetustilaan, valitse haluttu näppäin/muistipaikka ja paina opetettavan kaukosäätimen näppäintä muutaman sekunnin ajan.

Etäkaukosäätimen voi liittää muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta, ja lisäksi laitetta voi ohjata Amazon Alexa ja Google Assistant puheohjaus palveluiden avulla.

Katso huvilan ilmalämpöpumpun WiFi etäohjauslaitteen käyttö YouTube videolla!

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua älykoti järjestelmien ominaisuuksiin rauhassa kotona ennen ostopäätöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmalämpöpumpun Etäohjaus WiFi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...