UVC LED Taskulamppu

, ,

UVC Taskulamppu Desinfiointiin

Taskulamppu UVC LED soveltuu kosketusnäyttöjen ja näppäimistöjen desinfiointiin. Valaisimen UVC LED lähettää valon aallonpituuksia 270-280 nm, jotka näemme väriltään sinertävänä valona. Auringosta tulevalta UV-säteilyltä pyrimme suojautumaan vaatteilla, päähineillä ja aurinkorasvoilla, mutta Ultra Violet valon aallonpituuksista on hyötyä viruksia vastaan. UVC aallonpituus pilkkoo viruksien ja bakteerien DNA ketjuja.

Energosave UVC LED Taskulampun tiedot:

  • LED lähettää valoa UVC 275 +/-5 nm aallonpituudella
  • UVC valoteho 5W
  • Käyttöetäisyys alle 15mm
  • Paristokäyttöinen 2x AA 1,5V
  • Takuu: 1 vuosi ED50. Valaisimen polttimo ei ole vaihdettavissa.
  • Koko P235 x O Halkaisija 20 mm
  • Hyväksynnät: CE, RoHS

UVC Taskulampun tyypilliset käyttökohteet:

  • Näppäimistöt
  • Kosketusnäytöt
  • Pinnat joiden puhdistuksessa ja desinfioinnissa ei voida käyttää kemikaaleja tai mekaanisen rakenteen vuoksi pyyhkiminen on hankalaa ja lopputulos ei ole paras mahdollinen tai vielä liikaa aikaa.

HUOM! Muutama heti toimitukseen, lisää tulossa syyskuussa 2020. Saat PDF laskun sähköpostiin 3pv ennen postituspäivää. Toimitukset alkavat maksusuoritusten saapumisjärjestyksessä. Voit milloin tahansa perua tilauksen sähköpostilla ennen maksupäivää.

65,00

Varasto loppu

Energosave on Valaisimien Asiantuntija – Energiatehokas LED Valaistus ja UVC Desinfiointi

Energosave on erikoistunut UVC desinfointi valaisimien sekä energiatehokkaiden LED valaisimien ja valaistusratkaisujen toimittamiseen toimisto- ja liikekiinteistöihin, teollisuuteen sekä asuinkiinteistöihin.

Tuotetarjonnan lisäksi Energosave auttaa asiakkaitaan valaistussuunnittelussa, energiansäästölaskelmissa sekä investointien takaisinmaksulaskelmissa. Liiketoiminta perustuu valaistuksen osaamiseen ja hyvien valaisinratkaisujen tarjoamiseen.

 

Ultra Violet UV valon perinteiset käyttökohteet

UV valoa lähettäviä sinivalo desinfiointilaitteita on toteutettu vuosikymmeniä loisteputkitekniikan avulla. Niitä käytetään ruoan tuotantolinjoilla pakkausmateriaalien desinfiointiin, sekä vesilaitoksissa vedenpuhdistukseen ilman kemikaaleja. Nämä lamput säteilevät 254 nm aallonpituutta.

 

UV LED valo on uutta tekniikkaa

Toimistojen ja parkkihallien perinteisiä loisteputkia vaihdetaan LED putkiin, ja samalla tavalla LED teknologialla toteutetaan myös desinfiointiin käytettävät UVC LED valot. LED polttimo on tarkasti säädettävissä niin valon aallonpituuden ja intensiteetin, kuin syttymisen ja sammumisen suhteen. LED teknologian energiantarve on pieni, eikä valaisin tuota liiemmin lämpöä.

Lue lisää UV valon spektristä ja kuinka se pilkkoo DNA ketjuja
Sinivalo koronavirus desinfioinnissa – Karjalainen 19.3.2020
How UVC Works
UVC Facts

OmaVahti on ammattitaitoinen, joustava ja yhteistyökykyinen kumppani. Lue lisää yrityksestä ja tekemistämme projekteista blogista! Tutustu myös alta löytyviin Telldus Älykoti aloituspakettiin sekä Aeotec 6-in-1 anturiin, joka mittaa mm. UV valon määrää reaaliajassa.

Ratkaisut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UVC LED Taskulamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...